Existuje nieco cim sa da podlozit CL kotuc? Mam dvoje kolesa na gravel a nemaju rovnako v osi kotuc. Pri prehadzovani musim precentrovavat strmen a je to neskutocna otrava lebo je tam velmi zly pristup, hlavne na zadnom. Myslel som ze podlozim tie s 6D kotucmi ale je to presne naopak, tie by som musel odbrusit z naboja ?
Asi nic take nepojde ale radsej sa opytam.
Tiez tak mam, druhe kolesa musim malinko povolit/pritiahnut napnutie lanka co mi dava logiku ze cely naboj je ten 1mm mimo os druheo naboja. Jeden je dtswiss a druhy novatec.
gronkjear Zákaznícka podpora•
20. 11. 2022 o 18:08
ano, Euro BB BMX stredy maju rovnaky zavit ako je na MTB ramoch, stred je urceny spravidla pre 68 mm siroky domcek, treba si len odsledovat spominany spravny priemer osky.
Pozor len na ine typy BMX stredovych zlozeni, okrem Euro BB standardu su totiz aj dalsie - American, Mid, ci Spanish - maju odlisne priemery, resp. su lisovacie..
Skúšal niekto nahodiť 9 rýchlostnú reťaz na 7 rýchlostné viackoliečko ?
Dávam do kopy jednu starinu a nemám spoju ani nit pre 7 rýchlostnú reťaz. Zato mám nejaké 9-speed reťaze.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
savings SRAM GX Eagle reťaz, 12-rýchl., 126 článkov, s rýchlospojkou PowerLock
24,99 € savings
MOC 39,99 €Asi nic take nepojde ale radsej sa opytam.
https://www.baseshop.cz/sport/podlozka-jagwire-pod-kotouce-centerlock-0-2-mm-10ks/
Kotuce ale jemne suchali vpredu aj vzadu...
Vo vseobecnosti sadne na MTB ram so 68 mm domcekom akykolvek Euro BB stred - rozdiel je v nich len v priemere osky pre aku su urcenu (19 alebo 22 mm) - napr.: https://www.dookie.cz/stredove-slozeni-bmx-dartmoor-euro-bb/?v=3591#
Takže stačí pozerať len na priemer stredovej osky?
Pozor len na ine typy BMX stredovych zlozeni, okrem Euro BB standardu su totiz aj dalsie - American, Mid, ci Spanish - maju odlisne priemery, resp. su lisovacie..
Dávam do kopy jednu starinu a nemám spoju ani nit pre 7 rýchlostnú reťaz. Zato mám nejaké 9-speed reťaze.
Nuž keby to niekoho zaujímalo, tak 9 rýchlostná reťaz pasuje na 7 rýchlostný systém ( osobne odskúšané pred hodinkou ).