Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Asi mimo tému, ale s
tými pneuservismi súhlasím. V apríli 2019 som kúpil auto a v októbri som tam šiel so 4 diskami a pneumatikami, nech mi to nahodia, vyvážia a namonutjú na auto, lebo o 3 dni hlásili snehové prehánky, tak reku na čo čakať. Keď som videl, ako autu predomnou ujko "pneuservisák" drbol zdvihák pod prah rovno do stredu a jedným zdvihákom dvihol celú jednu stranu a prah samozrejme ohol, tak som im len povedal, nech to nahodia, vyvážia a ja si to dám na auto sám.....a potom keď som upozornil tú pani predomnou čo jej spravili s autom, tak som ešte dostal vynadané že bonzujem.....
Ja len dodam, ze to nie je oficialny autorizovany predajca a servis nejakej znacky, ale taky ten lokalny servis. Ja som mal povodne z toho opisu pocit, ze slo o autorizovany servis. To by bol väcsi pruser.
Bratovi v autorizovanej Mazde v TN kedysi davno prezuli zimne pneu, ze mu triaslo pri 130km/h volantom tak, ze sa skoro nedal drzat... Bonus boli doskriabane disky. Zistili sme to az na dialnici, ked sme sli na lyzovacku do Rakuska..., takze v BA do pneuservisu, nastastie nas prednostne vybavili.
Chodime uz niekolko rokov do BestDrive na Bratislavskej v TN spokojnost nadovsetko, este sa nestalo, ze by boli kolesa zle vyvazene.
Raz som kupil na nejakom zlavoportale kupon na prezuvanie pneu, vtedy este na micru. Ked som siel za 2h domov z roboty tak jedno koleso sfucane skoro az na rafik. Nejak som dosiel 300m na pumpu, auto drncalo jak svina, nafukal som co to slo a hned som siel naspat do pneuservisu. Este mi nadavali ze to je moja chyba lebo mam hrdzavy disk (neviem kde to zobrali), po velkej debate to nejak prezuli nanovo, daco tam osmirgloval a este vypytali vtedy 2€ ako doplatok ?
scarinko tiez som svojho casu tak riesil prezuvanie cez zlavomat... a mam pocit, ze do najvacsich dier a zakuti automobilizmu som sa dostal. Uz tie poodstavovane vraky po ceste do dielne ma mali varovat, ale nie... Chvilu som si myslel, ze na mna vytiahnu kudlu a moje 1000€ kombi skonci ako paserak cigariet z UA, ale nakoniec to furt nejak vypalilo. vtedy som prezul za 12€ plus olovo. dnes necham v servise asi 50€ plus, vdaka bohu za zlu pamat
Ja len dodam, ze to nie je oficialny autorizovany predajca a servis nejakej znacky, ale taky ten lokalny servis. Ja som mal povodne z toho opisu pocit, ze slo o autorizovany servis. To by bol väcsi pruser.
Hej prezutie 18" 60€ (120€ za rok) len taky fukot. Aj som spekuloval, ze kupim disky, ale zase aby to aj trochu vyzeralo, tak su drahe ako fras, plus este nejaka speci roztec na Megane GT... A ani by sa to neoplatilo, lebo prehodenie kolies tiez nieco stoji..., plus neviem ake su tam senzory tlaku. No zlaty Favorit...
Izzy68 nápodobne, ale v TN
Inak treba zohnať disky, kľudne cez bazoš, prezúvať disky doma a máš to za pár sezón vrátené. Tiež nechápem ako som mohol niekomu pchať do vačku toľko peňazí každú jar a jeseň. Navyše na zimu do snehu a na nasolené cesty stačia hociaké disky a pekné letné si šanuješ. Ešte ideálnejšie mať zvlášť na zimu nejaké 4x4
na prvom kombiku som prezuval, nasledne som vzdy kupil druhe disky na ne nove pneu. Ale nic mi neostalo viac ako 3 roky, tzn. nevratne a kaslem uz na to
Este mi nadavali ze to je moja chyba lebo mam hrdzavy disk (neviem kde to zobrali), po velkej debate to nejak prezuli nanovo, daco tam osmirgloval a este vypytali vtedy 2€ ako doplatok 😄
Tak asi keď smirgloval, nejaká hrdza tam bola. Často sa na plechoch stáva, že hrdza spôsobí netesnost po okrajoch disku, keďže ten je vystavený vonkajším vplyvom. Na druhej strane, keď to videl pri prezuvani, mal to rovno kefou "ošetriť" a upozorniť ťa na to, že sa môže stať, že to pustí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tými pneuservismi súhlasím. V apríli 2019 som kúpil auto a v októbri som tam šiel so 4 diskami a pneumatikami, nech mi to nahodia, vyvážia a namonutjú na auto, lebo o 3 dni hlásili snehové prehánky, tak reku na čo čakať. Keď som videl, ako autu predomnou ujko "pneuservisák" drbol zdvihák pod prah rovno do stredu a jedným zdvihákom dvihol celú jednu stranu a prah samozrejme ohol, tak som im len povedal, nech to nahodia, vyvážia a ja si to dám na auto sám.....a potom keď som upozornil tú pani predomnou čo jej spravili s autom, tak som ešte dostal vynadané že bonzujem.....
Nazov a adresa autopredajcu/autoservisu?
Máš správu.
Chodime uz niekolko rokov do BestDrive na Bratislavskej v TN spokojnost nadovsetko, este sa nestalo, ze by boli kolesa zle vyvazene.
tak stal sa skutok, alebo nestal ?
Hej prezutie 18" 60€ (120€ za rok) len taky fukot. Aj som spekuloval, ze kupim disky, ale zase aby to aj trochu vyzeralo, tak su drahe ako fras, plus este nejaka speci roztec na Megane GT... A ani by sa to neoplatilo, lebo prehodenie kolies tiez nieco stoji..., plus neviem ake su tam senzory tlaku. No zlaty Favorit...
Inak treba zohnať disky, kľudne cez bazoš, prezúvať disky doma a máš to za pár sezón vrátené. Tiež nechápem ako som mohol niekomu pchať do vačku toľko peňazí každú jar a jeseň. Navyše na zimu do snehu a na nasolené cesty stačia hociaké disky a pekné letné si šanuješ. Ešte ideálnejšie mať zvlášť na zimu nejaké 4x4
Tak asi keď smirgloval, nejaká hrdza tam bola. Často sa na plechoch stáva, že hrdza spôsobí netesnost po okrajoch disku, keďže ten je vystavený vonkajším vplyvom. Na druhej strane, keď to videl pri prezuvani, mal to rovno kefou "ošetriť" a upozorniť ťa na to, že sa môže stať, že to pustí.