Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Poraďte : cesták ( Rose Reveal Six Disc Red eTap AXS ) kupovaný 09.21 direct sale. Od novoty citeľná vôľa na zadnom kole. Koleso odoslané na servis do Nemecka, vrátené - v popise výmena ložísk. Bezo zmeny, vôľa taká istá. Následne servis na Slovensku - výmena ložisiek s tým, že je zrejme poškodený aj samotný náboj ( jedno z nich išlo rukou von) . Koleso opäť odoslané do Nemecka s popisom problému. Včera vrátené, opäť výmena ložísk, zase bezo zmeny. Už celkovo 3x menené ložiská ( zo strany disku). Počas servisov som jazdil obyčko hliník DT Swiss za 100 EUR a úplne bez vôle, tak ako to má byť. Nájazd za rok cca 6000 km . Inak bike úplne v pohode a nechcem ho meniť. Čo mám robiť ?
Zobraziť komentár 20.10.2022 - 14:16:58
00
Ak ti vrátili späť koleso s tým ze vymenili ložiská ale servisakovy tu šlo ložisko von rukou tak je šanca ze v Rose to koleso ani nemali poriadne v rukách... Táže trvať na výmene kus za kus alebo tam to ložisko skúsiť zalepit
Zobraziť komentár 26.10.2022 - 07:06:15
00
Som sklamaný z prístupu Nemcov v Rose. Zrejme tam vôbec nemajú výstupnú kontrolu. Koleso asi v rukách niekto mal, lebo pri poslednej reklamácii ani nedotiahol kazetu; takze kolesom po osadeni ani nešlo pohnúť. Idem s tým na Nemecku obchodnú komoru, zo mna si srandu robiť nebudú. Dik za radu, to lepenie mi napadlo tiež ale aj bike za 500 EUR musí byt technicky v poriadku.
Zobraziť komentár 02.11.2022 - 22:58:12
00
keyboard_arrow_up