Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
-16% Kellys Estima COMP 60 27.5 dámsky elektrobicykel, sivá
od 1 599 €
-16%
MOC 3 599 €
-39% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, white/black/blue
1 999 €
-39%
MOC 3 299 €
Výpredaj -15% Pinarello Nytro Urbanist 28 elektrobicykel, modrá
2 799 €
-15%
MOC 6 299 €
-21% BMC 257 AMP AL TWO ST 28 dámsky elektrobicykel, powder sand
2 599 €
-21%
MOC 4 699 €
Výpredaj -31% Pinarello Nytro Urbanist Naked 28 elektrobicykel, modrá
2 549 €
-31%
MOC 3 699 €
-42% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, black/dark grey
1 899 €
-42%
MOC 3 299 €
Aj keď bajky budú na nerozoznanie s integrovanými pohonmi, tak ebajkera spoznáš veľmi ľahko, bude aj v lete naobliekaný a menej spotený.
Áno sú jedinci, ktorí si to odmakajú jedno na čom, ale človek je v podstate lenivý tvor a drvivá väčšina si plne užije el. podpory
Teda - chapem ze mnohi mame roznu frekvenciu slapania do kopcov (niekto na lahke prevody, niekto slape silovejsie), ale skuseny cyklista to pozna a akykolvek nesulad medzi rychlostou a frekvenciou je mu na prvy pohlad jasny.
https://www.mtbiker.sk/bazar/elektrobicykle?user_id=2434&f_category_id=986&order=time&type%5B%5D=all&s=&cena_od=&cena_do=
PS. Bio sa mi páči tiež, autorovi vďaka za uvedenie termínu do praxe.
Inak som si uvedomil že na protiidúcej bikerke pozriem najprv pod nohy (či motor), na popredie už nezostáva čas
K vikinovi1, mne teda jeho utocne, kadrujuce, niekedy az vulgarne mudra chybat nebudu. Stacilo mu len slusne napisat fakty a prejavil sa aky je naozaj.
Ja som rád za "cestné" ebajky, čím viac ľudí na bicykli, tým lepšie. Väčší tlak na budovanie cyklotrás
Zacina to pritom uplne nevinne klasickym bikom, potom ho ale ostentativne zahodia a ked si tuto pasaz pozorne vypocujete, ako skusenym bikerom vam urcite neunikne to podprahove propagovanie ebikov!!! Strasne!!! Vsak to bude mat znicujuci dopad na zdravie mladeze - a to teraz naozaj nemam na mysli pocuvanie toho umelca.
tvl, ironia (cely prispevok) na tych co to prilis prezivaju
Ale to Rytmusove solo si planujem stiahnut do mobilu, co mam ako navigaciu na riaditkach a budem to pustat, ak si ma niekto dovoli predbehnut.
želatínové deti
som rád že moje si zatial užívaju boby, lopáre, bike, skejt ,tatrovku a fotbalku. aj ked fony už ich riadne nalamuju
to uz mi fakt vypulilo oci a nadvihlo obocie
(no 'mechanicky', ako protiklad k elektricky, som zatial nezaznamenal
Za mna, bicykel je bicykel (ako inac...), a akekolvek dalsie privlastky by mali oznacovat len specializovane podmnoziny (horsky, motorovy, zeleny,...kazdy si doplni)