Jediné čo je na tom hnusné je ten DOF effekt. Je nejaký dôvod prečo to používaš?
je a sice nemal som okuliare a len som to cvakol ani som si nevedomil ze tam je protret mode a pixel to postprocesingom dorobil a supol fotku tak a teraz vies ako to vcera bolo )
Nevidis ale ráno bol to tá rýchlosť lebo je predaní 😃 chcel som širšiu stavbu tu som mal Max 36 a to už mám v podobe Checkpoint od Treku tak som SUP posunul kamošovi
Po dekáde cez trenažér spať na bicykli a fóre s Canyon Endurace CF SL 7 eTAP
- košíky a držiak na Garmin od Canyonu
- Garmin 130+
- betále Time Xpro 10
- pôvodné kotúče Sram PACELINE som vymenil za CENTERLINE XR
- veľmi pohodlné sedlo za Fizik Tempo Argo R3 som vymenil za snáď ešte pohodlnejšie Vento Argo R1 Adaptive
- 30 mm plášte Continental GP5000s TR za bezdušové 28mm Schwalbe Pro One TLE (zatiaľ 1.617km bez defektu)
martinzz s cyklistikou som končil so sedaňou Tune Speedneedle ,z nej bolela riť len od pohľadu. Potom o desať rokov neskôr som si kúpil na také to domáce kardio trenažér a naň bicykel z Decathlonu Triban RC 520. Na tom mi bolo dobre do 45minut ako by mal môj zadok časomieru. Teraz na Canyone mi je pôvodné sedlo Fizik Tempo Argo R3 pohodlné aj po troch hodinách. Keďže to chcelo (a ešte chce) znížiť podiel "železa" na bicykli rozhodol som že si kúpim karbónové sedlo. Pôvodne som si vybral podobné sedlo s krátkym nosom Vento Argo 00 - 139g no vzápätí som uvedomil koľko mám rokov , kíl a že na Canyon Ultimate v rovnakej* výbave som ťažší o takmer 600g a nemá zmysel gramáriť. Druhá voľba bolo sedlo Vento Argo R1 Adaptive ktoré podľa všetkých recenzii extrémne pohodlné čo môžem potvrdiť po krátkom zvezení lebo pauzujem po tom čom si asi natrhol čosi v stehne keď som sa pokúšal bežať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je a sice nemal som okuliare a len som to cvakol ani som si nevedomil ze tam je protret mode a pixel to postprocesingom dorobil a supol fotku tak a teraz vies ako to vcera bolo
edit: uz ho nevidim v bazari, prisaham ze tam rano bol
Ja mám počas jazdy asi hlavu trochu nabok a tak mi to nevadilo
Ale ďakujem za upozornenie pozriem na to. Montovala som to dnes ráno pred výjazdom.
- košíky a držiak na Garmin od Canyonu
- Garmin 130+
- betále Time Xpro 10
- pôvodné kotúče Sram PACELINE som vymenil za CENTERLINE XR
- veľmi pohodlné sedlo za Fizik Tempo Argo R3 som vymenil za snáď ešte pohodlnejšie Vento Argo R1 Adaptive
- 30 mm plášte Continental GP5000s TR za bezdušové 28mm Schwalbe Pro One TLE (zatiaľ 1.617km bez defektu)
predposledny 10/2010
posledny 08/2022