Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Je to fakt tragédia, že na Slovensku nemáme normálnu stredopravú stranu. Ešte tak SaS, ktorí sú viac stred. Možno budú mnohí nesúhlasiť, ale aj napriek kauzám bola SDKú jediná normálna strana a je škoda, že dopadla tak ako dopadla. Boli tam ľudia, ktorí si uvedomovali, lepšej budúcnosti vedie ťažšia cesta a proste išli za týmto cieľom. A my tu dodnes z toho profitujeme. Dnes tu máme samé populistické strany. Ja fakt nemám koho voliť.
Okrem toho tu máme stupídny volebný systém s jedným volebným obvodom, čo je v podstate voda na mlyn všetkým týmto stranám...
Zobraziť komentár 15.12.2022 - 22:41:45
08
8)
https://youtu.be/Qz4TteA-gxI
Zobraziť komentár 15.12.2022 - 22:42:32
15
scontent.fbts10-1.fna.fbcdn.net
Zobraziť komentár 15.12.2022 - 22:46:06
05
arrow_leftHazard napísal:
Je to fakt tragédia, že na Slovensku nemáme normálnu stredopravú stranu. Ešte tak SaS, ktorí sú viac stred. Možno budú mnohí nesúhlasiť, ale aj napriek kauzám bola SDKú jediná normálna strana a je škoda, že dopadla tak ako dopadla. Boli tam ľudia, ktorí si uvedomovali, lepšej budúcnosti vedie ťažšia cesta a proste išli za týmto cieľom. A my tu dodnes z toho profitujeme. Dnes tu máme samé populistické strany. Ja fakt nemám koho voliť.
Okrem toho tu máme stupídny volebný systém s jedným volebným obvodom, čo je v podstate voda na mlyn všetkým týmto stranám...

Súhlasím až na SAS. Som ich volil voľakedy, ale už je najvyšší čas, aby Excel zbalil svoju odborníčku na zdravotníctvo a odletel do Austrálie, kde sa môžu venovať v kľude Plačkovej a Geissenovcom.
Btw, SAS dlhodobo padá, PS stagnuje. Poskočilo o 2 body po vražde v Teplárni. Nijako sa o to nezaslúžili. Strana nevykazuje žiadnu činnosť, nemajú lídra, nemajú členov. Stačilo pár statusov na FB na podporu LGBTI, na tzv. konzervatívnych weboch sa spustilo šialenstvo aké sú progresívci hrozbou pre tradičné hodnoty a PS poskočilo o 2%. Ale kam odišli voliči SAS? Zdá sa, že nikam. Nemajú kam.
Zobraziť komentár 15.12.2022 - 23:15:01
01
Neviem, co sa tu vytesujete, ze Igorko skoncil. Ved je furt ministrom a furt ma najviac poslancov v parlamente. Do konca januara maju schvalit ustavny zakon. Uz vidim ako sa na nom dohodnu;o).
Ak by ho aj nahodou schvalili tak volby budu az pred letom, takze si myslim, ze Igorka si este vsetci uzijeme v plnej polnej, pretoze ak doteraz stekal, teraz bude zavijat.
Jedina sanca je, ze ten zakon neschvalia a nastupi uradnicka vlada.
A podla sucasnych preferencii tie volby nedopadnu 2x dobre...ked motyka vystreli ten ukrivdeny sa este dostane aj do parlamentu.
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 00:17:48
00
To je uloha pricetnych stran aby takych 5-6% z tych nevolicov zmobIlizovali. Napr tych v zahranici. Keby verklikovali ze kazdy hlas je vlastne nizsie percento pre nackov, borisov harem a psychopatovica, lahko sa stane ze mimo nackov sa tito do parlamentu nedostanu. A naopak minule sa nedostalo ps so 6,96%, kdh s 4,6 a madari s 3,9, to je vyse 15% relativne pricetnych v prdeli! Aj preto to teraz viselo na borisovom vtakovi.
Skratka vobec to nie je stratene nehovoriac o tom, ze sa este musi najst 90 hlasov na zmenu ustavy o predcasnych volbach a to este bude vesele...
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 00:44:12
00
Nestastačí ľudí len neokrádať je potrebné ich aj zjednocovať a to Maťko ktorý si povalil vlastnú vládu žiaľ vôbec nedokázal a to aj preto že myslenie a správanie ľudí sa nedá meniť skokovo a už vôbec nie psychopatickými statusmi.

Dúfan že pani prezidentka ponechá pripravenú pomoc ľuďom a podnikom aj keď podporiť najviac tie deti ktoré majú pracujúcich rodičov a teda správne výchovné vzory sa jej žiaľ nepozdáva a podľa mňa je to práve najviac návratná investícia.

Maťko pomohol Sulkovi dostať sa do vlády p. Radičovej ktorú si povalil Sulka takže v tom sú vlastne 1:1.
Maťko ale navyše pomohol dostať do politiky veľa slušných aj keď samozrejme neskúsených a často aj nevzdelaných ľudí a túto rolu si asi udrží. Ja tiež dúfam že aj vrátane role parlamentného opozičníka.

Tam kde sa dvaja bijú tam tretí vyhráva a to kto bude ten tretí zavisí podľa mňa dosť aj na tom ako a kedy sa ukončí vojna na UA a teda ktoré finančné podhubie bude mať viac peňazí na zaplatenie volebného projektu. Ja tomu verím aj preto že Slováci volia zmenu.
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 06:48:48
02
arrow_leftJezus napísal:
Podla mna je az detinsky naivne ocakavat, ze teraz sa zrazu sibnutim zazracneho prutika vsetci nevolici zmobilizuju a pojdu volit tie "spravne" strany. Nechodia volit, lebo je im v podstate jedno, kto je pri moci. Maju na to osvedcenu obhajobu v zneni "Aj tak vsetci kradnu." alebo "Aj tak sa nic nezmeni." Dolezite pre nich je, aby dostali nejaku kompenzaciu na energie, vlaky zadarmo a aby mali nemocnice a sudy tot za rohom, aj ked nekvalitne. Na to pocuju, ine ich netrapi. A pokojne budu akceptovat aj proruske smerovanie ak bude lacnejsi plyn a nafta. Zial, toto je smutna realita. Velka cast opravnenych volicov proste nema kapacitu aby si uvedomila suvislosti a preto sme tam, kde sme. Aj ten nedavny prieskum co som sem daval o dovere Zilinkovi co-to naznacuje. Takze drzme si palce, aby parlamentna matematika vychadzala tak, ze to Fico s Pellem a Kollarom nebudu vediet zostavit a budu musiet prist na rad ine scenare. Len aj tie budu velmi zle (ak teda vobec budu realne). Ale tak nadej zomiera posledna... :)

Ja by som to doplnil-ak by partia Fico s Pellem a Kollarom nemala dosť poslancov,priberú prezlečených fašistov (Republiku) a bude vybavené-títo keď spolu utvoria vládu,to sa len budú diať veci :tmi:
Tento scenár vôbec nie je nereálny,ústavnú väčšinu by asi nemali,ale obyčajnú áno :^)
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 07:53:09
04
Vidim to podobne: Hlas+Smer+SmeRodina+Republika. Nasa nova vlada, dami a pani.
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 08:01:18
03
už zasa :tmi:
BREAKING ruských 9 strategických bombardérov detekovaných vo vzduchu práve teraz!
https://twitter.com/EuromaidanPR/status/1603629467477352448
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 08:08:09
00
arrow_leftJoe70 napísal:
Súhlasím až na SAS. Som ich volil voľakedy, ale už je najvyšší čas, aby Excel zbalil svoju odborníčku na zdravotníctvo a odletel do Austrálie, kde sa môžu venovať v kľude Plačkovej a Geissenovcom.
Btw, SAS dlhodobo padá, PS stagnuje. Poskočilo o 2 body po vražde v Teplárni. Nijako sa o to nezaslúžili. Strana nevykazuje žiadnu činnosť, nemajú lídra, nemajú členov. Stačilo pár statusov na FB na podporu LGBTI, na tzv. konzervatívnych weboch sa spustilo šialenstvo aké sú progresívci hrozbou pre tradičné hodnoty a PS poskočilo o 2%. Ale kam odišli voliči SAS? Zdá sa, že nikam. Nemajú kam.

Mne strasne chyba stredoprava strana. Menej statu, rovne pravidla a sloboda. To, s cim SaS zacinala. Teraz je to prefarbene PS na cele so Sulikom.
Progresivci su light komunisti v2.0.

Uvidime, ci sa rozbehne ten projekt s Dzurindom. Uz nevidim nic ine.
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 09:33:46
08
Preboha uz len nie dalsiu stranu, len preto, aby sa vyhovelo vrtochom hrstky jednotlivcov.
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 09:43:02
03
A ked nechcem PS ani SaS, co mi odporucis ?
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 09:48:21
00
arrow_leftHazard napísal:
Ja fakt nemám koho voliť.

Ja tiež nie ale určite pôjdem vybrať aspoň menšie zlo.
Ale väčšina ľudí žiaľ bez silnej osobnosti nepôjde ani k voľbám a ja len dúfam že sa objaví a že ho médiá nezlikvidujú skôr ako ho ľudia stihnú zvoliť.

Najprv by sme ale mali urobiť niečo miešané : polovica celoslovenských a druhá polovica oblastných parlamentníkov.
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 09:48:54
02
Nemat koho volit je tu uz dlhsie, skoro 2 volebne obdobia, takze lepsie ako nevolit je volit najmensie zlo.
Ja so to minule volby dal strane, ktora sa ani nedostala do parlamentu, ale nebolo to az take beznadejne pred volbami, takze to neberiem ako vyhodeny hlas. Tentoraz to vsak vsadim na istotu a bude to klasicka volba najmensieho zla.
Ist nevolit je rovnake ako hodit to rovno smerohlasu. Cim menej ludi pojde tym vacsi pocet mandatov ziskaju.
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 10:01:14
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up