Sovicka30 preco by si nemohol niekto ist na graveli trebars aj rychlo. Ano rychlo na graveli neznamena tak rychlo ako v spurte na galuskach ked borci vytiahnu aj 70 km/h Pre mna na graveli predstavuje mega rychlost ked tu na rovnikach s vetrom v chrbte vytasim 40 km/h na vyhladenej polnacke, ked v takejto rychlosti vletim medzi dva riadky kukurice tak pocitova rychlost stupne na 90 km/h. Na graveli sa mi paci ze ked vladzem a chcem, mozem ist aj"rychlo" alebo ked chcem idem pomaly, ale najme to, ze kde jazdim som este nemusel z biku zliezt alebo robit obchadzku kvoli nevhodnemu povrchu. JakobSWE uz som sa chcel spytat kde ides cez vikend na preteky, ze co mi uslo Az kym mi doplo odkial si. Tak si to uzi a vyhraj
Ja mám na Graveli tiež Thundero a podľa mňa v pohode aj na ceste aj off road. Pri nižších tlakoch je to podľa mňa tak, že na ceste to je pomalšie. Dnes som si dal čisto cestný výjazd a nafúkal na 4 bary a podľa mňa v pohode... Ale predsalen, keď som mal zo začiatku s nimi duše, tak sa mi zdalo, že to išlo po ceste lepšie...
Vedeli by ste mi poradiť, akú najmenšiu šírku plášťa viem dať na ráfik s vnútornou šírkou 21mm (WTB ST i21 TCS 2.0 32h)? Teraz mám WTB Riddler 37mm, s ktorými som v princípe spokojný, ale hľadám nejaké úzke hladké plášte len na cestu, aby som aspoň trocha stíhal švagrovi na žiletke.
tabulky a papier znesu vela. jazdim 25ky co maju 27-28mm na 15c rafkoch a je to uplne normalne.
Ako nudzovka pouzitelna kombinacia, ale na bezne pouzitie ee. Este mam v pamati ako mi zadok miestami plaval .
Lepsie je riadit sa odporucaniami vyrobcu.
Ako tak skumam a hladam ake radenie dat na bike tak stale mi to skonci u sram axs. Uz len najst kazetu s rozumnym rozsahom na hg orech. Prosim vas jestvuje nieco s 12 rychlostami a rozsahom 11-42 alebo 11-46? To by mi mohol pobrat xplr rival/force prehadzovac, ktory je lacnejsi ako mtb gx a zaroven su to prevody, ktore by mi bohato stacili
Ako tak skumam a hladam ake radenie dat na bike tak stale mi to skonci u sram axs. Uz len najst kazetu s rozumnym rozsahom na hg orech. Prosim vas jestvuje nieco s 12 rychlostami a rozsahom 11-42 alebo 11-46? To by mi mohol pobrat xplr rival/force prehadzovac, ktory je lacnejsi ako mtb gx a zaroven su to prevody, ktore by mi bohato stacili
No veru nebude musel by som kupit iny naboj. Na tento hope naboj mam len hg orech, pre druhy mam sice aj xd, ale tam nemam a neviem ci jestvuju koncovky na 10x135 a ani na ten asi nie je xdr orech. Takze asi nic. Ak by som kupoval rotor kazetu za 350 euro tak to mozem rovno kupit nejake dt swiss koleso s xdr orechom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozes dat aj 28mm ale lepsie je o malinko sirsie (30mm)
Nezdá sa mi to až také nelogické....šak 21 mm vnútorná šírka...takže budú zrejme širšie ako 25 mm.....
Ako nudzovka pouzitelna kombinacia, ale na bezne pouzitie ee. Este mam v pamati ako mi zadok miestami plaval
Lepsie je riadit sa odporucaniami vyrobcu.
Co tam mas za hub? Nebude jednoduchsie vymenit orech za XDR a supnut tam rovno aj kazetu od Sramu? https://www.bike24.com/p2509537.html