Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
dik za rady, ten sprej som mal ked som este jazdil duse na starom biku ale mne nezafungoval. a na tubeless nemam rafky, sice by sa to asi dalo nejak spravit, ale tak zas mavam v priemere defekt 1x za rok (cca 2000km na fatbiku), jazdim na nom hlavne v zime. Tento defekt bol ale dost specificky, pri vymene duse som prehmatal vnutro plasta, nic som neobjavil a nasledne zalozil nahradnu dusu. Ako rezervnu nosim schwalbe freeride 3" je vyrazne mensia a lahsia ako fatbike dusa a do mojho 4" kolesa na dojazd postacuje. Doma som ju vybral a chcel zalozil klasicku fatbike dusu ale uz tak zo zvyku som prezrel plast a nasiel 2cm dlhy tenky klinec ktory trcal dovnutra. Nerozumiem tomu ako som ho mohol prehliadnut a tiez ako je mozne ze mi neprepichol aj nahradnu dusu cestou domov.
Ak to tu uz bolo spominane sorry, mozno som to prehliadol, ale dlhsie som nesiel od slivu lesom hore udolim vydrice. Preco su tam zamalovane C-cka po stromoch? Hadam tam nakoniec nechcu vylucit pohyb ludi, ved spominali ze pohyb pesich a cyklistov ostane.
A este zo vcera: panko polovnik zapratavac na SV, v smere od BK prve krizovanie lesnej cesty. Krasne tucaky nastavil aj s trciacimi ostnami proti smeru jazdy. Stary maly land rover ba486lm
vcera som siel na Pezinsku babu, znovu aj trochu mrholilo ale oproti vcerajsku to bolo OK. Voda na cestach uz nebola, blato len tam kde sa tazi - za Hrubym vyvozom smerom na Somar. Na zaciatku stupania od Kozieho chrbata na Somar je padnuty strom.
A este zo vcera: panko polovnik zapratavac na SV, v smere od BK prve krizovanie lesnej cesty. Krasne tucaky nastavil aj s trciacimi ostnami proti smeru jazdy. Stary maly land rover ba486lm
Aj za vjazd vozidlom. Legislativa v tom to nie je jednoznacna aby to bolo ciste, musi mat povolenie od SOP. Nejake povolenky od PZ su v sedej zone, ako ten trail. A ked uz pridu z PZ tak im treba aj povedat co tam robil. Kym zistia ci je to legalne, nelegalne.... bude mat tolko opletaciek, ze si tak pekne straveny den nabuduce rozmysli. Vo vseobecnosti nikto nikdy nepovolil polovnikom vjazd motorovym vozidlom do 2 stupna ochrtany.
Z Konských hláv smerom na Babu je ten zjazd super...osobne mám zlý dojem z toho vyplaveného žlabu v strede ako ho spomína scarinko, a bolo by dobré s tým niečo urobiť, na takomto žlabe som sa pred rokom dolámal...a dosť ten žlab znemožňuje prechod na inú stranu tej zvážnice...a čo sa týka tlačenia biku aj dolu, túto zimu som tlačil 2krát, keď to bolo ako klzisko (-:
Tusim uz to tu bolo spimynane raz, ale uz sa robi obchadzka KH smer na Babu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/oprava-dusi-a-plastov/zefal-sprej-repair-na-duse-a-plaste-100ml.html
...vyšróbuješ ventil ,strekneš do duše, nafúkaš a ideš...ale tiež nosím aj náhradnú dušu...(-:
Zéfal Repair sprej na duše a plášte, 100 ml
4,99 €
MOC 6,49 €https://www.mtbiker.sk/shop/servis/oprava-dusi-a-plastov/zefal-sprej-repair-na-duse-a-plaste-100ml.html
...vyšróbuješ ventil ,strekneš do duše, nafúkaš a ideš...ale tiež nosím aj náhradnú dušu...(-:
Tak presne tento mi raz po zjazde zacal tiect v kapsicke
Zéfal Repair sprej na duše a plášte, 100 ml
4,99 €
MOC 6,49 €A este zo vcera: panko polovnik zapratavac na SV, v smere od BK prve krizovanie lesnej cesty. Krasne tucaky nastavil aj s trciacimi ostnami proti smeru jazdy. Stary maly land rover ba486lm
nahlás na polícii
Co konkretne? Ze zaprataval ilegalni trail SV?
Aj za vjazd vozidlom. Legislativa v tom to nie je jednoznacna aby to bolo ciste, musi mat povolenie od SOP. Nejake povolenky od PZ su v sedej zone, ako ten trail. A ked uz pridu z PZ tak im treba aj povedat co tam robil. Kym zistia ci je to legalne, nelegalne.... bude mat tolko opletaciek, ze si tak pekne straveny den nabuduce rozmysli. Vo vseobecnosti nikto nikdy nepovolil polovnikom vjazd motorovym vozidlom do 2 stupna ochrtany.
Tusim uz to tu bolo spimynane raz, ale uz sa robi obchadzka KH smer na Babu.
https://www.facebook.com/events/418341666677843
https://bratislavskymtbmaraton.biker.sk/sites/default/files/ba_mtb_2022.png