nepomýlil si si Axon a Axel?
Inak aj Axel sa dá upraviť, ale vzhladom pomer cena/výkon to nemá veľký efekt. Bude síce chodiť podstatne lepšie, ale vzhladom na jednoduchosť tlmiča nie je efekt úprav až taký výrazný ako u Axonu.
Lepšie je na tom Splice resp Slate a vyššie modely.
odhadujem to na : "lahsie DH" pouzitie
alebo mu spadol bike v 100-ke z auta z nosica
ale nie, samozrejme kazdu vidlicu clovek zlomi, a ja nechcem obhajovat XCR, len som naznacil ze tazsie clovek zlomi 30mm nohy ako 28.6
PS : vsimli ste si ze nohy (vonkajsie) niesu zlomene
no jo a teraz nám šlohni návod ako toto niekto dokázal ... nehovorím že sa nedá no vidím to na pád ... no jo keby som mal XCR a ešte by držala ... tak by som ju už zhodil z biku
Tá fotka bola postnutá inými inde, tuším na nejakom českom fóre, a aj tam o reálnosti takej demolácie boli vyslovené pochybnosti.
Ja mám v pivnici jednu XCR, ktorá nabehala asi 300 km a až na to že bohvieako "nevidlila" (asi som na ňu bol priľahký) neboli s ňou iné problémy - Milan Slanec ich dokonca upravuje (zmena mazania na olej plus výmena pružiny za úmernú jazdcovej hmotnosti plus jeho špeci detaily) a práve z tej strany padla hláška že práve materiál XCRky a Suntourov všeobecne nie je z najzúfalejších, len to spracovanie, ach jaj.
vnutorne - vonkajsie, OK uz v tom mam jasno
(vnutorne = 30mm cierne v mojom pripade (vid. podpis) a vonkajsie "klzaky" hrube biele ??)
PS : "klzaky" lebo vlastne prave ta cast klza po pe pevnych vnutornych nohach... (hadam niekto pochopi co tym chcem povedat...)
stavim sa s vami, ze ak budem mat 10hod. casu a neomezeny net tak najdem hentak dochrumanu aj napr. nejaku REBU (ak nechcem sa stavovat, to iba ako reakciu berte...)
zdemolovať sa dá všetko, čím väčšiemu sellákovi to dáš do papŕč, tým rýchlejšie
a keďže Reba je preteková XC vidla, vyžaduje relatívne kultúrne zaobchádzanie - celkom stačí vbehnúť do muldičky ktorá zabráni odvaľovaniu predného kolesa
ozve sa PUK a bola to pekná vidla
takto sa účinne lámu aj cross-country rámy
a nielen cross-country
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nepomýlil si si Axon a Axel?
Inak aj Axel sa dá upraviť, ale vzhladom pomer cena/výkon to nemá veľký efekt. Bude síce chodiť podstatne lepšie, ale vzhladom na jednoduchosť tlmiča nie je efekt úprav až taký výrazný ako u Axonu.
Lepšie je na tom Splice resp Slate a vyššie modely.
ups, ano sorry uz som ciho
js som za FOX F series
fuuha .. ta ty si sikovnik
XCR ma 30mm nohy
Manitou nevim ale ak ma 28.6 tak sa skor zlomi ta
toto su take "skusenosti" ze sa "lame" az ma ric boli...
alebo mu spadol bike v 100-ke z auta z nosica
ale nie, samozrejme kazdu vidlicu clovek zlomi, a ja nechcem obhajovat XCR, len som naznacil ze tazsie clovek zlomi 30mm nohy ako 28.6
PS : vsimli ste si ze nohy (vonkajsie) niesu zlomene
No ja vidim vonkajsiu nohu pod pismenom "R" jednoznacne zlomenu
http://forum.mtbiker.sk/files/thumbs/t_44235_773.jpg
no jo a teraz nám šlohni návod ako toto niekto dokázal ... nehovorím že sa nedá no vidím to na pád ... no jo keby som mal XCR a ešte by držala ... tak by som ju už zhodil z biku
Ja mám v pivnici jednu XCR, ktorá nabehala asi 300 km a až na to že bohvieako "nevidlila" (asi som na ňu bol priľahký) neboli s ňou iné problémy - Milan Slanec ich dokonca upravuje (zmena mazania na olej plus výmena pružiny za úmernú jazdcovej hmotnosti plus jeho špeci detaily) a práve z tej strany padla hláška že práve materiál XCRky a Suntourov všeobecne nie je z najzúfalejších, len to spracovanie, ach jaj.
(vnutorne = 30mm cierne v mojom pripade (vid. podpis) a vonkajsie "klzaky" hrube biele ??)
PS : "klzaky" lebo vlastne prave ta cast klza po pe pevnych vnutornych nohach... (hadam niekto pochopi co tym chcem povedat...)
stavim sa s vami, ze ak budem mat 10hod. casu a neomezeny net tak najdem hentak dochrumanu aj napr. nejaku REBU (ak nechcem sa stavovat, to iba ako reakciu berte...)
a keďže Reba je preteková XC vidla, vyžaduje relatívne kultúrne zaobchádzanie - celkom stačí vbehnúť do muldičky ktorá zabráni odvaľovaniu predného kolesa
ozve sa PUK a bola to pekná vidla
takto sa účinne lámu aj cross-country rámy
a nielen cross-country
ľudská blbosť je nekonečná
aj ked toto neni ani tak o blbosti ale tiež je to o "štastí" a nevhodnom výbere...