Chystám sa kúpiť Canyon Ultimate a hľadám niekoho ochotného z okolia HC,PN,TT,TO,NR, Sereď,NMnV ktorý by mi dovolil si ho vyskúšať (posadiť sa naň, kvôli veľkosti, mám 183 cm).
Zdravim, nebudem zakladat nove vlakno, mam v plane kupit Ultimate CF SL 8 Disc, moja otazka je ci sa v tejto cene da kupit nieco od inej znacky lepsie, popripade o par stovak nieco lepsie u Canyon-u.
Bude to moj 1. bike, zamer je kupit jeden a “riadny”.
Dakujem
Co som pozeral ja, tak s tou výbavou co ponuka Canyon nič lacnejšie nezoženieš. Možno Kellys, Ctm.. ale najskor ani to.
Momentálne sa CF SL8 Disc predáva aj s watmetrom za 2900€ a za tie prachy určite nič lepšie nekúpiš.
Co som pozeral test tak boh vie ake zmeny pre 2023 tam niesu, najväčšia je asi komplet ukryté káble ale to sa týka asi iba SLX a CFR a zvysok viac menej zanedbateľné rozdiely.
Aj 105-ka aj Ultegra sú mechanické, 11sp, katalógová váha je o dosť nižšia na Ultegre, a keďže bowdeny skryté nie su ani u jednoho tak by som šiel do Ultegry.
Ja som mal vcera stastie a kupil som Ultimate CF SL 8 Aero 2023 s dorucenim vraj uz buduci tyzden. Podarilo sa mi predat Tarmac SL7, tak uvidime ako sa na nom bude jazdit
Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť s veľkosťou Ultimate? Výšku mám 179 cm a výška v rozkroku 83,5 cm...je to na hrane S a M.
Prípadne ak by bol niekto ochotný u koho by som si vedel veľkosť vyskúšať? Ďakujem
Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť s veľkosťou Ultimate? Výšku mám 179 cm a výška v rozkroku 83,5 cm...je to na hrane S a M.
Prípadne ak by bol niekto ochotný u koho by som si vedel veľkosť vyskúšať? Ďakujem
Ja mam 176 cm, rozkrok sa mi nechce merat, ale nohy mam kratke , mam Ultimate S, a aj ked sa mi lepsie jazdi na mensich ramoch, tak podla mna by som kludne zniesol aj M. Na Tvojom mieste by som bral M.
Ja mam 176 cm, rozkrok sa mi nechce merat, ale nohy mam kratke , mam Ultimate S, a aj ked sa mi lepsie jazdi na mensich ramoch, tak podla mna by som kludne zniesol aj M. Na Tvojom mieste by som bral M.
A este doplnim ze Exceed aj Lux mam obidva M a uplne bez problemov.
Mam ultimate veľkosť M mam 179cm a úplne pohode. Bol som aj na bikefittingu a bajk mi sadol tak ze som nemusel na kokpite nič meniť. Keďže sú tam aero riaditka tak som bol celkom rad ze nemusím kupovať nové. Som z močenku keď chceš vyskúšať neni problém
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bude to moj 1. bike, zamer je kupit jeden a “riadny”.
Dakujem
Momentálne sa CF SL8 Disc predáva aj s watmetrom za 2900€ a za tie prachy určite nič lepšie nekúpiš.
Canyon ultimate CF SL 7 2023 na 105ke váha 8.5kg bez powermetra
za 2690€
https://www.canyon.com/cs-sk/road-bikes/race-bikes/ultimate/cf-sl/ultimate-cf-sl-7/3315.html?dwvar_3315_pv_rahmenfarbe=R101_P0
alebo
Canyon ultimate CF SL 8 Disc 2022
Utegra váha 7.5kg s powermeteom na ľavej kluke za 2899€
https://www.canyon.com/cs-sk/road-bikes/race-bikes/ultimate/cf-sl/ultimate-cf-sl-8-disc/3073.html?dwvar_3073_pv_rahmenfarbe=RD%2FBK
Alebo
Canyon ultimate CF SL 7 disc
Na 105ke váha 8.2kg bez powermetra za 2199€
https://www.canyon.com/cs-sk/road-bikes/race-bikes/ultimate/cf-sl/ultimate-cf-sl-7-disc/3072.html?dwvar_3072_pv_rahmenfarbe=RD%2FBK
Čas ma moc netlačí môžem čakať aj na začiatok roku.
Co by ste si vybrali?
Ďakujem
Ja mam 176 cm, rozkrok sa mi nechce merat, ale nohy mam kratke
A este doplnim ze Exceed aj Lux mam obidva M a uplne bez problemov.