Cavte!!No proste po par rokoch aktivnejsieho bicyklovanie som sa rozhodolo ze si kupim poriadny cestny bike.Potrebujem vasu pomoc: rady,dobre napady a ak budete moct hodte sem aj dake linky. Takze hladam CESTNY bicykel(v znackach sa moc nevyznam,doteraz som mal kellys-taky cross bike , bol fajn ale chcem nieco cestne), cena: max okolo 35000SK .
Kludne sa pytajte a radte. cakam na prispevky...vopred dik za rady...
totizto ja by som bol najradsej ak by som si ten dany bicykel vedel pozriet aj nazivo. asi by som si neobiednaval z nemecka.Takze vravite ze tie scott si zato dost vypytaju len za samotnu znacku a cena ani velmi neodraza samotne komponenty.Tak by som mozno este nieco pokukal od vyrobcu TREK
35000sk za bike s tiagrou s hlinikovym ramom je troska moc, za taku cenu uz by mal byt vybaveny 105, teda aspon podla mna, pri cene o 3-5tis. menej by sa dalo o nom uvazovat (to iste plati aj o speedster s60)
najlepsi v pomere cene/vykon je ten trek, ma porovnatelnu vybavu ako ten s60
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takze nieco do placu
http://www.bianchi.sk/index.php?stranka ... ykel=Y8B09
pripadne aj inzeraty omrkat ...za par penazi sa da fajn hudba kupit
sa mi zdá drahý, pretože je to veľa penazí podľa mňa za tiagru, aj ked ram je v pohode, ale je to predražené.
navrhujem aj ja kuknut inzeraty....
najlepsi v pomere cene/vykon je ten trek, ma porovnatelnu vybavu ako ten s60
co tak Canyon RoadLite 5.0 popripadne Canyon RoadLite 4.0
...majú CANYON-y karbonovú zadnú stavbu ?...za info dík.
sa mi zdá drahý, pretože je to veľa penazí podľa mňa za tiagru, aj ked ram je v pohode, ale je to predražené.
navrhujem aj ja kuknut inzeraty....
tam nejde o tiagru ale o to, ze je to pan bicykel...a na campe by to bolo kazdopadne naj...platis za kvalitu znacky...