aha, to som nevedel ze to nahra aj v tom rezime spanku, to musim vyskusat... aj tak neviem preco sa spustila aktivita ked mal aj nacitany snimac rychlosti... ale zrejme sa aj ten uspal a potom reagoval na gps.... pred jazdou sa mi to stavalo casto, ze zapnem garmin a este si naberam vodu atd a nema nacitne snimace, lebo som ich je este nezobudil a spusti mi aktivitu len na zaklade zblnutej gps este vnutri na stojane... asi na case zrusit ten automaticky start aktivity ale zas niekedy je to fajn, ked zabudnem dat manualne štart
Kedy prestalo fungovať? Včera mi to ešte bezproblémovo fachalo
Vcera som sa pohral s nastaveniami a zmenil som cas kedy sa ma podsvietenie zapnut pred/po vychodom/zapade slnka. Zmenil som z 15 na 30 minut a zacalo to fungovat. Tolko k spolahlivosti tej appky.
Dnes som išiel ráno za tmy, fungovalo. Naposledy 24.11 som slapal počas zmeny podsvietenia, preplo režim. Toľko k spoľahlivosti tej appky z môjho pohľadu
Čaute. Mám problém s barometrom na Edge 530. Prejavuje sa to tak, že keď ho spustím, naskočí aktuálna nadmorská výška (416mnm) a po čase začnú pribúdať výškové metre bez toho aby som sa hýbal. Nepomáha ani ručná kalibrácia. Skúšal som vyčistiť a vyfenovat port, ale nič nepomohlo. Mal niekto podobný problém?
Ak to tu už bolo riešené, tak sa ospravedlňujem, ale nenašiel som nič konkrétne. Ďakujem
Transflective LCD
"Vďaka zavedeniu reflexnej funkcie môže upravený LCD displej odrážať okolité svetlo prechádzajúce cez LCD bunku a využívať odrazené svetelné lúče ako osvetlenie. Čím silnejšie je okolité svetlo, tým jasnejší sa zobrazí LCD displej. Výsledkom je, že upravený LCD displej je viditeľný za svetelných podmienok vrátane priameho slnečného svetla."
caute, mate nejake tipy/rady ked chce clovek prejst napr. z edge 530 na 830? nejaky osvedceny sposob ako najlepsie preniest vsetko do noveho? idealne aj nastavenie dat. policok atd.
Drahy mmm tak to si uz nepmatam ale tusim aj tie...a ak pouzovas datove policko SUHRN KOLA tak v nom sa da z priemernej rychoosti preklikat aj na ine hodnoty co pri 530 neslo
všetko sa podarilo nahrať na nový edge 830,ale totals.fit aj ked nahrám z edge 530, tak v 830 mi to neukazuje údaja v histórii profilov, koľko som najazdil, neriešil niekto podobný problém?
Neviete či sa dá do Garminu dať manuálne nové FTP? Pretože cez zwift som si robil FTP test, len na garmine som zabudol povoliť auto výpočet, a tam mi potom FTPcko neaktualizovalo.
FTP v GC nijako nenastavis. Musis ho ziskat zo zariadenia. To co sa pise vyssie je len rucne vlozeny udaj pre vypocet vykonovych zon. V Garmine nemusis mat povoleny vypocet FTP mal by to vypocitat z dat Garmin Connect
To nie je pravda. Na webstranke Garmin Connect si mozes nastavit FTP a HR, aj upravit jednotlive zony, ktore sa nasledne nahraju do zariadenia presne tak, ako ich mas v GC.
Vďaka našiel som to.
Ešte jedna otázka prečo Gramin edge 1030plus odporúča pri 259FTP tréning v základnej zone 117-168W (čo by sa ma snažilo držať v strede niekde na 142). Pritom keď pozriem do garmin appky v mobile tak tam by bolo 142 úplne prvý začiatok druhej zóny výkonu
A zwift mi dáva základný tréning na úrovni 185-190W. čo by sedelo aj podľa garmin appky v mobile kde ukazuje druhu zonu výkonu medzi 142-193w.
Garmin tieto odporúčania v akej výkonovej zóne nemá až tak premyslené, nechcem ani vydieť čo museli dorobiť v Garmine1040 ak už tu to majú tak divne nastavené.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vcera som sa pohral s nastaveniami a zmenil som cas kedy sa ma podsvietenie zapnut pred/po vychodom/zapade slnka. Zmenil som z 15 na 30 minut a zacalo to fungovat. Tolko k spolahlivosti tej appky.
Ak to tu už bolo riešené, tak sa ospravedlňujem, ale nenašiel som nič konkrétne. Ďakujem
Ak sa nemýlim tak Edge má LCD displej a nie transflektívny displej.
"Vďaka zavedeniu reflexnej funkcie môže upravený LCD displej odrážať okolité svetlo prechádzajúce cez LCD bunku a využívať odrazené svetelné lúče ako osvetlenie. Čím silnejšie je okolité svetlo, tým jasnejší sa zobrazí LCD displej. Výsledkom je, že upravený LCD displej je viditeľný za svetelných podmienok vrátane priameho slnečného svetla."
https://support.garmin.com/en-US/?faq=IBEVG6piMt9ISPmUOLAFD7
Ešte jedna otázka prečo Gramin edge 1030plus odporúča pri 259FTP tréning v základnej zone 117-168W (čo by sa ma snažilo držať v strede niekde na 142). Pritom keď pozriem do garmin appky v mobile tak tam by bolo 142 úplne prvý začiatok druhej zóny výkonu
A zwift mi dáva základný tréning na úrovni 185-190W. čo by sedelo aj podľa garmin appky v mobile kde ukazuje druhu zonu výkonu medzi 142-193w.
Garmin tieto odporúčania v akej výkonovej zóne nemá až tak premyslené, nechcem ani vydieť čo museli dorobiť v Garmine1040 ak už tu to majú tak divne nastavené.