Píšeš že debilita mu poskytuje legitimitu?
27.11.2022 - 16:27:25
01
absolútne súhlasím,Matovič je skutočne psychiatrický pacient,ale ET je špičková smerácka špina-hajzel,aký sa len tak nevidí,neviem či sa mu vyrovná aj smerácka žumpa súdruh Blaha-tý dvaja si môžu ruky podať :nod:
inak som sa dnes donútil pozerať aj Fica vz.Pčolinský,to je teda tiež pekný výber pokrytcov,neskutočné aké kreatúry a krivé "charaktery" sú v tej našej "politike" :(
27.11.2022 - 16:33:36
00
Debil , psychiatrický pacient , či len obyčajný kkos nám môže byť ukradnutý , pokial škodí len sebe … no pokial škodí skrz svoju diagnózu ostatnym ľuďom , musí byt z tejto činnosti eliminovaný . Tu ovplyvňuje zivoty nás všetkých a s tým snáď so mnou súhlasíte . flegko takze tvoj “ Maťko” , ako ho familiárne nazývaš 🤮 , je škodná v našej spoločnosti .
27.11.2022 - 16:35:32
02
presne tak,Matovič by urobil najlepšie pre seba aj pre Slovensko,keby odišiel z politiky "zo zdravotných dôvodov" myslím,že by sa všetkým (aj jemu) uľavilo ...

a ešte pridávam,čo dnes povedal "šéf" :tmi: neskutočná to krajina,to naše Slovensko-každý si môže beztrestne šíriť svoje bludy,a nič sa nedeje:

27. novembra 2022 14:05

Šéf Smeru Robert Fico sa odmietol ospravedlniť za Ľuboša Blahu, ktorý šíril konšpirácie o smrti bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Vyšetrovanie pritom potvrdilo, že spáchal samovraždu.

„Ľuboš Blaha má informácie, ktoré ho oprávňujú mať taký názor. Nech tento názor ďalej šíri,“ povedal Fico v relácii Na telo.

Fico napriek záverom vyšetrovania tvrdil, že aj on si myslí, že Lučanský zomrel za „záhadných okolností“, a bude to hovoriť ďalej.
27.11.2022 - 16:46:59
00
Ostáva len dúfať, že OČTK majú kompetencie pozvať si dotyčného pána za účelom podania vysvetlenia. Tých pablbov s "informáciami" je inak celkom dosť, občas dávajú také detaily o priebehu incidentu že M. Merčiak môže ísť pokojne handry fajčiť ...
27.11.2022 - 17:03:22
01
Dano5 napísal:
presne tak,Matovič by urobil najlepšie pre seba aj pre Slovensko,keby odišiel z politiky "zo zdravotných dôvodov" myslím,že by sa všetkým (aj jemu) uľavilo ...


Aj keď mne osobne sa temer všetky jeho "atomovky" páčili ale pokiaľ ich väčšina ľudí neakceptuje nemôžu byť pre spoločnosť jednoducho prospešné a preto s Tebou plne súhlasím.

Ja osobne u neho okrem naozaj chorého/seba zničujúceho vystupovania absolútne neuznávam jeho názor že stačí len nekradnúť.
.................
Vadí mi však že Maťka/Truľka dávate na roveň s mafiou a myslíte ši že niektorí čo prešli do opozície tam nepatria.
27.11.2022 - 17:59:33
01
Ramon1 napísal:
Debil , psychiatrický pacient , či len obyčajný kkos nám môže byť ukradnutý , pokial škodí len sebe … no pokial škodí skrz svoju diagnózu ostatnym ľuďom , musí byt z tejto činnosti eliminovaný . Tu ovplyvňuje zivoty nás všetkých a s tým snáď so mnou súhlasíte . flegko takze tvoj “ Maťko” , ako ho familiárne nazývaš 🤮 , je škodná v našej spoločnosti .

Ramon1, ale my neporovnavame skodlivost IM vs ET.
My tu rozoberame hluposti, co tam prskal ET s tym co tam prskal IM. Ja som sa nemohol nic stotoznit s tym, co vypustil ET, ale aspon ciastocne som sa vedel stotoznit s niecim co tam vypudil IM.
Navyse vravim, ze Igor je pacient a Erik je zdravy ako repa...ale hajzel na pohladanie.
27.11.2022 - 18:04:06
01
Ani s tym ze kym sa do vyjednavania s loz igor nemontoval tak to slo konstruktivne a ked sa do toho prestal montovat dohodli sa v ten den?
27.11.2022 - 18:07:34
00
Inak, v jednom má IM pravdu, skutočne sú lekári, ktorí zneužívajú ľudské nešťastie na obohacovanie sa - liečbu či operáciu podmieňujú úplatkami a vyžadujú ich. A označenie "ľudský odpad" mi vzal z úst, myslím si v súvislosti s nimi to isté.
27.11.2022 - 18:24:39
02
Jaroh napísal:
Čo konkrétne sú bludy? Respektíve prečo to považuješ za bludy?


bod c.1, platby zo ZP? fakt? toto je problem? ked sa znizovali zdravotne odvody tak LOZ bolo kde? tak snad to budem riesit systemovo, napr. navysenie odvodov o 1% okamzite a o nejaky koeficient kazdy rok, toto je zakladny problem nasho zdravotnictva, nie su prachy, bodka, tie predrazene nakupy a podobne blbosti su iba okrajova zalezitost a tie uctovnicke finty s kazdorocnym dofinancovanim nemocnic, ZP ako medziclanok to je iba divadlo pre verejnost, v zmysle: my sa tvarime, ze je zdravotnictvo zadara a vy sa tvarite, ze nam to zeriete, presne ako za sociku… to, ze najcastejsie pocujem hlasku: “ale ved ja si platim odvody” od jednoosobovych sro a zivnostnikov s minim. odvodom, ani nekomentujem

bod c. 2 a 5, akoze podla hesla lekar do kazdej rodiny? ci ako? zasa ideme na kvantitu? a mame vobec tolko kvantity? co tak rovno rozdavat diplomy.. a co znamena kvalitna starostlivost? to akoze budeme zatvarat riaditelov, ked nebude dost sestier? alebo zmenia normativ? to by som bol len rad, kto z vas napriklad vie, ze normativ na sestru na internom oddeleni je 1 sestra na 20 pacientov a az ked ich je 21 moze byt 2 sestra, teda moze byt aj predtym, ale nemocnica si musi najst financie mimo stand. rozpoctu, aka je toto osetrovatelska starostlivost?

bod c. 7, hlavne nerusit teple miestecka? vyborny napad, nemocka je sice na hovno, ale je nasa, tak ju nezrusime… radsej kvantita ako kvalita… chore to je

ostatne body su v podstate o platoch a tam sa da skonstatovat to, co som pisal o prvom bode, jeden z rozdielov medzi CR a nami je ten, ze u nich su tie platy sice tiez zadefinovane ako u nas, ale vzhladom k vyssim odvodom=vyssim platbam nemocniciam, je tam ta suma povazovana za minimum a nemocnica moze p. kvality lekara ponuknut plat omnoho vyssi, u nas to je proste maximum a nikto ti viac neda, preco? lebo nie su prachy, uz teraz nemocky davaju na platy 70-80% rozpoctu, toto je problem, kto chcel odist do ciech, ten odisiel, vacsina z tych 2000 lekarov by nikam neodisla, ten system im aj v konecnom dosledku celkom vyhovuje

a co ambulantna starostlivost, co prezamestnanost vo fakultnych a univerzitnych nemocniciach, co s nekvalitnymi/vyhorenymi lekarmi/sestrami, preco maju mat rovnake platy ako ti kvalitnejsi?… vsetko ostane po starom
27.11.2022 - 18:25:57
04
Hosť napísal:
Ale ved on to dostal za odmenu, on je kader -

Kto je Pavol Čekan
Biochemik Pavol Čekan vyštudoval vysokú školu v zahraničí. Robil odborného asistenta na Rockefellerovej univerzite v New Yorku. V nej sa venoval RNA biológii a molekulárnej patológii a tiež spolupracoval na vývoji nových patentovaných diagnostických metód. Neskôr pracoval v americkom Národnom onkologickom inštitúte ako výskumný pracovník. Po návrate na Slovensko založil v roku 2016 biotechno­logickú spoločnosť MultiplexDX. Počas pandémie Čekan participoval na projekte výroby PCR testu na detekciu nového koronavírusu

Wau! Senzacia, ktora vo svete (rozumej na slovensku) nema obdoby! Vzdelany clovek nieco dosiahol! Zdjelay kim nesmazsu!!1!
27.11.2022 - 19:37:33
00
mirec16 napísal:
bod c.1, platby zo ZP? fakt? toto je problem? ked sa znizovali zdravotne odvody tak LOZ bolo kde? tak snad to budem riesit systemovo, napr. navysenie odvodov o 1% okamzite a o nejaky koeficient kazdy rok, toto je zakladny problem nasho zdravotnictva, nie su prachy, bodka


boha nam chces navysovat zdravotne odvody a tento poje*any stat plati za svojich poistencov sku*venych 35€ mesacne!!!
Najskor nech zacne stat platit aspon 150€ za svojich poistencov, a potom hned budu peniaze v systeme!
27.11.2022 - 22:58:29
03
hmm.. babka je :y:
https://twitter.com/i/status/1596839438822227969
27.11.2022 - 23:44:52
05
foobar napísal:
boha nam chces navysovat zdravotne odvody a tento poje*any stat plati za svojich poistencov sku*venych 35€ mesacne!!!
Najskor nech zacne stat platit aspon 150€ za svojich poistencov, a potom hned budu peniaze v systeme!


hlavne toto som mal na mysli, odvod v CR cca 80eur, u nas 35 🤷‍♂️
27.11.2022 - 23:58:37
00
uprimne zacinam fandit napriklad aj ucitelom aby podavali vypovede v BA kraji a zacali argumentovat tym, ze nejaka sukromna skola im zaplati viac za menej roboty. Popripade hocikde v sukromnom sektore zarobia viacej aj ked budu len prekladat papiere z jednej kopy na druhu. Co je pravda...

Bol by som strasne zvedavy, kam by si ludkovia vratane doktorkov odhodili svoje dietky rano. A jaky hejt by sa spustil na ucitelov, ze ako si to mohli dovolit. Ako sa to uz neraz stalo.

35% narast platu je pre slovensku realitu uplne utrhnute z retaze. A mozte tu blabotat o prioritach akym zdravotnictvo bezpochyby je. Problem je ze ani 35% navysenie platu otrasnu situaciu v zdravotnictve a pacienta nijak neriesi. Nic sa pre pacienta nezmeni.

Cokolvek som potreboval zoperovat alebo ktokolvek v rodine aj tak si radsej zaplatime zakrok na sukromnej klinike. Rodinny prislusnik potrebuje CT vysetrenie, ktore jej odporuca doktorka po radiologickom vysetreni. Na CT jej ale odporucanie obvodnej ani radiologa nestaci. Musi ju tam poslat specialista, z ktorych ziadny neberie pacientov. To je skvele fungujuci system.

Za svoje dane zaplatene SR som ja vlastne dostal doteraz akurat nas*ane do ruk.
28.11.2022 - 01:02:50
07

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up