rozmýšľam, že by som sa dal na cyklistiku, ale nemam šajnu s akým bicyklom začať. Na začiatok do toho nechcem dať viac ako 500€. Ako som už písal, len chcem začať, takže sa do toho vôbec nevyznám (tým chcem hlavne povedať, že nechcem nič skladať). Prosím Vás o nejaké tipy na kúpu. Meriam 182cm a vážim (neviem, či na tom vôbec záleží) okolo 75 kg. Na záver sa chcem ospravedlniť, že zakladám novú tému, ale podobné témy sú už vačšinou staré a odkazy na bazáre taktiež.
Mam 179cm a M-ko TCRko mi sedi perfektne nohy mam 84cm…
Vacsina ludi hladi na velkost biku ako je vysunuta sedlovka, pri porovnani s aero bikmi potom vyzera ze je TCRko male…
Hlavne je aby sedela geometria, mne Mko sadlo super.
Inak s tymi geometriami a meraniami to moze byt pekne odlisne od jedinca k jedincovi. Komponenty ako sedlovka a riadidla ci osadenie pak asi tiez nieco spravia.
Je super, ze sa to tu riesi, aj feedback ohladom bikeshopov?
Výber teda zostal na to, čo sa dá kúpiť a to je spomínaný Lapierre Xelius SL 5.0 a Aircode DRS 5.0 vo veľkosti M.
Teraz je otázka ktorý zvoliť? Čo sa týka posedu tak je to dosť podobné, vyhovujú oba, len pri Aircode sa vojdú max. 28 pneu. Neviem či to je dôležité, ale evidujem že sa jazdia aj širšie plášte. Dík za pomoc!
Podla fotiek v profile urcite aj Lko ram ?
Reálne viem ten Gen 3 kúpiť lacnejšie o Ł1000. Iba tých pár ušetrených gramov a pár cm káblikov mi za tie peniaze asi nestoja.
Je tam niečo čo mi uniká, je ten nový rám o toľko lepší? Má zmysel priplatiť si 25% ceny?
https://www.trekbikes.com/gb/en_GB/bikes/road-bikes/performance-road-bikes/domane/domane-sl/domane-sl-6-etap-gen-4/p/36152/
https://www.trekbikes.com/gb/en_GB/bikes/road-bikes/performance-road-bikes/domane/domane-sl/domane-sl-6-etap-gen-3/p/35028/?colorCode=red_black
Domane je taky.... ani ani... som v zopar zahranicnych FB Trek skupinach a domane je bike, ktory sa najviac meni... ani lahkost a tuhost emondy a ani rychlost a vzhlad madony
A odpoved na tvoju otazku je, ze ram urcite nestoji za tu 1000ku
Cize ak to ches do mesta ci do nejakeho lahkeho terenu, tak bike s toe overlap nebrat. Ale o tom ci to je dobra velkost alebo nie, to nehovori nic.
Ja mam na Canyon Endurace toe overlap a je to teda pakaren. Je to dan ze potrebujem vysoky kratky bike a mam kufre dost v zadu na bezne cestne pomery. (preco mam tie kufre tak az na buduce)
Este k tomu urcovaniu velkosti
Reach a stack su pre cesty, gravel a XC/maraton bike dva zasadne udaje. Stack ovplyvnuje vyska a dlzka noh, ale reach je na 99% dany dlazkou ruk, ciastocne dlzkou trupu. A vzajomny pomer stack a reach musi pasovat k pohyblivosti jazdca. Inak je to ako kupit turisticke boty z netu len na zaklade cisla, bez ohladu na sirku, strih, ....
Jazdec na biku tvori zjednodusene trojuholnik (trup, ruky, horna trubka) Ak vynechame jednu stranu z rovnice = ruky, nemame sancu urcit aku polohu bude jazdec mat, a tym padom ci je ram vhodny. Alebo z inej strany, Velkostne tabulky rataju s priemernym pomerom dlzky ruk k vyske (zhruba vyska = rozpazeniu ruk) ale to je priemer a ten nema nikto. Ja mam napr. ruky o 8cm kratsie oporti tejto rovnici, trup o dalsie 3cm oporti priemeru. Co je do hromady cca, 6cm co su cca 2 velkostne cisla podla reach! Podla vysky a noh som na L-XL, ak zaratam ruky tak M- ML.
Inym slovom, vyska a dlzka noh proste nemoze dostatocne presne urcit ci je bike vhodny.
Problém je, že zatiaľ som v hmotnostnej kategórií okolo 110kg (aj keď to pomaly ide dole) a zatiaľ nemám vôbec skúsenosti s cestnými bicyklami.
Mám pozerať vyslovene po endurance geometrií, alebo je šanca, že by som si časom
zvykol aj na race geometriu? Vôbec totiž neviem, čo od toho môžem očakávať.
Rozpočet by som mal tak cca 3000 eur. Ďakujem