Posledný septembrový víkend sa priaznivci horskej cyklistiky opäť stretnú v Amfiteátri v Rači.
KAKTUS BIKE Bratislavský MTB Maratón bude aj v roku 2022 finálovým pretekom Župného pohára. Kompletné informácie o pretekoch nájdeš na tomto odkaze.
Pripájam sa, tiež to bol môj prvý cyklomaratón, značenie 52km trate skvelé (samotná trať tiež lahôdka), organizácia super, všetci milí a ochotní. Už len čakám na výsledky na oficiálnej stránke, keďže som kvôli dažďu s priateľkou odišiel o tretej.
Značenie fajn, krásna trať avšak pri stúpaní na Pezinskú Babu niekto odznačil najdôležitejšiu križovatku… celkom škoda že sa nájdu takíto k**i … ale čo už. Klobúk dole organizátorom ! Každopádne ešte jedna vec… nepochopil som prečo bolo rozhádzaných toľko časopisov BIKER v celom areáli a obzvlášť na sedadlách pri pódiu … všetko to zničil dážď a zbytočne z toho ostal len bordel podľa mna
Až potom mi ukázal kamarát z BA na mape, že sa vlastne potom napojila celá ta trasa spät na ten hlavný ťah - neviem z akého dôvodu to organizátor takto upravuje, ale možno má nato dôvod...naozaj neviem, ale ak nemá a chce to spestriť "trailom" na vyše tak toto nemá podľa mňa zmysel...ostal som tam 2 minuty skoro motať sa a čakať na ostatných aby som vedel kam ďalej... ale čo už - pokiaľ sa horšie nestalo
zdravim, vcera pred cielom sa mi podarilo spadnut a zjavne som si poskodil reminok na hodinkach Garmin fenix 6 pro, lebo po prichode do ciela som si ich hodil na ruku a nasledne ich niekde stratil. Ak by nahodou niekto nasiel alebo videl niekoho kto ich nasiel, bude rad ak mi ich vrati, odmena je ista. Vdaka
Značenie fajn, krásna trať avšak pri stúpaní na Pezinskú Babu niekto odznačil najdôležitejšiu križovatku… celkom škoda že sa nájdu takíto k**i … ale čo už. Klobúk dole organizátorom ! Každopádne ešte jedna vec… nepochopil som prečo bolo rozhádzaných toľko časopisov BIKER v celom areáli a obzvlášť na sedadlách pri pódiu … všetko to zničil dážď a zbytočne z toho ostal len bordel podľa mna
Toho zničeného značenia fakt škoda, keby som sa bol trochu zamyslel kade sa išlo minulý rok nemuseli sme to strihnúť dole kopcom a potom to šliapať hore. 1/4 hodina v ťahu.. nenakladal by som za dažďa
K organizácii nemám čo vytknúť zázemie, regulovčíci naparádu
Ahoj, nahrávali ste niekto GPX mapy z off. stranky maratonu do Garminu?
Ja mám Edge 810, ale to je asi jedno lebo do G.Connectu to nejde nahrať. Vypisuje chybu pri odovzdávaní súboru.
Súbor pritom by asi mal byť OK, pretože do Mapy.cz to nahrať išlo a mapa tam je bez chýb...
Máte nejaké skúsenosti s tým alebo radu?
Dík
P.S.: Skúšal som všetky tri trate a taktiež spätne z Mapy.cz som nahratú mapu exportol na ďalšie GPXko a tiež nič. Všetok SW mám práve aktualizovaný, všetko riešim cez iOS ako na booku tak na iMacu....
Uz sa to podarilo aj mne. Musel som to spravit cez mobil a cez Mapy.cz a navyse nie cez appku, ale cez web, kedze appka mapy.cz nedokaze exportovat mapy von, iba nahravat.
Takze dom to z mapy.cz poslal natvrdo do g connect a potom uz len zosynchronizovat edge 810 a taraaa…
Tak snad, ak s tym niekto bude zapapasit podobne ako ja, ten postup usetri par hodin skusania…
Uz sa to podarilo aj mne. Musel som to spravit cez mobil a cez Mapy.cz a navyse nie cez appku, ale cez web, kedze appka mapy.cz nedokaze exportovat mapy von, iba nahravat.
Takze dom to z mapy.cz poslal natvrdo do g connect a potom uz len zosynchronizovat edge 810 a taraaa…
Tak snad, ak s tym niekto bude zapapasit podobne ako ja, ten postup usetri par hodin skusania…
Nechcem Ta strasit ale procesory v Garminach 810, 820 boli dost slabe na zmysluplnu navigaciu, necakaj od nich vela (okrem frustraci)...
[quote=""]Videozostrih z krátkej trate
vďaka za video. Kvalitný obraz na také pomerne nedobré svetelné podmienky. Čím si to točil? Ja som šiel 52km, tu je moje video: https://youtu.be/dcbTukRYmG0
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toho zničeného značenia fakt škoda, keby som sa bol trochu zamyslel kade sa išlo minulý rok nemuseli sme to strihnúť dole kopcom a potom to šliapať hore. 1/4 hodina v ťahu.. nenakladal by som za dažďa
K organizácii nemám čo vytknúť zázemie, regulovčíci naparádu
Ja mám Edge 810, ale to je asi jedno lebo do G.Connectu to nejde nahrať. Vypisuje chybu pri odovzdávaní súboru.
Súbor pritom by asi mal byť OK, pretože do Mapy.cz to nahrať išlo a mapa tam je bez chýb...
Máte nejaké skúsenosti s tým alebo radu?
Dík
P.S.: Skúšal som všetky tri trate a taktiež spätne z Mapy.cz som nahratú mapu exportol na ďalšie GPXko a tiež nič. Všetok SW mám práve aktualizovaný, všetko riešim cez iOS ako na booku tak na iMacu....
Nechcem Ta strasit ale procesory v Garminach 810, 820 boli dost slabe na zmysluplnu navigaciu, necakaj od nich vela (okrem frustraci)...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
vďaka za video. Kvalitný obraz na také pomerne nedobré svetelné podmienky. Čím si to točil? Ja som šiel 52km, tu je moje video: https://youtu.be/dcbTukRYmG0