Sice jeho zmyslanie ani zdaleka nezdielam, ale netusim preco dostal banan. Nikoho neurazal (to skor urazali ostatni).
On sice neurazal, ale uz bol s tymi nazormi na hrane a zacinal som o nom pochybovat aj ja. Ked volas po mieri a dialogu s RU mozes byt len naivny. Ked trvdil, ze s VP treba vyjednavat poslal som mu par odkazov, kde sa dokazovalo, ze VP je notorick klamar a neda sa mu verit.
Napisal, ze si prestuduje a po par dnoch ako "odpoved" zverejnil uplne nezmyselny citat z konta ruskeho trolla, kde popisoval porazku UA armady pri Chersone. Co bola skoda, v mojich ociach mal sancu povedat ok zmylil som sa ten VP je naozaj patologicky klamar a neda sa mu verit.
Pritom cely popis tej porazky mal jasne priznaky ruskej propagandy a klamstva, pretoze uplne rovnaky slovnik pouzivali rusaci, ked popisovali svoje prehry na UA a vydavali ich za svoje uspechy.
A cuduj sa svete okrem airbilyho som uz ziadne informacie o porazke UA pri Chersone nezaznamenal a to dokonca ani z oficialnych ruskych miest.
Mna to zaujalo celkom, ze si to len tak niekde nasiel a skopiroval (mozno mu to poslali z ambasady;o)) a ***** to sem bez dokazov, pretoze ked mu niekto tvrdil opak dozadoval sa odkazov a dokazov, pricom jemu samemu staci anonymny prisppevok zo socialne siete bez akejlvek fotky, ci videa, ci inych odkazov a pod. Fakt, ze keby naozaj utrpeli UA pri Chersone porazku tak rusaici b s tym zaplavili cely svete mu uz akosik unikol pri jeho premyslani.
Nadoudol som dojem, ze chalan nie je hlupy, len provokuje a to bud preto, ze mu to robi dobre (co je vzratene), alebo mu za to niekto plati .
Este je tu moznost, ze je to totalny dezoleee lebo uz sa mi parkrat osobne stalo, ze ked som niekoho usvedcil z klamstva a dobil faktami tak v zavere vyhlasil....
ok nie je to pravda, co som tvrdil, ale mohla by byt.
Vtedy ti dojdu akekolvek argumenty a zacnes pochybovat, ci pred tebou stoji mysliaca bytost.
Ale keby sa hlasovalo o jeho bane asi som este stale proti tomu, aby ho dostal;o).