Lokalizácia
Formulár sa odosiela
velitel us vzdušných síl povedal,že ak dostane rozkaz do pár hodín vytvorí nad ukr.nfz.
Zobraziť komentár 15.10.2022 - 22:17:17
01
Už začína pohár pretekať
Do dobrovoľníkov na ruskom vojenskom cvičisku začali dvaja z nich strieľať, hlásia jedenásť mŕtvych
Ďalších pätnásť ľudí utrpelo zranenia.

Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/23034858/do-dobrovolnikov-na-ruskom-vojenskom-cvicisku-zacali-dvaja-z-nich-strielat-hlasia-jedenast-mrtvych.html?ref=mnt
Zobraziť komentár 15.10.2022 - 22:19:29
00
Ako som dnes o Elonovi písal … a teraz čítam , že už mu “ dohovorili “ 😂 …

Spoločnosť SpaceX bude naďalej platiť internetové služby na Ukrajine

Musk oznámil, že jeho firma SpaceX bude naďalej platiť internetové služby na Ukrajine napriek tomu, že jej satelitná sieť Starlink prerába. Musk predtým tvrdil, že projekt nemôže dlhšie financovať a žiadal o prevzatie americkú vládu.

„Do čerta s tým… aj keď Starlink stále prekonáva a ostatné spoločnosti dostávajú miliardy dolárov od daňových poplatníkov, budeme jednoducho ďalej financovať ukrajinskú vládu zadarmo,“ napísal Musk.

Ukrajina podľa CNN dostala odhadom 20-tisíc terminálov potrebných na fungovanie pripojenia k satelitnej sieti Starlink.

Musk po začiatku invázie sprístupnil Kyjevu satelitnú internetovú službu, ktorá sa ukázala užitočná pre bežných občanov postihnutých výpadkami klasických komunikačných sietí a veľmi dôležitá pre ukrajinskú armádu. (čtk)
Zobraziť komentár 15.10.2022 - 22:29:43
00
Nech je Elon aký chce, žiadny iný súkromník nedal toľko na podporu UA ako on
Zobraziť komentár 15.10.2022 - 22:36:19
03
Samozrejme , viac diplomacie a vďačnosti zo strany UA smerom k nemu je potrebné … no , ten čo “ chyboval “ už nebude … vďaka Elone
Zobraziť komentár 15.10.2022 - 22:41:54
00
tadžický pezident to putlerovi hodil rovno do ksichtu
https://echo24.cz/a/Sm5EK/zpravy-zahranici-tadzikistan-rahmon-putin-kritika-respekt-mimozemstani

btw:Muskovi to v pentagone vysvetlili jak sa veci majú a,že teraz im to proste nebude ku.viť keď majú rusáka už skoro na lopate.
Zobraziť komentár 15.10.2022 - 22:54:16
00
Je smiešne ako si veľa ľudí zakladá na vlastných názoroch, pričom mať "vlastný názor" sa dá mať len na málo nepodstatných vecí (napr. patrí ananás na pizzu? za mňa áno a mám ju tak rád)... Mať "vlastný názor" na faktografické informácie je oxymoron (to že niekto má "vlastný názor" že zem je plochá, ju plochou neurobí)
Zobraziť komentár 15.10.2022 - 23:46:21
112
Teba si veľmi vážim a asi aj chápem, čo si tým chcel povedať, ale máš to dosť nešťastne sformulované :)
Zobraziť komentár 15.10.2022 - 23:58:15
00
vlastný názor neni zlá vec len katastrofou dnešnej doby je že o tom aký je môžu vedieť všetci ludia na planéte
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 00:04:45
01
Sformulované to má dobre. Ananás na Pizzu je zhovadilosť. Keď vypukol covid, nebola v Tesco žiadna Pizza iba Hawai. Proste jemu to ale chutí, je to jeho názor.
Ale trepať sprostosti o veciach ktoré sa dajú exaktne vyvrátiť nie je názor. Rsp. je to názor kkta.
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 00:46:48
00
Je uplne v poriadku, ze mas nazor. Aj, ze ho verejne prezentujes.

Tato nasa (zapadna) sloboda nie je iba taka sloboda… je to zodpovedna sloboda. Demokracia nie je len o slobode, ale je hlavne o zodpovednosti.

Ak nechces platit za slobodu zodpovednostou, tak lety do ruSSka lietaju cez Turecko. Budes tam urcite stastny.

Podla mna nie je OK snivat si Europsky sen s benefitmi, chciet mat svajciarsky dochodok, nemecky plat a obdivovat rezimy, kde je nesloboda a bieda.

V momente by som tam takych ako ty deportoval, aby si si uzil svoju slobodu a idealy.

Som rad, ze mi na toto nic nenapises.

arrow_leftHosť napísal:
Ale si ma dajte zablokovať a máte vystarane, je toto verejne fórum? Je
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 01:00:02
111
arrow_lefttomasspura napísal:
:y: :y: uz bolo nacase (airbilly)

Sice jeho zmyslanie ani zdaleka nezdielam, ale netusim preco dostal banan. Nikoho neurazal (to skor urazali ostatni).
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 11:02:04
03
Myslím že za šírenie ruskej propagandy je dôvod dostatočný.
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 11:24:44
014
manipulácia so zbraňou môže byť nebezpečná, taký samopal može spadnut na zem a zabije 11 ludí

https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/masaker-pocas-vycviku-putinovych-vojakov-dvojica-rusov-zacala-strielat-vlastnych?itm_modul=centrum_topbox&itm_brand=centrum&itm_template=hp&itm_area=spravy&itm_position=3
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 12:12:21
00
arrow_leftclxno1 napísal:
Sice jeho zmyslanie ani zdaleka nezdielam, ale netusim preco dostal banan. Nikoho neurazal (to skor urazali ostatni).

On sice neurazal, ale uz bol s tymi nazormi na hrane a zacinal som o nom pochybovat aj ja. Ked volas po mieri a dialogu s RU mozes byt len naivny. Ked trvdil, ze s VP treba vyjednavat poslal som mu par odkazov, kde sa dokazovalo, ze VP je notorick klamar a neda sa mu verit.
Napisal, ze si prestuduje a po par dnoch ako "odpoved" zverejnil uplne nezmyselny citat z konta ruskeho trolla, kde popisoval porazku UA armady pri Chersone. Co bola skoda, v mojich ociach mal sancu povedat ok zmylil som sa ten VP je naozaj patologicky klamar a neda sa mu verit.
Pritom cely popis tej porazky mal jasne priznaky ruskej propagandy a klamstva, pretoze uplne rovnaky slovnik pouzivali rusaci, ked popisovali svoje prehry na UA a vydavali ich za svoje uspechy.
A cuduj sa svete okrem airbilyho som uz ziadne informacie o porazke UA pri Chersone nezaznamenal a to dokonca ani z oficialnych ruskych miest.
Mna to zaujalo celkom, ze si to len tak niekde nasiel a skopiroval (mozno mu to poslali z ambasady;o)) a ***** to sem bez dokazov, pretoze ked mu niekto tvrdil opak dozadoval sa odkazov a dokazov, pricom jemu samemu staci anonymny prisppevok zo socialne siete bez akejlvek fotky, ci videa, ci inych odkazov a pod. Fakt, ze keby naozaj utrpeli UA pri Chersone porazku tak rusaici b s tym zaplavili cely svete mu uz akosik unikol pri jeho premyslani.

Nadoudol som dojem, ze chalan nie je hlupy, len provokuje a to bud preto, ze mu to robi dobre (co je vzratene), alebo mu za to niekto plati .
Este je tu moznost, ze je to totalny dezoleee lebo uz sa mi parkrat osobne stalo, ze ked som niekoho usvedcil z klamstva a dobil faktami tak v zavere vyhlasil....ok nie je to pravda, co som tvrdil, ale mohla by byt.
Vtedy ti dojdu akekolvek argumenty a zacnes pochybovat, ci pred tebou stoji mysliaca bytost.

Ale keby sa hlasovalo o jeho bane asi som este stale proti tomu, aby ho dostal;o).
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 12:32:38
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up