Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Na druhej strane, tá páka na rajdy je menšia, takže ak tam nie je prasklina nemusia byť život ohrozujúce. A zbaviť sa karbonu čoby budúceho odpadu a pumpnúť západňara o pár evričiek je za mňa win-win riešenie
Taka zvlastna, mnou nezavinena demolacia, udajne prva svojho druhu u vyrobcu. Mozno iba vela brzdim.
Brzdy v ramci crash-replacementu su uz doma aj s kompletnym servisom po 15.000km. Zasluzia si hyckanie a opateru.
😳😳 to je dosť veľká divočina. Keď si vezmem moje Trickstuffy aké mega pády zažili. Minule sa mi podarilo dokonca vnútri pod tou krytkou zrolovať gumenú membránu a začal mi tade tiecť olej. Ale takto delaminovať páčku 😳
Ja pridavam z dnesneho drzkopadu co mala mala - vytrhnuty pedal s kartonovej kluky praxiswork girder ?? (kluka uz bola trosku nacata) uvidime ako si poradi s tym kit od unioru ...
double: keby stena tej trubky bola 3x hrubsia, tak si konarik ani nepiskne. Ktovie co tam davaju za papier.
zihadlo: tie loziska su veru problem, musia byt dvojradove, drahe su, niekde maju opodstatnenie, tuna ani nie, zmestilo by sa aj klasicke , ale sak ramy sa predsa robia na 2-3 roky
Tak je pravda, ze tymi loziskami usetria na vahe. Ak ich je viac, mozno aj 50g. O tolko viac gumy mozes mat na minionoch
Raz som skusil miesto 2radovych dat jednoradove. Sa mi zda, ze som to zle kupil v obchode, tak reku, ze vyskusam, sak by to mohlo daco vydrzat. Aspon mesiac,dva. No, nevydrzalo to mozno ani jednu jazdu. A to z tych 6 parov som mal tusim len jeden.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
reklamovat alebo zalepit (cim?)
Brzdy v ramci crash-replacementu su uz doma aj s kompletnym servisom po 15.000km. Zasluzia si hyckanie a opateru.
zihadlo: tie loziska su veru problem, musia byt dvojradove, drahe su, niekde maju opodstatnenie, tuna ani nie, zmestilo by sa aj klasicke , ale sak ramy sa predsa robia na 2-3 roky
Raz som skusil miesto 2radovych dat jednoradove. Sa mi zda, ze som to zle kupil v obchode, tak reku, ze vyskusam, sak by to mohlo daco vydrzat. Aspon mesiac,dva. No, nevydrzalo to mozno ani jednu jazdu. A to z tych 6 parov som mal tusim len jeden.