Posledný septembrový víkend sa priaznivci horskej cyklistiky opäť stretnú v Amfiteátri v Rači.
KAKTUS BIKE Bratislavský MTB Maratón bude aj v roku 2022 finálovým pretekom Župného pohára. Kompletné informácie o pretekoch nájdeš na tomto odkaze.
Ahojte, stav strednej 52km trate - na cca 19,6km je spadnutý strom, je to v úseku Pod Malým Javorníkom - Turček.
Jeden strom je medzi Hrubý vývoz - Pod Horvátkou, ale ten sa nepočíta, to sa dá obísť.
A potom je ešte jeden spadnutý obrovský konár medzi Malinským vrchom a tým “jazierkom” ďalej za križovatkou s cerovkou, po pravej strane treba obísť, inak veľmi pekná trať.
Ja som chcel vcera prejst 52km trat. Robitych usekov od tazby dost, ale ako-tak sa dalo. Ale to modre Ccko, co ide od asfaltky na Strminu smerom k BK je totalne rozbite. Na oboch stranach vrstvy blata, v strede mokre dreva. Na jednom mi smyklo predne koleso, skoncil som na Kramaroch, kde mi ho zasivali. Vyberat ten bordel strku a blata z rany bol zazitok. Dajte si pozor, ja som uz dopretekal.
Ja som chcel vcera prejst 52km trat. Robitych usekov od tazby dost, ale ako-tak sa dalo. Ale to modre Ccko, co ide od asfaltky na Strminu smerom k BK je totalne rozbite. Na oboch stranach vrstvy blata, v strede mokre dreva. Na jednom mi smyklo predne koleso, skoncil som na Kramaroch, kde mi ho zasivali. Vyberat ten bordel strku a blata z rany bol zazitok. Dajte si pozor, ja som uz dopretekal.
No fuha to si ma nepotešil kombinácia blato na stranách a mokre stromy križujúce cestu.... to pozvažujem či sa postavím aj na štart.
ako velmi je v sulade mapa v propoziciach s tym co je aktualne vyznacene a aka bude trasa 52km trate? su nejake zmeny?
Ahoj,
bude mierna zmena trasy na konci cca 3 km pred cielom, pred vyjazdom na asfaltku pod Malou Banou... Vecer dam vediet, ako to organizatori doriesia... Zmena vyplynula z dovodu znicenia zjazdu vodou, vzniklo problematicke miesto - koryto, kde nie je zarucena bezpecnost cyklistov, najma menej skusenych...
Tak posielam mapku a gpx subor zmeny trasy maratonu. Zmena trasy bola vynutena rozbitou lesnou cestou od vody, a navyse tam zacali v tychto dnoch aj tazit drevo.
Nova trasa je o necelych 300 m dlhsia, ako povodna trasa.
Trasa je uz vyznacena, len upozornujem, ze uz dnes sa nasli ludia, co stihli preznacit niektore casti trasy. Trasa sa bude kontrolovat a doznacovat aj zajtra a v nedelu tesne pred pretekmi...
Vdaka organizatorom za mna nie je co vytknut. Prezentacia na moje prekvapenie bez cakania znacenie luxusne (52km trasa) obcerstvovacky super.
A este raz vdaka za noznice.
Buduci rok opat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jeden strom je medzi Hrubý vývoz - Pod Horvátkou, ale ten sa nepočíta, to sa dá obísť.
A potom je ešte jeden spadnutý obrovský konár medzi Malinským vrchom a tým “jazierkom” ďalej za križovatkou s cerovkou, po pravej strane treba obísť, inak veľmi pekná trať.
https://strava.app.link/DcLZDB8aTsb
cca na 50,7km až 50,9km je úplne rozbitý úsek, ťahali tade stromy smerom dole kopcom až po asfaltku Okrajovku - je to trošku freeride…
No fuha to si ma nepotešil kombinácia blato na stranách a mokre stromy križujúce cestu.... to pozvažujem či sa postavím aj na štart.
Prajem skoré uzdravenie
Toto je blato!
https://foto.mtbiker.sk/Maratony/2008/Horal/Horal_2008/1.jpg
na Kramaroch ti zasivali koleso?
prajem skore uzdravenie
Ja som pôvoene plánoval, že prídem vlakom. Idem mi kúsok od domu a dovezie ma do Rače pekne za 3€ a nemusím riešiť auto.
Len teda posledný týždeň bolo fakt “super” počasie tak mám z toho jemné obavy, že budem *****ý ako cigánske hračky.
Ahoj,
bude mierna zmena trasy na konci cca 3 km pred cielom, pred vyjazdom na asfaltku pod Malou Banou... Vecer dam vediet, ako to organizatori doriesia... Zmena vyplynula z dovodu znicenia zjazdu vodou, vzniklo problematicke miesto - koryto, kde nie je zarucena bezpecnost cyklistov, najma menej skusenych...
Nova trasa je o necelych 300 m dlhsia, ako povodna trasa.
Trasa je uz vyznacena, len upozornujem, ze uz dnes sa nasli ludia, co stihli preznacit niektore casti trasy. Trasa sa bude kontrolovat a doznacovat aj zajtra a v nedelu tesne pred pretekmi...
A este raz vdaka za noznice.
Buduci rok opat.