Ja som mal kadejake z Ciny, aj nejake asi znackovejsie (nesponemi si na meno), pokial to je klasicka zliatina Grade5, ci ako sa vola, tak asi v pohode. Ale k tomu sa moc vyjadrit neviem. Akurat co som zaregistroval bolo, ze niektore drzali horsie, mali asi viac materialu zo zavitov fuc a nedrzali tak dobre. Moc uz si to nepamatam. Loctite to nakoniec zalepil, aj ked v niektorom pripade len tak,tak. Z praktickeho vyuzitia som delil skrutky na take, ktore su neprijemne ostre (hlavica) a take, co ich maju pekne zaoblenu (tazsie sa zhanaju).Inak sa robia asi vsetky druhy, aj matice, aj podlozky, aj niple , spice, valceky do oka tlmica, rozne blbiny na uchyt sedla a pod. Najviac sa mi u Ti zliatiny paci , ze nekoroduju, ak su skrutky velke, tak su paradne lahke a casto to aj dobre vyzera

/tie vo farbe titanu samozrejme). Pevnostou su tieto klasiky ako ocel 8.9, cize tam, kde sa pozaduje 11.9 uz tuto Ti zliatinu nie. Tam ostan pekne pri oceli. Ti skrutky robia aj v Nemecku , kazdopadne vzdy pozeraj ci uvadzaju zliatinu. Ak nie, tak prec, to nebude seriozne. Aj presne rozmery a nakres skrutky.