nema to HSC (a pravedpodobne ani Charger damper) = nie je to Pike Ultimate = inzerat je podvod - ci uz umyselny alebo nie, to moze byt kupujucemu uplne jedno
zhrniem to:
predavajuci ju ponukal na predaj ako Pike Ultimate 29 120m, co nie je
zistil som neskoro (po zaplateni) podla fotiek, ze je to podvod, snazil som sa s nim komunikovat o tom, ale bez odpovede
uz si stihol vymazat profil tu , prepisal a vymazal vsetky inzeraty co mal na nete (mtbiker, cyklobazar )
podla jeho spravania, vie ze sa dopustil podvodu
na cyklobazar vystupoval pod viacerymi menami, cize obvinovat toho 15 rocneho chlapca zatial nie je na mieste (mozno len vyuzil jeho meno, neviem)
policia po zisteny ako sa to stalo, sama navrhla podat trestne oznamenie ako podvod
maju vsetky dokumenty, konverzacie, potvrdenie z banky, fotky
budu kontaktovat majitela bankoveho uctu kam som poslal peniaze a dozadovat sa z jeho strany vysvetlenia
kupil som uz vela veci tu na mtbikeri aj zo zahranicia, snazim sa vzdy odkontrolovat predavajuceho (sam mam vela aj predanych veci), ale toto som proste neustriehol
vypisovat teraz, ze to vidno na prvy pohlad , trebalo sa pytat na viac fotiek a podobne je zbytocne stalo sa a viem, ze tie peniaze uz neuvidim :/
??Toto je jeden z najgalaktickejších podvodov čo som tu asi videl. To, že vo vnútri bude toto by som fakt nečakal. Veď tá vidla nebola niekomu ani na darovanie na bike do práce. Dúfam, že polícia v tomto pomôže.
uz si stihol vymazat profil tu , prepisal a vymazal vsetky inzeraty co mal na nete (mtbiker, cyklobazar )
Chcem upozornit na tohto clena https://www.mtbiker.sk/bikeri/adam010Adam010
Po tel. dohovore ze dnes pridem mi nedvihal telefon a zablokoval ma. Nenechajte sa nim oklamat ako ja.
Taky ludia si zasluzia aspon ban ked uz nic ine. No nerozumiem ani tomu preco tak konaju. Ci maju s toho radost, alebo maju na to diagnozu. Nech to je uz akokolvek tak pozor na neho.
o to vácej ma mrzi to, ze fagan ojeklamal chlapa, ktory vo vlakne darujem ponukol nejake veci, za ktore nechcel ani naklady na postovne (uz je to nejaky pátek, ale pamatame)
Snad ho to neodradi od dobrosrdecnosti, nakolko chu*ov tu ubudat nebude
EDIT: myslel som kauza devilitos a vidla co dům dal
No ako som písal pozri pri tom inzeráte otázky na predajcu, zhrnul som mu všetko čo nesedí. Osobne mám 12 párov Oakley, slnečné, športové a niekoľko dioptrických. Nosím ich už cez 10 rokov a rozoznám ich na 100m. Hlavne ak niekto inzeruje model ktorý sám mám. Rád poradím nech sa niekto nepopáli na takychto šmelinároch.
treba pozerať aj helmy, prvý krok je veľkosť a umiestnenie loga, potom sa zvykne fejkovať upínací mechanizmus, koliesko, lacné pracky na remienkoch,... ideálne je si otvoriť produkt na stranke výrobcu a porovnať jeho fotky s položkou v inzeráte.
Rihaypeter po odstraneni inzeratu komentare nevidiet iba cez Tvoje aktivity, ze si komentoval, ale aj tak obsah komentara (otazky) sa nezobrazi
Tak skúsim zhrnúť tvrdý obal nemá žiadne visačky tobôž nie umelé skoby tie tam dávajú iba Číňania ďalej mäkký obal nemá žiadnu sublimáciu žiadne nápisy má len malú visačku HDO high definition optics, Ku žiadnym Oakley okuliarom nie sú náhradné skla a určite nie hneď 3 kusy náhradné skla stoja od 60 do 100 € podľa toho či polarizované alebo nie na sklách je len nápis prizm ktorý je veľmi jemný a nie jeho skoro ani vidieť on to mal ako vyskriabane klincom. Na polarizovaných sklách má Oakley nápis prizm-P on to tam nemal vôbec. Len na okraj tým Bora Hansgrohe Od ktorého tvrdil že okuliare sú vôbec ne jazdí ani ne jazdil značku Oakley
napr. žiadne cyklo brýle Oakley nemajú ďaľšie sklá v balení. samozrejme nemusí to každý vedieť, ale keď kupujem produkt prezentovaný ako originál, pýtam si od predávajúceho pôvodný doklad o kúpe.
Za predaj fejkov ma dostat perma ban a vybavene. Neviem co sa tu s tym ondeju. Ale tak mtbikeru je dobry kazdy klik takze je plny bazar fejkarov a prekupovacov z aliexpressu, rcz a kadecoho ineho
Polovica ludi ma mrte inzeratov ze predavaju nove nepouzite veci, haha.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
predavajuci ju ponukal na predaj ako Pike Ultimate 29 120m, co nie je
zistil som neskoro (po zaplateni) podla fotiek, ze je to podvod, snazil som sa s nim komunikovat o tom, ale bez odpovede
na cyklobazar vystupoval pod viacerymi menami, cize obvinovat toho 15 rocneho chlapca zatial nie je na mieste (mozno len vyuzil jeho meno, neviem)
policia po zisteny ako sa to stalo, sama navrhla podat trestne oznamenie ako podvod
maju vsetky dokumenty, konverzacie, potvrdenie z banky, fotky
budu kontaktovat majitela bankoveho uctu kam som poslal peniaze a dozadovat sa z jeho strany vysvetlenia
kupil som uz vela veci tu na mtbikeri aj zo zahranicia, snazim sa vzdy odkontrolovat predavajuceho (sam mam vela aj predanych veci), ale toto som proste neustriehol
vypisovat teraz, ze to vidno na prvy pohlad , trebalo sa pytat na viac fotiek a podobne je zbytocne
akonahle a to nejako vyriesim podam informacie
pekny den este vsetkym
je to SROT na 100%
btw, k tym inzeratom sa vies dopatrat, je to zacacheovane, takze tym moc neporiesil. drzim palce.
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:OtuVqzab5sAJ:https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/vidlice-a-tlmice/odpruzene-vidlice/vidlice-29/4506530/rock-shox-pike-ultimate-29-120mm.html&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=sk
Po tel. dohovore ze dnes pridem mi nedvihal telefon a zablokoval ma. Nenechajte sa nim oklamat ako ja.
Taky ludia si zasluzia aspon ban ked uz nic ine. No nerozumiem ani tomu preco tak konaju. Ci maju s toho radost, alebo maju na to diagnozu. Nech to je uz akokolvek tak pozor na neho.
Snad ho to neodradi od dobrosrdecnosti, nakolko chu*ov tu ubudat nebude
EDIT: myslel som kauza devilitos a vidla co dům dal
podla coho laik spozna ze to nie je original ?
No ako som písal pozri pri tom inzeráte otázky na predajcu, zhrnul som mu všetko čo nesedí. Osobne mám 12 párov Oakley, slnečné, športové a niekoľko dioptrických. Nosím ich už cez 10 rokov a rozoznám ich na 100m. Hlavne ak niekto inzeruje model ktorý sám mám. Rád poradím nech sa niekto nepopáli na takychto šmelinároch.
Tak skúsim zhrnúť tvrdý obal nemá žiadne visačky tobôž nie umelé skoby tie tam dávajú iba Číňania ďalej mäkký obal nemá žiadnu sublimáciu žiadne nápisy má len malú visačku HDO high definition optics, Ku žiadnym Oakley okuliarom nie sú náhradné skla a určite nie hneď 3 kusy náhradné skla stoja od 60 do 100 € podľa toho či polarizované alebo nie na sklách je len nápis prizm ktorý je veľmi jemný a nie jeho skoro ani vidieť on to mal ako vyskriabane klincom. Na polarizovaných sklách má Oakley nápis prizm-P on to tam nemal vôbec. Len na okraj tým Bora Hansgrohe Od ktorého tvrdil že okuliare sú vôbec ne jazdí ani ne jazdil značku Oakley
napr. žiadne cyklo brýle Oakley nemajú ďaľšie sklá v balení. samozrejme nemusí to každý vedieť, ale keď kupujem produkt prezentovaný ako originál, pýtam si od predávajúceho pôvodný doklad o kúpe.
Polovica ludi ma mrte inzeratov ze predavaju nove nepouzite veci, haha.