Hlavne počítať priemerné Watty za rok je IMHO úplná hlúposť bez výpovednej hodnoty. Nikto rozumný predsa nejazdí všetky tréningy na max.
samozrejme, rovnako ako je hlúposť uvádzať za rok počet kilometrov, výškových metrov, hodín, ... ktoré potom majú tiež rovnakú výpovednú hodnotu - o čom vlastne potom má výpovednú hodnotu kolko ročne výškových metrov, hodín najazdíte ?
trosku lepsie cisla ako minuleho roku, ale ovela viac zazitkov - prijemnych, neprijemnych no najma intenzivnych!
podaril sa aj vysledok na oblubenom podniku, aj zrealizovat jeden ambicioznejsi projekt, tak.. nech bude 2023 este lepsim rokom
Tak ako ja som si vypol temu Pilitika ty si vypni tuto a mas pokoj. Alebo si urob svoju temu a mozes si tam vypisovat co sa ti len uráči 🙂
no pravda, ty mi tu budeš určovat co si mám vypnút a ti ti tiež hovorím že ked ta nezaujímajú ročné výškové metre, watty, hodiny tak si založ vlastné témy len Kolko kilometrov ročne najazdíte, ...
Neviem na čo má kto potrebu dávať tie mínusky tomu ivanovi..chcem si prečítať čo tam také hrozné napísal a musím to rozklikávať. ?♂️ Treba mu slušne skúsiť vysvetliť, že watty sa v tejto téme neuvádzajú a následne neriešiť. Väčšina aj tak využíva interpretáciu dát cez akýsi VeloViewer a nevidím tam nikomu aký výkon mal počas roka. Ešte keby tak sa to dalo zobraziť na celkovú spotrebovanú energiu, alebo niečo také, ale aj tak je to údaj úplne zbytočný rovnako ako P a NP rovnako ako priemerná kadencia. Tieto veci si každý vie pozrieť individuálne podľa toho či disponuje príslušnými snímačmi, ale tie dáta sú potom veľmi individuálne na to, aby sa niekomu tu vešali na nos v koncoročnom sumáre...Oveľa lepší je napríklad pomer výškových metrov k vzdialenosti, tam sa dá aspoň učiť či niekto jazdí podobné trasy ako niekto iný...
lapaloma ono rovina nieje vzdy rovina, dobry protivietor nahradi jemne stupanie plus das do toho nejaky nespevneny povrch a uz to zacina byt celkom makacka ale vyskove ti zato nenabehnu ani km "zadarmo" v zjazde.. to vec ktora mi dost vyrazne nechuti na objavovani podunajskej niziny a okoliteho rakuska..
To ano. Ja idem 30km na mtb a mam nastupanych 400-500m kazdym smerom. Ked idem 40-50km tak v pohode tisic vyskovych. Dole na rovine by som ale nechcel zit ?
cisla nie su dolezite - ked mi zaciatkom juna na stole pristala obalka s diagnozou "maligny lymfom", tak som pocas liecby bol rad aj za to, ze som za cele leto zvladol tri krat prejst 10km okruh po rovinke po dedine a okoli
ale pocas citania niektorych prispevkov na poslednych stanach si predstavujem ich autorov asi takto copyrighti.imgflip.com i.imgflip.com
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked ta zaujíma len počet kilometrov tak si založ dalšiu vlastnú tému - Kolko kilometrov ročne najazdíte
ty si sa tu začal vyzurovat aj s chvastajúcim sa lakkom
samozrejme, rovnako ako je hlúposť uvádzať za rok počet kilometrov, výškových metrov, hodín, ... ktoré potom majú tiež rovnakú výpovednú hodnotu - o čom vlastne potom má výpovednú hodnotu kolko ročne výškových metrov, hodín najazdíte ?
podaril sa aj vysledok na oblubenom podniku, aj zrealizovat jeden ambicioznejsi projekt, tak.. nech bude 2023 este lepsim rokom
no pravda, ty mi tu budeš určovat co si mám vypnút
ale pocas citania niektorych prispevkov na poslednych stanach si predstavujem ich autorov asi takto