Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na spätnú väzbu od zákazníkov. Všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy nájdete tu: https://www.mtbiker.sk/forum/o-mtbiker-sk/mtbiker-shop-t44381.html
Pred par dnami som kupoval tieto
Ak to ma takto byt, tak si to uz z principu pojdem kupit drahsie do kaktusu.
Ako sorry.
Nechceme plošne dvíhať ceny, ale náklady sú náklady. Aj objednávka za 5€ musí byť vybraná zo skladu, zabalená, označená, prevezená. Do toho už niekoľko mesiacov za elektrinu platíme majland (rádovo medziročne sa bavíme o desaťtisícoch €). Či sa ti to páči alebo nie, tá služba má svoje náklady. Nič nie je zadarmo a niekto to zaplatí.
Z princípu - ponúkame v BA prémiovú službu same day delivery, ponuku, ktorá nemá na SVK konkurenciu. Už som sa naučil, že hejtovať je jednoduché a mimoriadne obľúbené, snažiť sa pochopiť ťažšie. Takže nejdem sa tu ospravedlňovať ani vyviňovať, skrátka to, že niečo ide na odber do BA niečo stojí. Ak si naši zákazníci myslia, že nás sa problémy, ktoré rieši celá krajina netýkajú tak poviem prekvapenie, nás sa inflácia a ceny energií dotýkajú rovnako. Nechcem ísť ešte viac do hĺbky ale na pochopenie, že bojujeme s rovnakými problémami ako všetci naokolo hádam stačí.
co by si si pomyslel o hociktorom obchode s potravinami keby Ti uctovali 1E za kazdy nakup ked si si dovolil k nim prist?
Myslim si, ze som nechal tento aj minule roky u vas dost slusnu sumu € (a nechaval som ju kazdy mesiac) . Sem tam potrebujem drobnost, niekedy nieco mensie ako napr zvoncek za 28 euro. Jednoducho sa mi prieci platit aj 50centov za vyzdvihnutie niecoho u vas vo vasom shope (Skryte si to do ceny, dajte mi mensiu zlavu, ale nechcem to jednoducho vidiet ako extra poplatok). Stalo sa to velkou modou. Ok, ako si povedal, mam si ist kupit inde. Ok, tak som aj ucinil.
Myslim si, ze tymto tuto debatu mozme ukoncit, vy ste sa rozhodli, ja som sa rozhodol. Prajem vela uspechov.
EDIT: pardon, podľa aktuálnejšieho zdroja je to aktuálne 0,99€, tak teda to porovnanie s potravinami na nás sedí, ospravedlňujem sa.
tomasspura - viem, že si náš stály zákazník a mrzí ma, že som si z fleku prečítal to, že pôjdeš do Kaktusu a vystrelil si na nás od pása. Vieš, že komunikujeme a bavíme sa tuto vo fóre o tom, prečo veci fungujú ako fungujú, prečo robíme veci tak alebo onak. Keby si si prezrel svoje posledné objednávky, všimol by si si, že oproti našim, nie odporúčaným MOC sme ceny pre zákazníkov ako si ty ešte viac zatraktívnili a to, čo ušeríš u nás na vernostnom programe je ďaleko viac ako to 1€ pre objednávky pod 49€. Tvoj pohľad na vec je taký aký je, beriem ho a neostáva mi nič iné ako ho akceptovať. Podobne prajem všetko dobré.
ivast - noo ono asi nie len cyklistika tak trocha nepočítala v plánoch na tento rok s tým, že tu bude nejaká vojna a budeme riešiť to, čo riešime. Najbližšie mesiace veru myslím budú zaujímavé a turbulentné. Ak si myslel inú bublinu, tak pardon...