Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte, poradte prosím tričko s ochranou hrudníka a ramien na traily a bajkparku.

doteraz som to nejazdil no cez vikend to vyslovene zachránilo kamaráta tak nad tým premýšľam ako by som dopadol ja. Zatiaľ sa mi najviac pozdáva LEATT AirFlex Stealth

https://www.bike24.com/p2351635.html?source=SRP v XXL

popr staršia verzia v dobrej cene.

https://www.bike24.com/p2266984.html

podla popisu mi to asi bude malé, no ak by to bolo strechove tak by som do toho šiel.

dik popr aj za iné varianty, cez hrudník to mám cez 120cm+
Zobraziť komentár 31.05.2022 - 08:42:22
00
Ak ti mozem poradit tak na tieto tricka sa vykasli. Neviem ci potrebujes az tak tie chranice ramien, ale tieto tricka resp opice maju dve velke nevyhody. 1. je ze okolo hrudnika a na chrbte ti to bude sediet dobre ale na pleciach alebo laktoch to mozes mat rozne poposuvane takze ochrana na tychto miestach nemusi byt uplne dobra. 2. ked v tom budes jazdit v bikebarku v letnych horucich dnoch tak sa v tom budes varit, a hlavne sa ti to nebude chciet vyzliekat pocas prestavky. Radsej si to nakombinuj z viacerych chranicov ktore ti budu dobre sediet.
Ja nosim Alpinestar Bionic Plus Protection Vest, vo velkosti 2XL kde chrbtovy chranic je fakt dlhy, uz som v tom mal dva slusne pady a vzdy mi pomohol. Velmi vela ludi jazdi Fox Raceframe Impact a vsetci si ho chvalia. Vyhodou tychto chranicou je ze dobre chrania a v pripade potreby ich das dole za par sekund. Vela ludi si to dava aj na dres.
Zobraziť komentár 31.05.2022 - 10:03:15
00
jazdim povecsinou aj s ruksakom a prave preto sa mi tie tricka pacili. ale to co pises dava zmysel. chcel som nieco univerzalne a chranic laktov som kupil nedavno, preto som to chcel nakombinovat. chranice ramien az tak nepotrebujem, prioritne chcem doplnit chranic hrudnika. to co pises som videl cez vikend v maline kde si to silnejsi chlapi dali priamo na dres, tiez ak by to bolo "male" predlzim popruhy a bude
Zobraziť komentár 31.05.2022 - 10:07:58
00
Ja som si tie trička kúpil od dvoch výrobcov, obidva som vrátil a skončil pri tom Foxe čo spomína Polo. Nikdy to dobre nesedelo, nedalo sa v tom hýbať a neviem si v tom predstaviť šlapať. Jediná nevýhoda toho foxu je že to ma kratší chránič chrbta. Nosím to na drese, dá sa to ľahko zhodiť dole a nahodit naspäť keď sa zaparis. Stále ale ostávajú ramena nechránené, videl som nejaké tričko z evocu čo ma chrániče na ramena možno by sa to dalo s tým skombinovať.
Zobraziť komentár 31.05.2022 - 22:34:08
01
Asi uz bezpredmetne, zrejme si uz nakupil.

Podla mna je ten Leatt Air-Stealth do pohody. Ja mam od Leattu komplet opicu aj s chranicmi na lakte.
Ono takto - chranic na hrudnik vyborna vec - nedolames hrudnik/rebra pri OTB, chrbtovy chranic ma leatt uplne vpohode a parit sa budes vo vsetkych chranicoch. Na leto treba kupit nejaky dobre vetrany MX dres a mas vystarane.
Henten Airstealth relativne vpoho dycha a nie je ani extra tazky. A hlavne mas chranene ramena a sedia vpoho.
Ten chranic laktov je +/- na dve veci. Ak mas solo, je to asi lepsie, lebo ho vies lepsie utiahnut a nelieta ti kadetade (co pri pade moze znamenat zlomeninu v/pri lakti).
Inak, LEATT chranice maju vzadu vyberatelnu vrchnu platnicku na chranic krku, co je fajn vec, ak by si siel jazdit daco viacej hardcore.
Zobraziť komentár 27.10.2022 - 00:25:40
01
keyboard_arrow_up