Kto viete niečo viac, pridajte prosím info.
Momentálne ešte nebolo ani zakopnuté.
Posledná aktualizácia z 19.4, info od Radovana Hladkého, koordinátora.
K výstavbe cyklotrasy medzi Trenčínom a Nemšovou pristúpi Trenčianska župa
pravdepodobne koncom mája, po ukončení procesu verejného obstarávania
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
V poslednom čase je táto téma celkom aktívna. Chcel by som len upozorniť, že v Sobotu 30.7.2022 v čase od 11:00-14:00 bude uzavretá časť cyklotrasy od mesta Nemšová po obec Horné Srnie, obojsmerne. Uzávera, je s povolením, všetkých zodpovedných orgánov a v rámci Cyklomaratónu v Hornom Srní. Prosím, aj keď nás toto obmedzenie osobne mrzí, rešpektujte ho . Ide predovšetkým o bezpečnosť. V uvedených časoch sa budú po časti cyklotrasy pohybovať pretekári, účastníci cyklomaratónu vo vysokej rýchlosti. Prosím, rešpektujte pokyny usporiadateľskej služby.
Za pochopenie vopred ďakujeme
Sem to nepatrí, ale na Markíze v správach informovali, že L. Rovne a Belušu spojí cez Váh cyklotrasa, ktorá sa napojí na plánovanú Vážsku cyklomagistrálu.
lebo po Povazi sa dobre jazdi - len prejst z jednej strany na druhu sa moc neda (zeleznica, dialnica, Vah, kanal)
cyklochodník Horné Srnie - Antostalská dolina
Muur-Kapelmuur
to je uzasny usek... cez leto par krat som tam chytil asi 10cm vlnkovany drot...
vsimol som si ze boli nahodne rozsypane po trase.
odvtedy tade nechodim.
Jj, tá nová cyklotrasa bude začínať v Srní nad spomínanou ulicou. Tý čo chodia do Srnia na maratón tú lúku poznajú. Zmysel tej cyklotrasy je pre mňa osobne dosť diskutabilný, kedže sklon bude pre väčšinu bežných ľudí, minimálne na začiatku, veľmi ťažko šlapateľný, ale tak...bude daľšia cyklotrasa