Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
kazdopadne rad by som mal take marze v IT
Nuž, od toho dňa vidím fórum takto na mobile aj Pc. Používam darkmode v Chrome. Predtym tam tie rámčeky neboli.
juju_pepe - to bude podla mna suvisiet nieco s tou nadstavbou dark mode. Nepouzivam to. Ale u nas sa v sablonach nic nemenilo.
Nie, bolo to nieco, ako som pisal, publikovane az v septembri (niekedy po clanku s keramickymi loziskami). Ak si dobre pamatam, bol tam okrem ineho aj nejaky univerzalny olej na retaz pre rozne podmienky, v (asi) zelenej flaske, co som si povedal, ze asi by som ho vyskusal, ale akurat som bol na dovolenke, tak, ze reku, ked sa vratim s5, pozriem, ale uz to neviem najst
PR clanky nemavaju diskusne okienko.
Pridat moznost oznacovat si clanky hviezdickou ked sa k nim chcem v buducnosti vratit. Ala eshop zoznam zelani. Nieco ako ma YT aj s definovanim zoznamov by bolo uz uplne super.
Ak to je, len som nenasiel tak sa samozrejme ospravedlnujem.
Cervo, ivast vôbec nenaznačil, že by ste vy kradli dizajn. Jeho správa je v tomto neutrálna a dá sa chápať na oba smery. Sme celá spoločnosť strašne vzťahovačná a všetko chápeme v prvom rade ako kritiku. Ešte aj pochvalu niekedy vnímame ako iróniu. Ach jaj
A len na margo - nemam pocit, ze by tu niekto od niekoho kopiroval. Napis s farebnym pozadim, pripadne nadpis a podnadpis s rozdielnou farbou nie je revolucny dizajnovy element a ani tych kombinacii farieb zas az tak vela nie je.