Zena prisla s novym mobilom, je normalne ze po hodine v kabelke v samostatnej casti len s inym mobilom vyzera gorilla glass 5 takto? Este ho nestihla ani zapnut, to z coho robia to akoze tvrdene sklo?
Nie nic tam neni, je to origo na displeji. Cumel som jak puk. Nastastie po nalepeni skla to neni vobec vidno. To aby clovek lepil ochranne sklo na ochranne sklo Ale som z toho teda dost sklamany, na predoslom mobile nema take poskodenie a ja na starom 5r. iphone uz vobec a to ziadne sklo nemam…
iphone12? ja nakoniec asi skoncim s SE 2022 -tie ceny akosi vyleteli hore
Mini, tyzden co som vyfasoval Tiez som skoncil s SE, ale 1.gen z 2017 Zvykam si na velkost-nevelkost ked vidim co sa teraz vyraba, 5rokov som bol mimo diania a teda cumim
Niekto kto tu opravuje mobily?
Po výmene displeja a zadného krytu na huawei p30 mam veľmi slabý signál na wifi a bluetooth. Mobil sa pripojí, ale musím byt veľmi blízko k zdrojom. Stačí že rukou zakryjem zadnú čast mobilu a signál sa začne prerušovať. Niekoľko krát rozobraté a znova zložene. Nepomohlo. Neviete čo s tým?
Skúšal. V izbe kde som mobil rozobral a kde som bežne pred výmenou signál v pohode mal a v pohode sa pripojil to teraz nešlo bez zadného krytu. Ešte spomeniem , že displej aj kryt sú originalne náhradne diely. Pri krátkom prechadzani internetu som narazil na to, že toto sa deje aj u iných značiek pri tejto oprave.
A skúšal som aj zresetovanie nastavenia siete v mobile, tiež bez zmeny.
Je tu niekto kto sa vyzná celkom schopne do foťákov, resp kamier na telefónoch? Ide o chybu, ktorú mam vždy pri natáčaní videa (Samsung galaxy s22). Posledné mesiace mi natáča videa so sekavym obrazom 🫠 nepomohlo ani zmena fps, 4k, 8k, HD atď. Vždy to isté. Par dni dozadu som aktualizoval android, čo bol dosť veľký upgrade, ale nepomohlo ani toto. Je to chyba vhodná na reklamáciu? Priamo na predajni Samsung mi povedali, že to je chyba ale nevedeli mi absolútne povedať, čo to môže spôsobovať. Nechcem ho oddrbať na mesiac aby mi povedali, že mi to nereklamujú...
Asi to bude chyba tvojho pristroja. Mam S22 a aj po update nic neseka. Spravil by som factory reset a ako to bude robit aj potom tak by som reklamoval.
Je tu niekto kto sa vyzná celkom schopne do foťákov, resp kamier na telefónoch? Ide o chybu, ktorú mam vždy pri natáčaní videa (Samsung galaxy s22). Posledné mesiace mi natáča videa so sekavym obrazom 🫠 nepomohlo ani zmena fps, 4k, 8k, HD atď. Vždy to isté. Par dni dozadu som aktualizoval android, čo bol dosť veľký upgrade, ale nepomohlo ani toto. Je to chyba vhodná na reklamáciu? Priamo na predajni Samsung mi povedali, že to je chyba ale nevedeli mi absolútne povedať, čo to môže spôsobovať. Nechcem ho oddrbať na mesiac aby mi povedali, že mi to nereklamujú...
kupovali sme naraz 4 s22jky a tri z nich maju tu chybu plus tazsie zaostruju, pomohlo mi ked som prepol RAM plus na 6gb a video na Fhd 60fps + stabilizacia ide pekne plynulo a stiha to srotit. vcera som urobil factory reset na jednom a ostrenie sa zlepsilo. Lepili update na update tak nieco museli pobabrat. Ak sekanie videa a ostrenie prejavi znova tak pojde na reklamacku.
Som nenáročný - páči sa mi 😂
To že je to v podstate to isté ako redmi 11pro som čítal.
Po vianociach keď trochu spadnú ceny ho možno skúsim.
Fotí to dobre ???
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked ma v kabelke piesok, kludne
Mini, tyzden co som vyfasoval
Po výmene displeja a zadného krytu na huawei p30 mam veľmi slabý signál na wifi a bluetooth. Mobil sa pripojí, ale musím byt veľmi blízko k zdrojom. Stačí že rukou zakryjem zadnú čast mobilu a signál sa začne prerušovať. Niekoľko krát rozobraté a znova zložene. Nepomohlo. Neviete čo s tým?
A skúšal som aj zresetovanie nastavenia siete v mobile, tiež bez zmeny.
kupovali sme naraz 4 s22jky a tri z nich maju tu chybu plus tazsie zaostruju, pomohlo mi ked som prepol RAM plus na 6gb a video na Fhd 60fps + stabilizacia ide pekne plynulo a stiha to srotit. vcera som urobil factory reset na jednom a ostrenie sa zlepsilo. Lepili update na update tak nieco museli pobabrat. Ak sekanie videa a ostrenie prejavi znova tak pojde na reklamacku.
Rozmýšľam nad výmenou toho môjho starčeka.
To že je to v podstate to isté ako redmi 11pro som čítal.
Po vianociach keď trochu spadnú ceny ho možno skúsim.
Fotí to dobre ???