Kategórie
Bike-techHmotnosti MTB komponentov a doplnkov # MTB # výmena dielov # upgrade # výbava # skúsenosti # poradenstvo # hmotnosť # náhradné diely
posledný komentár: 2. 10. 2014 o 9:44
-10% PRO LT MTB HIGH RISE riadidlá, Ø-31.8 mm/740 mm, zdvih 40 mm
38,90 €
-10%
MOC 51,99 €
Akcia -15% FORCE Team Ultra Light MTB riadidlá, Ø-31.8 mm / 760 mm, karbón
108 €
-15%
MOC 149 €
-17% Truvativ Hussefelt Comp riadidlá, Ø-31.8 mm/700 mm, zdvih 20 mm
24,90 €
-17%
MOC 37,99 €
-11% Truvativ Atmos 7K riadidlá, Ø-31.8 mm/760 mm, zdvih 10 mm
70,99 €
-11%
MOC 88,99 €
Akcia savings Shimano SPD PD-M505 nášľapné pedále, strieborná
35,99 €
savings
MOC 52,99 €
Výpredaj -23% Xpedo GFX Neo nášľapné/platformové pedále, čierna/modrá
89,99 €
-23%
MOC 124 €
-10% Leatt CeraMAG Endurance 8.0 Clip-in nášľapné pedále, cera grey
251 €
-10%
MOC 279 €
-11% Xpedo Milo SPD jednostranné nášľapné pedále, čierna/strieborná
63,99 €
-11%
MOC 71,99 €
-10% Leatt CeraMAG Gravity 8.0 Clip-in nášľapné/platformové pedále, CeraGrey
251 €
-10%
MOC 279 €
-39% XLC PD-S20 nášľapné/platformové pedále, strieborná/čierna, OEM
19,99 €
-39%
MOC 33 €
Tak ono konstrukciou a teda aj tuhostou by to mali byt take "lightweight" do terenu
backyfx, pekne kolieska, urcite pojdu paradne. Len nech sa ti konare a podobne "haluze" vyhybaju, plakal by som keby to po takom nejakom incidente musim opravovat/servisovat.
backyfx, pekne kolieska, urcite pojdu paradne. Len nech sa ti konare a podobne "haluze" vyhybaju, plakal by som keby to po takom nejakom incidente musim opravovat/servisovat.
Prave toho sa najviac bojim... Ze zaplacem
If your Syncros Silverton SL wheel is irreparably damaged by an accident, you have the opportunity to benefit from favorable conditions when buying a new Syncros Silverton SL wheel. This offer is only valid for the first owner of the wheel up to three years after the official purchase.Depending on the age of the wheels, Syncros offers you the following conditions: In the first year after purchase you will receive a discount of 50% on the official retail price, in the second year 30% and in the third year it is 20%.
Nepride mi to nic extra vzhladom na cenu a (ne)servisovatelnost kolies, ale nastastie ma to nemusi trapit
Ver mi ze ak sa to nahodou stane tak ma to bude trapit viac ako si myslis
keďže ja mám navyše nápis 50PSI tak moje by mali byť ťažšie ako bez nápisu, či?
Mas pravdu hmotnost Sworks-u to neni... Moj ma vo velkosti L s patkou UDH 1885g
hmm dve flaše, 400g dole oproti prvemu ramu L
No počkaj počkaj, to budeš mat asi komplet aj s tlmicom a podobne
Takze treba ešte gramy pripočítavať, napr tento SIDluxe Ultimate Remote 190mm…
Laro22, rátam že marec/apríl ( najneskôr maj ) by to mohlo byt reálne.
cipo, veľmi podobny
Otazka este je ci tam nahodit Bike Ahead UNIT alebo stary Syncros Fraser rajdy...
Takze tých combo od Berg-u by som sa v tomto smere nebál, len ta dostupnosť kedy budú v ponuke je otázna. Ak máš doma Fraser a si s nimi spokojný, tak ich tam daj, ak nie, začni teda zvažovať BA Unit
Takze tých combo od Berg-u by som sa v tomto smere nebál, len ta dostupnosť kedy budú v ponuke je otázna. Ak máš doma Fraser a si s nimi spokojný, tak ich tam daj, ak nie, začni teda zvažovať BA Unit
Nemam ich doma no nieje problem kupit. Zvazujem to prave kvoli tym kolam ze by to pekne ladilo... Tvar sa mi ale popravde az tak nepaci...