Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
...nemal si náhodou foto v Počasí na Markíze včera ???
Bike sa mi zdal povedomí 🤔
HotofsonSVK A tato bude kedy tahat?
Tato musi poriesit osku a prevezme stafetu 😜🤘
K tým bratislavským bohyniam...
Už som si zvykol Jozef, že Tvoj pohľad spoza kanála je trochu rozmazaný a teda značne nepresný, čo naznačuje aj počet Tvojich skrytých príspevkov. Komunita týchto žien sa formovala z aktívnych výkonnostných bežkýň a triatlonistiek, takže veľkej väčšine z týchto Tebou menovaných "nosníc" (ak nie všetkým) by si sa po pár kilometroch pozeral tak nanajvýš na chrbát. Okrem toho sa prevažná väčšina z nich realizuje v kvalifikovaných zamestnaniach, majú rodiny a deti. Ale tak aspoň si zo seba vypľul dennú dávku svojej životnej frustrácie, len si zabudol do toho zamontovať katastrofálnu situáciu na Slovensku, a prirodzene tých hrozných Poliakov. A tiež si zabudol pochváliť úroveň politických komentárov v denníku Pravda.
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1115089/bicykel-morning-mountain.html
Už som si zvykol Jozef, že Tvoj pohľad spoza kanála je trochu rozmazaný a teda značne nepresný, čo naznačuje aj počet Tvojich skrytých príspevkov.... len si zabudol do toho zamontovať katastrofálnu situáciu na Slovensku, a prirodzene tých hrozných Poliakov. A tiež si zabudol pochváliť úroveň politických komentárov v denníku Pravda.
Sa ospravedlňujem, že som po Gaissenovcoch, Plačkovej, urazil aj Krištúfkovú.
Btw, Rusi odstavili záporožskú jadrovú elektráreň od siete. Bombardujú rozvodnú sústavu. To predpovedal nejaký človek s ktorým som som súhlasil a môj príspevok bol označený vrátane teba za ofenzívny. Dal si si za to facku? Dal si za to facku flegko?
Nie nedali. Preto sa za svoje skryté príspevky v téme politika nehanbím.
Stále čakám na vaše argumenty, že Slováci nepatria k najtupeším národom. Mínusky v téme politika ma naozaj netrápia. Už by ma viac desilo, keby som tam bol viac lajkovaný. V téme politika som pridal ďalší ofenzívny príspevok súvisiaci so sliepkami z OĽANO, SAS a bývalej SAS. Môžeš mínuskovať.
Este musim pospamovat na temu Chata pod Chlebom, fotil som tam vtedy (2021) totiz aj so zrkadlovkou..