Zdravím ludkovia,neviem či to patrí sem,ale chcel by som sa opýtať,či sa tu nepohybujú nejakí parťáci na príležitostnu cykloturistiku v rámci okresu Poltár ( a okolie samozrejme). Je tu mnoho miest,ktoré by som chcel navštíviť a po nejakom čase " samotárčenia" je to celkom nuda. Som začiatočník,nie žiaden rakeťák, tak isto nehladám súpera pre "preteky". Ak by sa tu niekto podobného rangu našiel, budem len rád. S cyklistikou som začal teraz v 30 tke po rokoch rokúcich :D. Ide mi najma o príležitostné plánované výlety ( pamiatky v okolí a pod.).
Teda ak sa tu niekto nájde,budem rád,ak zanechá správu. Ps. ospravedlnujem sa za prípadne nereagovanie,na internet chodím sporadicky. Dakujem.
13.08.2022 - 14:01:36
01
Samozrejme by som chcel doplniť,že ma zaujímajú aj okolité miesta,pamiatky ako Divínsky hrad, Vrchy okolo Cinobane- Hrnčiarky,Stupník,časom aj výjazdy na Látky a široké okolie. Hladám proste praťáka na spoznanie tohto užasného kraja,ktorý je podla mna v mnohom nedocenený. Nie som spomínaný pretekár,ale ani korytnačka. Priemerna rýchlosť cca 15-17 km/h. Ide mi najma o nabratie kondičky aby bol dôvod nejaké tie komponenty vymeniť a upgradnuť bike :).
18.08.2022 - 10:00:23
00
keyboard_arrow_up