Prislo par chalanov na mini fatbike meet up ku mne na chalupku na Oravu. Vybehli sme do Oravic, cez PL hranicu, Siwa woda,Polana Chocholowska, sedlo Bobrovecke a dolinou navrat do Oravic. Pocko bolo nastastie prijatelne. Je to trasa z videa Cross border trip SK:PL co mam na youtube.
Dnes konečne bola možnosť otestovať nové plášte v poriadnom snehu. Oproti Jumbo Jim je to citeľný rozdiel. Na ujazdenom snehu pekne držali a nemali tendenciu šmýkať. V hlbokom ťažkom snehu sa pekne zahryzli a držali. Samozrejme keď som sa dostal na miesta kde bolo snehu 40cm+ tak som sa zahrabal a ostal stáť. Bohužiaľ nemám možnosť porovnať s inými plášťami než Jumbo Jim ale rozdiel medzi nimi je markantný samozrejme aj zvukový na asfalte ???
Jumbo Jim su na jar/leto/jesen, v snehu maju biednu trakciu a zle drzia smer aj ked ich bezis na nizkom tlaku, Al Mighty su skor podobne Wrathlorde/Wrathchild len stoja dost menej a urcite budu lepsie ako Dillinger 4/5
kolko psi si mal v pneu ?
Ahojte, velmi neskory zaciatok sezony, konecne prave zimne podmienky, -5C. Lokalne kolecko, v lete hodka, v zime 2 Zial nejak zanedbavam fatbike, tiez citim ten utlm...
Tradične pekný suvenír. Audio-vizuál už vlastne tam kde má byť. Kebys tam 3-4x prestrihol ešte nejaký ten kec, špruch, koment a la Dustin Klein – čo by možno nepridalo veľa roboty – tak to máš jak Dustin Klein 😊 (tie jeho buddy rides sú najvác). Čo netvrdím, že treba, ale keby...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale vyzerajú dobre do terénu aj na sneh.
Keď pominú bolesti tak ich nahodím a pôjdem ich vyskúšať do terénu.
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Zdravotné problémy pretrvávajú, ale aspoň sa mi podarilo nahodiť nové plášte. Zatiaľ som nemal možnosť ich otestovať ale vyzerá to na solídny grip ???
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
kolko psi si mal v pneu ?
https://www.youtube.com/watch?v=asxI03s6I74
https://www.youtube.com/watch?v=-yM_YZFdfTo "
Trochu zábavy v lese...