Kategórie
Bike-tech
Akcia -24% GHOST KATO Universal 29 bicykel, green pearl/azur blue metallic
od 669 €
-24%
MOC 889 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 049 €
-13%
MOC 1 539 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
savings Schwalbe Nobby Nic 26x2.25" Performance plášť, drôt
17,99 €
savings
MOC 31,99 €
-14% Schwalbe Hans Dampf 26x2.35" Evolution ADDIX Soft Super Gravity plášť, TLE, kevlar
70,99 €
-14%
MOC 83,99 €
savings Schwalbe Smart Sam 26x2.25" Performance plášť, drôt
18,89 €
savings
MOC 28,99 €
savings Continental Race King II Performance 26x2.0" plášť, drôt
14,29 €
savings
MOC 25,99 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.25" Active K-Guard plášť, drôt
11,79 €
savings
MOC 24,99 €
savings Schwalbe Magic Mary 26x2.35 Addix BikePark E-25 plášť, drôt
21,99 €
savings
MOC 45,99 €
savings Schwalbe Rapid Rob 26x2.25" plášť, drôt, biely pás
14,69 €
savings
MOC 24,99 €
Je neuveritelne napriklad ako mtb bikeri vysekali a totalne rozm.... Svaty Vrch, je neuveritelne ako zerodovali pekne cesticky dole do Borinky.
A takychto pripadov nezodpovednych MTBikerov je v MK kopa na kazdom kroku. Vyhlbia svojimi pneu 1m siroke a pol metra hlboke kolaje, lebo do toho prilis busia a rychlo jazdia.
Ano Kenai, 100% suhlas, zakazme jazdu na MTB v lesoch, priroda bude zase krasna a ludskou rukou nedotknuta.
Možno má niekto iné skúsenosti
milsu To je o konkretnej situacii, aktivista je potkan zahnany do kuta co neuhne, to mas pravdu. Tam kompromis veru necakaj. Na druhu stranu poriz kam nas kompromisi doviedli.
Chcel som len poukazat na to, ze vsade sa tu za zlosyna v lesoch povazuje cyklista, ale osobne si myslim, ze je tu x inych problemov co by sa mali riesit, a ze ten dopad cyklistov na les je to predposledne (ako poslednych mozme riesit turistov
okrem par srniek som tam nestretol nic a nikoho, v hornej polke bola akurat silna hmla.
https://www.facebook.com/nadacia.ekopolis/photos/a.225060390928/10160191752725929/
...
Ak nevidis rozdiel medzi citujem:
V kontexte toho, ze je to reakcia na lapaloma vyklad:
a tym ako si to pochopil ty:
A ze som za zakaz MTB
Tak to je skoda dalej diskutovat. Ocividne nehovorime rovnakym jazykom.
Inak sarkazmus, ale na niektorych horskych cestickach su palicky zakazane lebo vraj sposobuju eroziu tras vytvarnim otvorov kde stoji voda a nasledne narusuje odtok .... Neviem co je na tom pravdy ale aby si nebol prekvapeny ze ten tvoj sarkazmus moze byt celkom dobre aj pravda.
Ohek, strmok, stupavsky, Banské, skala je plne prejazdná.
Batkuf jarek a Močiarna je na tom asi podobne a pomerne viac lístia..
Saláma je na tom najhoršie, teda úplne neprejazdná. Prvá polka k.o. po ťažbe. Už sme na to pozerali a buď teraz na jeseň alebo na jar spravíme "prvú polku" na novo.
Batkuf jarek a Močiarna je na tom asi podobne a pomerne viac lístia..
Saláma je na tom najhoršie, teda úplne neprejazdná. Prvá polka k.o. po ťažbe. Už sme na to pozerali a buď teraz na jeseň alebo na jar spravíme "prvú polku" na novo.
Dajte vediet ak by ste potrebovali pomoc, kludne by som sa pridal na odpratavanie, pisal som aj na TF