Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Signature thermal tights? Ja ich mam, nebudes lutovat.
Ja som zobral len dvoje zimne merino ponozky, a mal som kosiku aj zateplene kratasy, ale vyhral rozum
Sesulak ja som bral v posezonnom vypredaji nove letne gate. prisli za 3 dni a chvilku na to mail ze sa ospravedlnuju za meskanie - prechadzali na novy system a zlavovy kupon na 50€ pri nakupe nad 150€. mam doma signature dres s kratkym rukavom a na tie teploty co boli teraz bol skvely, len ma otravovali navleky na ruky tak mi zasrotilo v hlave a zobral som signature s dlhym rukavom a paradicka takto na jesen ked bolo okolo 15 stupnov. prisiel za tyzden
len uz si pripadam ako - ahoj, volam sa Gusto a mam problem s kupovanim drahych cyklohandier
kamos ich uz ma doma. prisli sice zabalene len vo folii, ziadna krabica no asi bezkonkurencna cena za vykonne 4 piesty. este ich poriadne neotestoval, odvzdusnenie prebehlo ok.
kotuce maju od vyroby peknu sivociernu farbu, trosku mi to pripomyna damaškovú oceľ
POZOR!! Potrebujeme troška potestovať nový spôsob doručenia - Packeta kuriér na adresu. Radi by sme našli medzi našimi zákaznikmi reprezentatívnu vzorku, ktorá by vyskúšala doručenie týmto novým spôsobom.
Čo sa od Teba očakáva?
- máš u nás vytvorenú objednávku s doručením na kuriéra (v prípade ak chceš pomôcť s testom, vieme spôsob doručenia aj zmeniť z iného)
- použiješ appku packety na sledovanie zásielky
- voliteľné - služba dobierka
- napíšeš nám po doručení krátku správu o tom, ako prebiehalo doručenie (pošleme pár otázok + Tvoj feedback na doručenie, nezaberie viac ako 3 min času)
Čo za to?
- doručenie balíka zdarma
- v prípade zvolenia dobierky rovnako bez poplatku
Test by sme chceli realizovať do konca budúceho týždňa, zapojiť sa môžeš tak, že napíšeš priamo mne súkromnú správu s číslom objednávky.
Pardon za taketo marketingove oznámenie, poštovné zdarma sa ale hádam za troška kooperácie oplatí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dlhe gate signature
Ja som zobral len dvoje zimne merino ponozky, a mal som kosiku aj zateplene kratasy, ale vyhral rozum
len uz si pripadam ako - ahoj, volam sa Gusto a mam problem s kupovanim drahych cyklohandier
https://www.bike24.com/p2688440.html
kotuce maju od vyroby peknu sivociernu farbu, trosku mi to pripomyna damaškovú oceľ
Čo sa od Teba očakáva?
- máš u nás vytvorenú objednávku s doručením na kuriéra (v prípade ak chceš pomôcť s testom, vieme spôsob doručenia aj zmeniť z iného)
- použiješ appku packety na sledovanie zásielky
- voliteľné - služba dobierka
- napíšeš nám po doručení krátku správu o tom, ako prebiehalo doručenie (pošleme pár otázok + Tvoj feedback na doručenie, nezaberie viac ako 3 min času)
Čo za to?
- doručenie balíka zdarma
- v prípade zvolenia dobierky rovnako bez poplatku
Test by sme chceli realizovať do konca budúceho týždňa, zapojiť sa môžeš tak, že napíšeš priamo mne súkromnú správu s číslom objednávky.
Pardon za taketo marketingove oznámenie, poštovné zdarma sa ale hádam za troška kooperácie oplatí
https://www.bike24.com/p2688440.html
Pri Curach bacha... Kto nemá rád gumený chod pák tak ho budú asi vytacat 😁
to zrovna netreba, nefunguje to ani na bundle, vobec, skoda, to by sa celkom oplatilo ten set merino BL, dlhe gate a dlhy dres merino
https://www.alza.sk/sport/svetla-na-bicykle/moon/18856250-v14647.htm