phobus da sa aj tak uslapat uslapes, ale vacsina ludi to chodi cez "obrazkovu horu" to je, ze si nechas auto dole v obci Banka pri futbalovom ihrisku a potom ides po zltej a prides nad Ahoj kde sa napojis na cervenu , tuto je ta trasa https://www.mtbiker.sk/cyklotrasy/planovac/192/winterov-z-banky
Dik za link, exportoval som .gpx ale garmin to nedokaze importovat. Popasujem sa s tym. Aspom viem priblizne kade sa to da najlepsie tocit.
Teraz som tam bol. Po zltej hore a potom po cervenej parada, dalo sa slapat.
Ten prvy road gap iny level. Pekny trail tam mate. A ciernu farbu si zasluzi.
Len mate tam aj ***** V tej prvej casti po tu cast ako sa slape hore, vsetky drevenne features znicene. Nechapem preco by si niekto daval tu namahu to nicit. Len par foto som spravil
Zase sa cinil nejaky retardovany jedinec na striebornici. Vsetko som odpratal ale treba zvysit opatrnost. Winterov trail je nadalej zniceny teda spodok. Ak to cita stavitel som ochotny pomoct s napravou.
problem vela polovnikov a lesnikov na obyvatela. Neda sa snimi dohodnut. Napr žeby sa tam jazdilo len vo vyhradený čas porpípade nejaka ticha dohoda ako maju v Novom meste. . Covid priniesol aj vela ludí v lesoch to je druhy fakt. Na druhej strane od marca tam jazdilo 71 ludí aj to len tí čo maju stravu. Čo nieje malo. Na trailove jazdenie je velmi malo možností. Pustit sa do oficialnej legalizácie chce mat priatelov na spravnych miestach a kopec casu a nervov a niekedy ani to nepomože vid hornonitrianske stopy prispevok zo včera ako na oficialnom traily zničené skoky. No vypada to tak ale že jedine oficialnou cestou a legalizáciou to ma vyznam. Najst oblast starostu a urbariat čo trocha chápu čo znamena bicyklovanie a cestovný ruch
Tento rok som dost často chodil na Marhat a podarilo sami zachytit peknú inverziu a aj západ slnka idete naproti. Len Gopro ak je malo svetla tak už blbo točí naviac som tam mal technické problemy a zdržal som sa.Ten hreben je trocha technický ale sú tam pekné výhlady. Do konca mája sa tam dá jazdit potom to zarastie. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zdravím, píšem síce do zlej skupiny (mtb) ale v cestnej sekcii som nenašiel nič čo by sa podobalo na to čo hladám, chcel by som sa spýtať či je nejaká priechodná cesta na gravel od roztrojky na jelenie jamy smerom na Lehotu, Dolinku alebo poprípade rovno Ranč pod Babicou, poprípade aj iné alternatívy tak aby som sa nemusel vracať tou istou cestou akou som šiel smerom tam,
ďakujem za odpovede
ak ti nevadi ist mozno kusok dole kopcom vedla biku, tak mozes ist na Jelenie jamy a potom cyklotrasou na hradisko Valy a odtial ranc. Myslim ze je to v poho cesta na gravel, a mozno to pojde aj bez tlacenia podla podmienok. Alternativa ist na Novy majer a po modrej do Doliny. odtial uz udolim na Ranc. tiez v poho na gravel.
Najjednoduchsie je urcite dolinou oproti hned dolu. Zvacsa asfalt a dobre ujazdena sotolina.
Problem moze byt len tento usek. Je to horsia lesna cesta, ale zase kratka a ziadne vyrazne prevysenie. V najhorsom potlacis.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dik za link, exportoval som .gpx ale garmin to nedokaze importovat. Popasujem sa s tym. Aspom viem priblizne kade sa to da najlepsie tocit.
Ten prvy road gap iny level. Pekny trail tam mate. A ciernu farbu si zasluzi.
Len mate tam aj ***** V tej prvej casti po tu cast ako sa slape hore, vsetky drevenne features znicene. Nechapem preco by si niekto daval tu namahu to nicit. Len par foto som spravil
Vyzerá, že to už je alebo sa stavia. Každopádne, nejaké decká sa tam už preháňali
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ďakujem za odpovede
Problem moze byt len tento usek. Je to horsia lesna cesta, ale zase kratka a ziadne vyrazne prevysenie. V najhorsom potlacis.