Bol mojou srdcovkou (aj keď nie práve ten na fotke, ten je kolegov), takže k novému som pristupoval rozpačito a cestu k sebe sme si hľadali, ale teraz by som sa už späť asi nevrátil...
Konečne sa mi podarilo zohnať druhého tan wall Krakena, po tom čo som jedného roztrhol. A tiež som zvedavý na vydrž XX1 reťaze, lebo predchádzajúca KMC X12 skončila po 1900 km a 30000 m výškových, čo ma veľmi nepotešilo.
Skoda toho vedenia lockoutu k tlmicu, to mi tam tak nejak bije do oci, ze to nevymysleli nejako skryte. Ale rozumiem ze seriovo tam ani neni tak preto…
Skoda toho vedenia lockoutu k tlmicu, to mi tam tak nejak bije do oci, ze to nevymysleli nejako skryte. Ale rozumiem ze seriovo tam ani neni tak preto…
To je jediná vec, čo mi na tom setupe vadí. Nie však dizajnovo, ale pri manipulácii s fľašou.
Tak ku mne dnes dorazil duch menom - chcokolate. Je to paradox, že najprv sa mi tie ghosty vôbec nepáčili, ale tento čokoládový si ma postupne získaval. Nikdy nehovor nikdy:) Zatiaľ len test ride, ale chod zadnej stavby vyzerá veľmi sľubne. Oproti sérii vymenené kľuky,kazeta,plášťe,sedlo a na vianoce asi budu kolesa;)
nezabudni na teleskopku
a vitaj v klube som si všimol,že ich už jazdí celkom slušný počet aj u nás v MK,a nebude to len tým chodom zadnej stavby,aj tá geometria SuperFit má niečo do seba
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
menila si brain za tlmic s lockoutom?
To je jediná vec, čo mi na tom setupe vadí. Nie však dizajnovo, ale pri manipulácii s fľašou.
a vitaj v klube
Možno by bolo lepšie sa pozrieť na foto. Je tam košík Tune Rechtstranger.
Asi myslel skor takyto kosik
Tak si piste sukromne a vymienajte fotky
Tak prípadne Fidlock... Ale to by už nebola taká gramárina...