Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ja Konske hlavy tiez neznasam. Vzdy mi ukazu, aky som slaby. A vzdy tadial preto budem rad chodit aj nadalej a snazit sa, aby sa to raz uz konecne podarilo
tak pre toho komu je to dosť strmé je lepšie ísť aj dole pešo.KH som svojho času jazdil toľko až som ich vyšlapal.Teraz je cez ne modré a červené C.
Scarinko tu nejde o žiadnu závoru,ale možnosť výberu o nič iné mi nejde.
btw ten vyplaveny zlab sa neda nejak zasanovat aby to bolo sirsie a nebol tam problem s koliziami hore vs dole? pytam sa lebo neviem ci sa to nejak riesilo ale podla mna by to asi aj pomohlo.
Sorry ze sa pytam ale KH som siel 2x smerom z BK. A trosku nechapem tomu postaveniu ze "neda sa vyslapat, narocny zjazd". Z toho smeru je to pomerne fajn aj na vyslap aj na zjazd aspon co si pamatam. Ak teda je to horsie zo strany PB tak potom len nechapem lebo som to nesiel z tohto smeru. Alebo je ta ina trasa ako cervena, co je taka strma?
Okej, tak potom rozumiem preco ten vyslap nememorujem ako mordu, ale zase ani ten zajzd na PB. Ale dik, uz sa kazdopadne lepsie orientujem kde je problematicka cast KH
To vyznieva tak, ze v tomto pripade sa nejedna o tvoje zvycajne notoricke pi..vanie na vsetko, ale o to, ze jazdis len po znacenych cyklotrasach? Tak ako vtip dobre.
Iba zopakujem, cervene "C" pojde i nadalej cez Konske hlavy, novy trail bude mat svoje znacenie, pravdepodobne zlte "C". Takze bude moznost vyberu, kto kadial pojde. Ja osobne si urcite novy trail tiez vyskusam, ale Konske hlavy su Konske hlavy... takze budem vyuzivat obe trasy...
Ja sa teším že bude obchádzka Konských hláv. A pritom som tam bol párkrát a zatiaľ som sa tam vždy dostal na bicykli len od Troch kamenných kopcov, z Baby som to nikdy nedal hore - len tlačenie. Ale aj ja si to chcem vyšliapať ako jeden z cieľov, vlastnými silami. Len tak, že na to stále/ešte mám. Možno, dakedy.
Ale z pohľadu cykloturistu, či už samotného alebo s rodinou, radšej som za peknú obchádzku. Vidím to podobne ako rôzne traily, niekto si chce daný trail zaskákať čo najvyššie a najďalej, niekto si daný trail chce prejsť, spoznať pritom výhľady a náročné skoky obísť. Prečo teda neumožniť krajšiu alternatívu? Ja som za.
Z Konských hláv smerom na Babu je ten zjazd super...osobne mám zlý dojem z toho vyplaveného žlabu v strede ako ho spomína scarinko, a bolo by dobré s tým niečo urobiť, na takomto žlabe som sa pred rokom dolámal...a dosť ten žlab znemožňuje prechod na inú stranu tej zvážnice...a čo sa týka tlačenia biku aj dolu, túto zimu som tlačil 2krát, keď to bolo ako klzisko (-:
Vcera po praci som sa vybral pozriet huby, ked som odchadzal z domu tak som tusil ze zmoknem, ale ved nie som z cukru. Pocas vyslapu na Malu banu svietilo slnko, od Vypaleniska prsalo a kusok dalej uz lialo. Na Biely kriz som dosiel mokry ako mys ale kedze tam uz neprsalo rozhodol som sa ist dalej. Za BK na cervenej TZ boli mlaky a ladove gulicky, ale Jurske jazero stale prazdne. Hub bolo vela ale nie take ako ja zbieram. Iba zopar mokrych bedli a suchohribov ktore som nebral. Povodny plan ist na Somar som zrusil o 19:00, zapad slnka by som aj tak nestihol. Odmenou mi bol defetk na fatbiku pri Silnickeho prameni kusok od BK. Najprv som si myslel ze pocujem lietat dron, a potom som zistil ze ten zvuk ide od mojho zadneho kolesa. Vymenu duse mi sprijemnil dazd. A nafukat fatbike koleso malou pumpou chvilu trva
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To vyznieva tak, ze v tomto pripade sa nejedna o tvoje zvycajne notoricke pi..vanie na vsetko, ale o to, ze jazdis len po znacenych cyklotrasach?
Z Konských hláv dole jazdia bajkeri tak bezohľadne, že by som sa ani nečudoval.
Ale z pohľadu cykloturistu, či už samotného alebo s rodinou, radšej som za peknú obchádzku. Vidím to podobne ako rôzne traily, niekto si chce daný trail zaskákať čo najvyššie a najďalej, niekto si daný trail chce prejsť, spoznať pritom výhľady a náročné skoky obísť. Prečo teda neumožniť krajšiu alternatívu? Ja som za.