Nemá niekto skúsenosť ako to funguje pri platbe prevodom? Včera som objednal bicykel, ale kým som dal prevod tak už nebol skladom. Či ich systém automaticky ´´rezervuje´´ daný produkt alebo ma niekto ´´predbehol´´ ak zaplatil kartou. Prevod som uskutočnil tak už mi ostáva len čakať. Zatiaľ mi prišlo potvrdenie objednávky.
Netyka sa to priamo tohoto obchodu, ale opytam sa, aku spolocnost pouzivate na preposielanie balikov z DE?
Chcem nieco z ineho obchodu ale maju drahe postovne na Slovensko.
Ahojte. Dňa 12.8. som objednal bicykel. 17.8. mi prišlo sledovacie číslo balíku, avšak do dnešného dňa nie je aktívne :-/ K bicyklu som objednával aj príslušenstvo, to poslali 18.8. ale cez inú kuriérsku spoločnosť a dnes som tento balík prebral. Začínam mať trochu obavy čo sa stalo. Písal som včera na support, ale odpoveď dostanem až za 1-5dní.
Ja som objednaval bike v januari a prisiel. Tracking bol aktivny az nejak za 3 dni. Nemusis mat obavy, maju toho teraz vela a asi aj dovolenky v DHL Freight, tak to trva dlhsie ako zvycajne.
Nechce sa mi prehľadávať celé vlákno, spýtam sa, ponúka BD nejaký zľavový kupón, čo ja viem aspoň za odber noviniek? Alebo nejaké plošné zľavy na čierny piatok?
Mám tam v koši veci za 350 eur tak keby aspoň niečo na vykrytie pošty, hneď by sa mi objednávalo ľahšie
Nejaky typ ako vratit do bikediscount? Potrebujem tam vratit tretry. Na poste pytaju 21€ a BD sa k tomu postavil takto:
Dear Customer,
You can find the return form in your customer account under "Returns". As we do not offer free return shipping from Slovakia, you are responsible for the return shipping costs.
When your return arrives for processing, you will be informed in a separate email.
„Od 27. novembra 2022 už PayPal nebude poskytovať bezplatné štítky na vrátenie tovaru ani nebude akceptovať žiadosti o preplatenie nákladov na vrátenie. Všetky oprávnené žiadosti odošlite pred týmto dátumom, aby ste sa uistili, že budú prijaté a skontrolované ako zvyčajne. “
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcem nieco z ineho obchodu ale maju drahe postovne na Slovensko.
Mám tam v koši veci za 350 eur tak keby aspoň niečo na vykrytie pošty, hneď by sa mi objednávalo ľahšie
(pomoc po korone)
Dear Customer,
You can find the return form in your customer account under "Returns". As we do not offer free return shipping from Slovakia, you are responsible for the return shipping costs.
When your return arrives for processing, you will be informed in a separate email.
Oni ti preplatia naklady na vratenie. Aspon to tak bolo, neviem ako teraz ale par krat som to vyuzil.