Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
Ak by sa s tym niekto hral a potreboval nonboost linku 49mm na shimano 12s. Starsie kluky M8000(M7000) maju totozny pavuk (offset) s MT510/MT610. Rozdiel medzi linkou 49(11s) a 52(12s) je dosiahnuty len offsetom prevodnika ako pise Gusto0. 12s prevodnik treba teda podlozit 3mm podlozkami a pouzit miesto 8,5 mm sroby 11,5mm ktore ma shimano v ponuke. Hotove podlozky som nasiel na ebay https://www.ebay.com/itm/184856447815?var=692635530017 len isli z ciny miesto 4 tyzdnov beznych kedysi , 4 mesiace.
aj po tomto prechode si stale myslim ze 10-45 bohate postacuje s 32z prevodnikom. s 34z prevodnikom sa mi najviac paci kazeta od garbaruku 10-48....
Keď si predstavím aké "stojky" sa jazdili na Horalovi, alebo kopec pravdy v Košiciach... Vďaka rozsahu som ich dokázala jazdiť a nemusela tlačiť. 52ky by som sa nerada vzdávala. A to ju radím iba výnimočne. Ale keď to príde som rada, že ju mám.
Skoky sa počítajú skôr percentuálne a nie podľa zubov.
Skoky sa počítajú skôr percentuálne a nie podľa zubov.
Ja akurat nechapem ako to ze su tam rozdiely napr aj v cestnej kazete ked je to po zube ale robi to rozdiely teda nie je 1 zub (z 11 na 12 ako 1 zub napr z 15 na 16) ale nejak hlbsie som sa v tom nevrtal len to ze vzdy je to 1 za pritom iny rozdiel
tj kazeta, orech, retaze, kluky, salter, radenie...vsetko nove od Sram.
Alebo bola by nejaka jednoduchsia cesta?
Ktora kazera 10-52 by na to pasovala?
inak mam vsetko ostatne shimano 12s, salter ma maximum 51z
Ak chces 10, musis orech zmenit. Ostatne moze byt.
Nie je 10z na HG, sorry, moja nepozornosť
Toto som nasiel na OC wheels (ak to su tie naboje) , mozno tu niekto vie, ci existuje na to orech.
a udajne je kompatibilna aj so shimano salterom SLX, XT a XTR, ak ma dlhe SGS ramienko.
Takze diky moc, nie je co riesit
1. system 1x cokolvek je proste kompromis kde vzdy budu chybat prevody oporti 3x10 Su pripady aj ked rozsah 3x10 je malo ale to je extrem.
2. Kadencia je osobna preferencia jazdca a vychadza z toho aky typ svalovych vlakien ma a tiez co ma natrenovane, aky stav ma jeho srdcovo cievny system a co vie udychat. Nema nic s vykonnsotou. Kto neveri nech si pozire preteky XCO alebo TDF Su tam zastupene oba extremy a rozdiel vo vykonnosti mediz pretekarmi je zanedbatelny.
3. System 1x nieco bude vzdy menej energeticky efektivny ako 3x alebo 2x z dovodu pouzivania mensich pastorkov a prevodnikov a tiez vacsieho krizenia retaze.
4. 1x bude mat vzdy mensiu zivotnost a vacise prevadzkove naklady na 1km ako 2x a 3x.
5. bude trpiet problemami z velkej hmotnosti kazety a jej zotrvacnosti
Vyhody 1x jestvuju, ale pisat ich nebudem su vsade do okola spominane predajcami a uz zlomenymi jadzdcami.
A my zlomeni si budeme v klude jazdit 1x a bavit sa o 1x systemoch, co je aj nazov tejto temy.
Nudzova sunrace 11-50z kupena do zasoby na nejakom random ceskom eshope este v tazkych kovidovych casoch (
Najvacsia vyhoda 1x je pre vyrobcov a predajcov. 1/2 roboty a min 2x taka predajna cena. A k tomu kratsia zivotnost ako bonus.
A my zlomeni si budeme v klude jazdit 1x a bavit sa o 1x systemoch, co je aj nazov tejto temy.
Ja mam pocit ze neverci co presli na temnu stranu a uctievaju 1x su skor tu nez v teme 3x10. A myslim ze nevyhody 1x sem patria rovnako ako vyhody ak nie este viac. Lebo najvacsi prinos tejto temy Prechod na 1x8 / 1x9 / 1x10 / 1x11 / 1x12 je ze mozno od toho prechodu niekoho odradi.