Kategórie
Bike-tech
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 049 €
-13%
MOC 1 539 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
Výpredaj -42% Mavic Allroad Elite tretry, real teal/majolica blue/sulphur
91,99 €
-42%
MOC 169 €
Je neuveritelne napriklad ako mtb bikeri vysekali a totalne rozm.... Svaty Vrch, je neuveritelne ako zerodovali pekne cesticky dole do Borinky.
A takychto pripadov nezodpovednych MTBikerov je v MK kopa na kazdom kroku. Vyhlbia svojimi pneu 1m siroke a pol metra hlboke kolaje, lebo do toho prilis busia a rychlo jazdia.
Ano Kenai, 100% suhlas, zakazme jazdu na MTB v lesoch, priroda bude zase krasna a ludskou rukou nedotknuta.
Možno má niekto iné skúsenosti
milsu To je o konkretnej situacii, aktivista je potkan zahnany do kuta co neuhne, to mas pravdu. Tam kompromis veru necakaj. Na druhu stranu poriz kam nas kompromisi doviedli.
Chcel som len poukazat na to, ze vsade sa tu za zlosyna v lesoch povazuje cyklista, ale osobne si myslim, ze je tu x inych problemov co by sa mali riesit, a ze ten dopad cyklistov na les je to predposledne (ako poslednych mozme riesit turistov
okrem par srniek som tam nestretol nic a nikoho, v hornej polke bola akurat silna hmla.
https://www.facebook.com/nadacia.ekopolis/photos/a.225060390928/10160191752725929/
...
Ak nevidis rozdiel medzi citujem:
V kontexte toho, ze je to reakcia na lapaloma vyklad:
a tym ako si to pochopil ty:
A ze som za zakaz MTB
Tak to je skoda dalej diskutovat. Ocividne nehovorime rovnakym jazykom.
Inak sarkazmus, ale na niektorych horskych cestickach su palicky zakazane lebo vraj sposobuju eroziu tras vytvarnim otvorov kde stoji voda a nasledne narusuje odtok .... Neviem co je na tom pravdy ale aby si nebol prekvapeny ze ten tvoj sarkazmus moze byt celkom dobre aj pravda.
Ohek, strmok, stupavsky, Banské, skala je plne prejazdná.
Batkuf jarek a Močiarna je na tom asi podobne a pomerne viac lístia..
Saláma je na tom najhoršie, teda úplne neprejazdná. Prvá polka k.o. po ťažbe. Už sme na to pozerali a buď teraz na jeseň alebo na jar spravíme "prvú polku" na novo.
Batkuf jarek a Močiarna je na tom asi podobne a pomerne viac lístia..
Saláma je na tom najhoršie, teda úplne neprejazdná. Prvá polka k.o. po ťažbe. Už sme na to pozerali a buď teraz na jeseň alebo na jar spravíme "prvú polku" na novo.
Dajte vediet ak by ste potrebovali pomoc, kludne by som sa pridal na odpratavanie, pisal som aj na TF