Nemáte niekto link, na zoznam cestných pretekov,ale nemyslím len pre pretekárov s licenciou,ale niečo kde sa môže prihlásiť každý,teda aj ja . Ono spropagované sá len Tatry tour a Okolo slovenska.
uz spriadame plany, tlacovka bude zvolana na piatok do Novej Lesnej ( doneste si nejake tlacenky na veceru ), nasledne mame brifing v teamovom autobuse a v sobotu to roztrhame...teda aspon niekomu nejaky dres
Nooo, este stale sa rozhodujem, pre istotu mam vsak nachystane oba biky, aj ked zatial vyhrava kruzenie po Stiavnici.
Mozno keby sa do Tatier prihlasil este nejaky dalsi blazon s MTB-ckom, tak by sa miska vah preklopila
Dutchman kašli na žiletkárov, príď medzi nás do Štiavnice, sú to síce okruhy, ale 30 km. Užiješ si šotolinky, blatka, kúsok rozpáleného asfaltu a tiež trošku adrenalínu na zjazdíkoch, no a tie výhľady. A ešte k tomu super naháňačka ako v Stupave. Spýtaj sa STAX-a. Kde toto môžeš zažiť na žiletkárskych pretekoch, keď ideš v pelotóne. Nenechaj sa prehovoriť od Greedy-ho, ten sa vo Zvolene vozil na chvoste s Danou......
Nenechaj sa prehovoriť od Greedy-ho, ten sa vo Zvolene vozil na chvoste s Danou......
hmm, pamatam si este ako mi v jednom stupani vlastne neboli tam len stupania?? ) rozpravala rozdiel medzi ziletkarmi a bikermi, ako to len bolo?? jednu skupinu poznas podla oholenych noh, cistych a umytych jadzcov, navonanych fesakov, prost chrumkavych kuskoch.. a druhu skupinu podla blata, spinavych a doskrabanych chlpatych lytok , travy v tretrach.. kto je kto? sorry D za nepresnu citaciu
Takze Dutch, nenechaj sa odomna prehovarat, som si isty ze v Stiavnici bude skvele, ja osoben lutujem ze nejdem..
tento maraqton som chcel ist aj ja no akurat vtedy pracujem ma ***** krasna priroda v celku dobre cesty.. ked nie pretekat ale pobikovat treba ist podla mna sa oplati
Prepáč Danka a aj Ty Greedy, ak som sa vás dotkol. Vôbec som to tak nemyslel. Je mi len ľúto, že taký dobrý biker ako Dutchman sa necháva prehovárať na žiletkárske cestičky.
Ja som práve pred cca 10 rokmi zo žiletky prešiel na bikerské cestičky a vôbec neľutujem.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz spriadame plany, tlacovka bude zvolana na piatok do Novej Lesnej ( doneste si nejake tlacenky na veceru
ja som tiez zvladol prechod z MTB na cestu v pohode...zvladnu aj ostatni, len sa netreba bat
skoda ho..
Mozno keby sa do Tatier prihlasil este nejaky dalsi blazon s MTB-ckom, tak by sa miska vah preklopila
Neviem čím to je, nebude to môj ani prvý, ani druhý cestný pretek, ale štarťák mám už týždeň.
...aké s tým máte skúsenosti... ?
hmm, pamatam si este ako mi v jednom stupani vlastne neboli tam len stupania??
Takze Dutch, nenechaj sa odomna prehovarat, som si isty ze v Stiavnici bude skvele, ja osoben lutujem ze nejdem..
...je to verejný pretek, tak neváhaj, krajina je tam nádherná...
tento maraqton som chcel ist aj ja no akurat vtedy pracujem ma ***** krasna priroda v celku dobre cesty.. ked nie pretekat ale pobikovat treba ist podla mna sa oplati
Ja som práve pred cca 10 rokmi zo žiletky prešiel na bikerské cestičky a vôbec neľutujem.....