práve že sa to tu v rebríčkoch ráta - pred chvíľou som o tom písal - Rebríčky bikerov najazdených kilometrov za december, ... čo som náhodou po viac ako roku pred dvoma týždňami pozrel, ale jak vravíš nejaké rekordné počty kilometrov tiež nie sú mojim cieľom len mi to jednovrecové porovnanie v zime indoor a vonku v tých rebríčkoch prišlo trocha srandovné
Musis vybrat len bicyklovanie. A ak si niekto trenazer nahadzuje ako bicykel tak veru smola
Ak vám vadí trenažér, tak sa pozrite na niektoré nahraté výjazdy tu na MTBiker. Napr. 6km / 20minút, alebo ešte lepšie 1km / 4min / prevýšenie 4m. To si fakt niekto púšťa Stravu na ceste do obchodu?
Áno púšťa a nevidím absolútne žiadny dôvod, prečo by to niekomu malo vadiť. Tiež si trackujem aj jazdy do roboty aby som mal prehľad o najazdených kilometroch a vedel, ktorý komponent má koľko najazdené.
to asi mysli napr. mna, ale ja som davno pisal, nech tu spravia nejaky filter aby take kratke jazdy do X km nestahovalo, ja si proste zapnem hodziny alebo garmin aj pri ceste do prace, nech mam prehlad
najlepšie je, že ten čo dáva tie 6 km jazdy ani netuší, že tu niekto rieši tabuľky ... ja som min rok zaznamenával pomaly aj prdnutie si lebo som chcel vedieť koľko reálne hodín športujem. Teraz už vôbec nezaznamenávam keď idem s deťmi a často ani svoje behy či bajk do práce/z práce ... aj keď tak prídem o väčšinu km resp. hodín
Prekrocil som 10 000 km na bikoch, 1300 km nabehanych a 220 km naplavanych . tj . cca 500 hodin treningov. Startoval som na dvoch polovicnych 70.3 Ironmanoch je jednom celom 140.6,
tak ja koncim - este zajtra jeden rozluckovy, ten sa do statistiky nedostane - a potom na to 4 dni nesadnem (az sa desim tak dlhej pauzy )
ako vzdy logovane mam len dlhe, viacdnove a zaujimave vyjazdy - mapka sa uz zaplna pomalsie - uz mam vela oblubenych miest kam sa rad vraciam a ostava menej casu na navstevu novych, ktore navyse zacinaju byt daleko a vyzaduju viac volna.
v mape chyba ceska 400-vka, susedov pripojim buduci rok - mam v plane trosku otocit kormidlo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Musis vybrat len bicyklovanie. A ak si niekto trenazer nahadzuje ako bicykel tak veru smola
100 000m výškových na horáku v okrese Trnava. Ani sa nečudujem že som tam jediný 😄
A trvalo to jenom šest let
Január 2015 - december 2021, ale nemal som tam synchronizované jazdy z 2017, tak tých 6 rokov by mohlo sedieť.
Áno púšťa a nevidím absolútne žiadny dôvod, prečo by to niekomu malo vadiť. Tiež si trackujem aj jazdy do roboty aby som mal prehľad o najazdených kilometroch a vedel, ktorý komponent má koľko najazdené.
ako vzdy logovane mam len dlhe, viacdnove a zaujimave vyjazdy - mapka sa uz zaplna pomalsie - uz mam vela oblubenych miest kam sa rad vraciam a ostava menej casu na navstevu novych, ktore navyse zacinaju byt daleko a vyzaduju viac volna.
v mape chyba ceska 400-vka, susedov pripojim buduci rok - mam v plane trosku otocit kormidlo