edit: double, ešte by si mohol dať štatistiky o veku dožitia lekárov :D to by hovorilo o čom ? krajiny s menším vekom dožitia lekárov majú zrejme nekvalitné zdravotníctvo :D


Naposledy upravil Hosť dňa 29.11.2022 - 16:50:28, celkovo upravené 1 krát.

29.11.2022 - 16:46:54
02
Ramon1 napísal:
363 dobre , poslúžilo 🤷🏼‍♂️ …⬇️

Generálna prokuratúra zrušila obvinenie Ficovi a Kaliňákovi v kauze Súmrak

Robertovi Ficovi a Robertovi Kaliňákovi zrušili obvinenie zo založenia zločineckej skupiny. Rozhodol tak prvý námestník generálneho prokurátora Jozef Kandera na základe ich návrhu podľa paragrafu 363. V týchto dňoch už pritom obvinení študovali spis, čo znamená, že vyšetrovanie kauzy Súmrak bolo na konci.

Robert Fico a Robert Kaliňák. Foto N – Tomáš Benedikovič
Robert Fico a Robert Kaliňák. Foto N – Tomáš Benedikovič


kua,ale sa mi zdvihol tlak-ten Kandera to je ..... :puke:
čítam,že:
Námestník generálneho prokurátora Kandera spochybňuje, či ide o zločineckú skupinu – a prípad by tak mohli zobrať Úradu špeciálnej prokuratúry.
jasné,Fico a Kali sú super čistí,dokonalí,vždy konali tak,aby to bolo najlepšie pre Slovensko :punch:
29.11.2022 - 16:57:36
00
Hosť napísal:
aha, takže lekári, zdravotníctvo u nás sú zodpovední za to že nedokážu udržať ľudí dlhšie pri živote :D nie snáď každý sám je svého štestí strújcem ? opäť - prežieranie, alkohol, cigarety, workoholizmus, nedostatok pohybovej aktivity

zodpovední su tí čo riadili poistovne a samotné vlády, tí čo si vyplacali nehorázne odmeny ,tí čo riešili predražené zákazky pre zdravotnu poistovnu.
otom je to solidarita niekto je v nemocnici pre cigaretu a niekto ,že padol na bicykli. Keby máme ukazovať čo je férové aby si dostal zdravotnú starostlivost tak je to len hádanie ako tu na fóre. Tiež sa mi nepáči ,že som nikdy v nemocnici nebol a moje platene odvody služili aj na zdravotnu starostlivost nejakemu alkoholikovi ale bohužial aj to je sučast solidárnosti.
gebula nieje moj problem ,že pravica si sama položila vládu. Možno by tu Fico už nikdy nebol ale bohužial na Vašu škodu že silná pravica sa nevie na Slovensku sformovať a ani vládnut. A možno znova SaS zopakuje to,že Fico bude premier. To isté môžem povedat o chovaní sa Europskeho parlamentu chybne rozhodnutia a byrokracia sposobuju to ,že v Europe sa presadzuje krajna pravica alebo lavica. Čo samozrejme nesvedči nič dobre. Sám sa obávam toho,že strana ako Republika bude naozaj vo vláde. Ale tak to je, každú krízu využívajú populisti lebo kritizovat z opozície je to najlahšie no ale samotna koalícia a EU a Brusel im však tie volebne preferencie pekne zvyšuje.
29.11.2022 - 17:12:55
01
Dokončime to
1 h ·
Nikita: Ospravedlňujem sa Ficovi. Je čistý! Samozrejme podľa paragrafu 363. Keď som videl v RTVS Mečiara s Klausom spomínať na rozdelenie Československa, prišlo mi síce nevoľno, ale povedal som si, sú na penzii, ich stúpenci pomreli a toto sa už nikdy nevráti. Ale vrátilo sa, v ďaleko horšej podobe. Generálny prokurátor zavelil obrat do deväťdesiatych rokov kedy bola jedinou odpoveďou na každý zločin mocných beztrestnosť.
Dnes ľudia zase strácajú nádej a pocit, že môže aj tu existovať nejaká spravodlivosť, prežijeme drahší plyn, prežijeme aj infláciu, toto sa dá ale ťažko prehrýzť. Myslím teraz na Jana a Martinu, myslím na medzinárodnú blamáž s únosom Vietnamca, myslím na päťdesiattisíc ľudí na námestí , ktorí chceli len slušnosť a spravodlivosť. Myslím na odposluch z poľovníckej chaty, ktorý znel ako schôdzka bandy recidivistov, myslím na Taliansku mafiu priamo na úrade vlády, myslím na moju dcéru, ktorú nemám ako presvedčiť, že aj tu môže mať nejakú budúcnosť, myslím na stomiliónové kauzy, ktoré ostanú navždy nevyriešené. Ten kto vymyslel termín cap záhradníkom zrejme poznal pomery na generálnej prokuratúre. Ale je to len na nás, či sa zmierime s takouto fackou do tvare. Je čas ukázať , že neprenecháme našu vlasť mafii, že tu ma zmysel pracovať, mat deti a starnúť. Dnes najvyšší predstaviteľ prokuratúry zrejme niekomu splatil dlh a na ťahu sme my, občania. Musíme zase obsadiť námestia a ukázať, že aj tu na Slovensku je 21 storočie, že patríme do vyspelej Európy a nie do skorumpovanej Byzancie. Prosím, zahoďme politické tričká a poďme brániť demokraciu!
Prosíme aj o finančnú podporu na realizáciu protestu.
Číslo transparentného účtu: SK44 8330 0000 0021 0206 5058
Ďakujeme.
29.11.2022 - 17:50:29
08
33 rokov po novembri stále rozhoduje a riadi dôležité veci v tejto atrape na demokraciu,jeden rišavý komunista...no je to zúfalé.
29.11.2022 - 19:08:10
01
Prečo Maťkova vláda/koalícia zvolila pána 363 ?

Ja si myslím že preto že časť bývalých koaličných poslancov sú Maťkovci a časť Mafianci.
29.11.2022 - 19:25:41
00
Veeelmi zvažujem , že tu ich ešte nedoručenu objednávku nepreberiem . Zaplatím im síce ako charakter poštovné ale zároveň dám definitívnu bodku . No u mna je to otázka priorít . V mojom svete sa musím stále rozhodnúť , či vpravo či vľavo . Či previesť výkon tak , alebo ináč . Chyby sa neodpúšťajú !!! Chybou je totiž v mojom svete vážne poškodenie zdravia alebo úmrtie pacienta . Preto som už teraz opotrebovaný ako cigánske hračky . A simecek odpoviem aj na tvoju zvedavu otázku . Žiadnu výpoveď som nedal . Nedal som ju ani pred rokmi , mám pevný charakter , jasne zásady a nikdy pokial budem žiť neustúpim . Boli sme vtedy 8-10 z celého oddelenia ARO , kolegovia ktorí podali výpovede na nás zazerali ako na vrahov . Mal som ich fpči , idem svojou cestou . Nakoľko boli tabuľkové platy , nemohol som nesúhlasiť - odmietnuť rozdielne pracovne ohodnotenie . Áno , pacient bol aj vtedy u mna na prvom mieste . Aj počas kovidu , kedy sa mnohí lekári skryli ako potkany v diere a pacientov nemal kto ošetrovať . Ti ktorým sa pošťastilo vyhľadať moju pomoc boli ošetrení . Teraz by som však upriamil tvoju pozornosť na fakt , že po 21 rokoch prace ako anesteziolog intenzivista v UNLP KE som definitivne opustil rady nemocničnej grupy. Nakoľko som posledných 16 rokov odpracoval ako lekar anesteziolog na tunajšej klinike hrudnej chirurgie / mimochodom jedno z troch pracovísk na sk špecializovaných na operácie orgánov dutiny hrudnej a trachei / vyčerpanosť po náročných výkonoch už bola pre môj organizmus limitujúca. Takze , momentalne som SZČO ako slobodne povolanie v odbore anesteziologia a ako lekar na záchranke RLP . Takze z toho vyplýva , že mna sa žiadne navyšovanie NETÝKA !!! A aj keby som bol v nemocnici výpoveď nepodám ! A ešte jednu podstatnú vec mi nedá Vám všetkým pripomenúť . Nikto , podotýkam nikto z mojich známych by moju prácu nerobil ani za 5, 7 a ani za ine peniaze na svete ! Vy nezdravotnici z MTBiker fora by ste odpovedali rovnako, ak by ste poznali náplň našej prace . Slovami klasika , “ niekto tu prácu robiť musí “ .
29.11.2022 - 19:36:13
619
https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=schodze/hlasovanie/hlaspie&ID=45086
Tu je vysledok hlasovania
29.11.2022 - 19:42:58
13
Suhlasim. 98% ludi by odpadla pri pohlade na prve krvave rukavice. Ved ani kprku ludia ignorantsky neposkytnu.
29.11.2022 - 19:47:09
00
jaro1 napísal:


Áno Maťkovci sa nechali os**ť ale podľa mňa žiadnu zásadnú zmenu v histórii nezačínali tí politicky najskúsenejší ale súhlasím s tým že hlavný Maťko už vyhorel a doprajme mu zásluhy a odpočinok v parlamente.
29.11.2022 - 20:04:49
00
niekto tu tak naivne par stran dozadu sa pytal/suhlasne dumal nad tym doublovym rozhorcovanim sa nad humplovanim zivotneho prostredia - odporucam navstivit temu oplati sa, ako sa pochvalil ze usetril a kupil sedlovku len za 500?evri :D :D bude sa to hodit k tomu 300?evrovemu pohonu co tam daval nedavno, ked pojde znova jednym z 2 aut (1 z toho zatlka) na dovolenku niekam pekne do kopcov v zahranici, 2-3x do roka a potom lyzovacka :D :D

a dalsia vec - niektori sa tu rozhorcovali ze ci to aj ucitelia budu podavat vypovede - no vsak ved podavali. A vy ste im za to skoro utrhli gule, ze kam si supnete svoje detska. Tak isto ako teraz doktorom. A tak isto ako cez covid ked zacali lock-downy.
https://dennikn.sk/366705/preco-sestry-ucitelia-nedosiahli-co-chceli-mozu-este-nieco-ziskat/

taktiez, neviem ci canopus robi v moch abo bohuniciach. Pre moch: okresne mesto levice slo z 37k obyvatelov na konci 90tych kazdorocne dole az na sucasnych 31k obyvatelov. Kopa dalsich usadlosti, asi kazda vacsia, v okrese levice, mala obdobny trend.
Bohunice: samotne sli z 1700 na 2300 ovsem trnava, coz mi je prekvapive sla z 69k na 63k.

Pravdaze, neviem ako to bolo s narastom deti z tychto udajov, to sa mi dohladavat az tak moc nechce aby sme mohli povedat ze je potom ocividne ze dopyt po uciteloch pri poklese populacie asi nebude raketovo narastat... Ale ked ti nepochybne skveli vystudovani pedagogovia co by sa sli potrhat za ponukou ucit, niesu ochotny ist cca 100km kde by sa o nich potrhali.... mi pride vtipne potom hovorit doktorom ze sak co nejdete do toho zahranicia, ste strojcovia svojho stastia...

https://datacube.statistics.sk/#!/view/sk/VBD_DEM/om7101rr/v_om7101rr_00_00_00_sk
29.11.2022 - 20:32:52
02
som zvedavý čo nakoniec žid pustí...myslím si,že nič.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-ukrajinci-jednali-v-izraeli-o-dodani-protiraketoveho-systemu-220322
29.11.2022 - 20:40:27
00
Hosť napísal:
Chlapci, ktori tu chcete bojkotovat kadekoho a kadeco. Nespravate sa uz ako telata ?
Svet nie je ciernobiely. Airbilly, ako som si pozrel jeho posledne prispevky zase nic take hrozne nepisal. Nemusim s nim suhlasit, ale vyhadzovat ho, to zase nie. Tak daleko teraz nepresiel.
A ze nema zakaz dozivotny ? To ako sa teraz budeme spravat ako v materskej skole a budeme dozivotne blokovat ludi ? Toto kadrovanie je uz ako za komunizmu. Odkial beriete na to moralne pravo ?
Skuste chodit na ine fora a ine stranky a tam poukazovat a argumentovat pravym trollom. Skuste si dat tu robotu.

Vsak prave o tom je, nikto rozumny nepojde zabijat cas niecim, co nema zmysel, ale opacne to to tela stale bavi :)
29.11.2022 - 20:59:31
00
Dovolim si jedno video z poľnej nemocnice v oblasti Bachmut . Pri niektorých zásahoch aj v našich mierových podmienkach pri hromadných nešťastiach to vyzerá obdobne … ešte stále závidite zdravotníkom navýšenie miezd ? Áno , nech sa páči , prihláste sa , vyštudujte a môžete pomáhať za peniaze . Upriamte prosim pozornosť na tu ženu v stredných rokoch s kilami nadváhy . Daruje ranenemu vojakovi svoju vlastnú krv a bez odpočinku ide ďalej ošetrovať ! Tá ma gule , majú moju úctu a vďaku . Hej Feďko , zvládol by si to tiež ? Len či si už neoslepol a vieš si to aj prečítať 😎 .

thumb_up1thumb_down
29.11.2022 - 21:07:12
02
nad iránom sa zmráka
https://israelradar.com/israeli-defense-officials-us-will-support-iran-strike/
29.11.2022 - 21:38:42
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up