kde ja som len pocul taketo skriekania,mrncania,revania,vrestania a posmeskov,ked btc a cele crypto padalo .....
ja som vacsinu € z crypta investoval do 3bytov a do domu,a? tiez som zase teraz zainvestoval do hrajkania sa s crypto..... investuj iba to,co nepotrebujes
@canopus, ten druhy odstavec je pre mna ako keby si napisal:
"Ja som mal a aj mam penazi vzdy fakt dost a vela ludi v pyramide podomnou mi prispelo, aby som mal este vyrazne viac."
Ale tak pochvalil si sa z takej pozicie polo-nevedomeho minoritneho stastlivca a ja prajem nech ta tvoja sukromna ruzova bublina investovania do kryptomien nikdy nepraskne 😉.
no ak si nechal tych 20m doge coinov co natazil v atomke a predal ich pri 0.7$ ci kolko bolo max tak neni o com
tiez som si bil hlavu ze akurat vtedy som nemal u seba ani jeden dogecoin , a kus predtym som to pravidelne pouzival na presuny medzi burzami, 100k sem, 100k tam... skoda skoda ze som to hned vsetko zmenil
…odhliadnuc od toho, ze 'vdaka' tomu, ze kryptoburzy su neregulovane, stale sa postupne zistuje, ze dalsie a dalsie kryptoplatformy su vlastne podvody a ked pride na konecnu konverziu z krypto na fiat, tak sa zistuje, ze vlastne peniaze nie su…
3 roky som pomaly všetko moje krypto držal na Celsiuse. Som rád že som zainvestoval do Trezoru Aj keď veľkú časť toho čo nemám v Trezore mám na Nexo, ale to hádam Celsius nebude nasledovať...
Tymto krokom je mi jasne, ze tu kryptomeny budu uz navzdy
"BlackRock, největší finanční manažer na světě, ve čtvrtek oznámil partnerství s Coinbase Global. Akcie Coinbase rostou o 32 % "(Bloomberg)
tak tak, videl som na reddite minersku grupu, vela ludi je tam v denial faze. Zial ostatne chainy nemaju taku likviditu na taky velky hashrate...
Zlacnenie pride iba postupne, ale este urcite pride
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som vacsinu € z crypta investoval do 3bytov a do domu,a? tiez som zase teraz zainvestoval do hrajkania sa s crypto..... investuj iba to,co nepotrebujes
"Ja som mal a aj mam penazi vzdy fakt dost a vela ludi v pyramide podomnou mi prispelo, aby som mal este vyrazne viac."
Ale tak pochvalil si sa z takej pozicie polo-nevedomeho minoritneho stastlivca a ja prajem nech ta tvoja sukromna ruzova bublina investovania do kryptomien nikdy nepraskne 😉.
tiez som si bil hlavu ze akurat vtedy som nemal u seba ani jeden dogecoin
https://fontech.startitup.sk/velka-kryptoplatforma-ohlasila-bankrot-ludia-zrejme-pridu-o-vsetky-peniaze/
Business as usual
Business as usual
"velka kryptoburza" o ktorej doteraz nikto nepocul
ja sa okolo crypto pohybujem veľmi minimálne ale o Celsius som čítal už x-krát.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
"BlackRock, největší finanční manažer na světě, ve čtvrtek oznámil partnerství s Coinbase Global. Akcie Coinbase rostou o 32 % "(Bloomberg)
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
veľa si myslí (hlavne reddit hivemind), že s tým nejak vyserú ťažením shitcoinov (nevyserú)
Zlacnenie pride iba postupne, ale este urcite pride