Posielali ste už niekto bike kuriérom? To len ja som taky neschopný alebo to neviem doriešiť? Jednému vadia rozmery, druhému vadí to, že by to bolo do Česka a ďalším vadí to, že by to bolo na dobierku. Aaaaach ?
ja som teraz bral z r2, bolo aj číslo a neviem kto doručoval ... ale keď som nebol doma dal mi to do najbližšieho alzaboxu ... normálne som bol s toho celého až nadšený
ja som teraz bral z r2, bolo aj číslo a neviem kto doručoval ... ale keď som nebol doma dal mi to do najbližšieho alzaboxu ... normálne som bol s toho celého až nadšený
tak dhl.de a na slovensku sps (podľa sms)
Ak ide balik z Nemecka a zvolis prepravu DHL, dovezie ti to do 2 pracovnych dni ( vacsinou ) SPS/UPS, Ak zvolis DHL Express, ide to letecky a na dalsi pracovny den to dorucuje "zlto-cerveny" kurier DHL.
No ako som si myslel, SPS. Zatiaľ ani jednu zásielku mi nedoručili normálne. Banda kompotov…
No no no... Ja mám zase aleže totálne opačnu skúsenosť. SPS ako jediný u nás vedia doručiť zásielku. Zaleží na akého kuriéra trafiš. Tu zase DPD, 123kk, a podobné nevedia. Prekvapivo ešte aj slovenská pošta (ajkeď ju z hĺbky duše nenávidím), vie doručiť a hlavne dá vedieť dopredu. Spomínané DPD mi do dnešného dňa ani raz nezavolali, a tp sa tu vystriedali 4ria kuriéry za ½ roka. (Pre info, do týždňa mám doma do 15 balíkov).....
To je o vodičoch. Ja bývam v bytovom dome a treba zazvoniť aby sa človek dostal dnu. Niekto dokáže zazvoniť na hocijaký zvonček a nechať balík na chodbe. Niekto nie, ani keď dostane inštrukcie.
Prvý raz sa mi stane, že nebude doma nikto, kto by prebral zásielku od intime / SPS. Ako to v tomto prípade riešia? Susedia nie sú riešenie, nikoho tu z domu nepoznám viem si niekam pre zásielku prísť alebo dohodnúť si iný termín doručenia?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.dhl.com/sk-sk/home.html
tipujem, ze sr to bude stejne
Ak ide balik z Nemecka a zvolis prepravu DHL, dovezie ti to do 2 pracovnych dni ( vacsinou ) SPS/UPS, Ak zvolis DHL Express, ide to letecky a na dalsi pracovny den to dorucuje "zlto-cerveny" kurier DHL.
No no no... Ja mám zase aleže totálne opačnu skúsenosť. SPS ako jediný u nás vedia doručiť zásielku. Zaleží na akého kuriéra trafiš. Tu zase DPD, 123kk, a podobné nevedia. Prekvapivo ešte aj slovenská pošta (ajkeď ju z hĺbky duše nenávidím), vie doručiť a hlavne dá vedieť dopredu. Spomínané DPD mi do dnešného dňa ani raz nezavolali, a tp sa tu vystriedali 4ria kuriéry za ½ roka. (Pre info, do týždňa mám doma do 15 balíkov).....
Takže skúsenosť by aj bola... ??
U nas kurier zastane niekde uprostred sidliska, zavola ludom a cakam kym k nemu vsetci pridu
ta ista skusenost .. alzabox ale myslim obhospodaruje intime, ale uz som zabudol