triki Dal si oznam. Fajn, dám niečo aj ja, iného kalibru.

Toto je človek, u ktorého Fico roky býval, a ktorý je súdený za vraždu 2 mladých ľudí.

A ten druhý je človek, ktorý robil Ficovi dvorného vyberača provízií. Momentálne na úteku.

Kauzy Ficových vlád tu nebudem dávať, tabuľková enumerácia má viac ako 300 položiek.

double Prečítaj si môj príspevok ešte raz. Nikde som netvrdil, že za súčasné problémy môže Fico. Fico sa tam spomína v inom kontexte, v podstate funguje ako boľševické zrkadlo pre trikiho a zároveň dôvod jeho ďalšej voľby u tohto fóristu. Niečo v zmysle "volím Fica, lebo Matovič" ;)

Prílohy:

Komentár súboru: Zdroj : archívne foto/SITA/Branislav Bibel
Brucho svinské.jpg
Brucho svinské.jpg 46.25 KiB thumb_up0thumb_down

Komentár súboru: Zdroj : Europol - zatykač
ctihodný výpalník.jpg
ctihodný výpalník.jpg 8.84 KiB thumb_up0thumb_down


Naposledy upravil Dredd dňa 10.01.2023 - 23:26:21, celkovo upravené 1 krát.

10.01.2023 - 23:09:35
03
čo urobili amb.lekári,aby to tak roky nebolo?....absolútne nič.sa nečuduj keď máme najvyššiu odvrátitelnú úmrtnosť.
10.01.2023 - 23:25:16
00
triki

Mimochodom ten oznam z kardiológie, to je tiež taká polobulvárna kačica. Poviem Ti prečo, jeho obsah nesmie byť tzv rezolútne kondicionálny, inak by župa, alebo iný orgán pod ktorý ambulancia spadá, začal konanie voči doktorke. Rezolútna kondicionalita znamená, že by vykonanie a odovzdanie výsledkov vyšetrenia bolo výslovne podmienené zaplatením tohto poplatku. Čo samozrejme nie je tento prípad, samotná doktorka povedala, že ošetria aj tých, ktorí neuhradia. Zrejme si dostatočne neuvedomila dosah takýchto zdrapov papiera na dverách ambulancie. Hneď prvý pacient-právnik by ju z tohto jej elektrického nákladového sna vyliečil.

Čo samozrejme neznamená, že sa vláda prostredníctvom rezortu nebude podieľať na sanácii týchto nákladov.
10.01.2023 - 23:46:59
03
triki btw, stále si neodpovedal
11.01.2023 - 00:05:33
00
kde to žiješ chlapče?Okres Komárno....to nie je Bratislava.tieto vymyslené poplatky začínajú pomaly zavádzať aj ďalší a žiadna župa s tým nič robiť nebude.poskytovanie poplatku na chod ambulancie nesúvisí priamo s poskytovaním zdravotnej starostlivosti na základe poistenia takže ho môžu vyberať.Nepíš už radšej nič.

https://www.ta3.com/clanok/255935/ambulancie-volaju-o-pomoc-stat-mlci-poplatky-by-boli-na-ukor-najslabsich-suhlasia-dvorak-a-rasi
11.01.2023 - 01:02:11
00
To je fakt krása,keď práve smerák Raši kritizuje stav zdravotníctva-mal by byť zalezený niekde v kúte a hanbiť sa,ako tu smerácka zlodejská banda celé dlhé roky zdravotníctvo dojila ako dojnú kravu-áno,aj oni majú významný podiel na tom,v akom stave to tu je.
Keď vládli,neboli schopný orobiť prakticky nič,len kŕmili svojich,hnus čo predvádzajú :puke:
edit:
ešte doplním,že smerácke praktiky je vidno takmer denne,súdnych procesov sú desiatky,prakticky každý vyššiepostavený smerák je v nejakej zlodejine namočený-preto súrne potrebujú predčasné volby,bežný občan je im úplne ukradnutý,potrebujú zachrániť svojich,napr.
https://dennikn.sk/3185015/slobodnik-hovori-ze-stefan-ziga-mu-daval-peniaze-v-baroch-na-toaletach-pribuzny-poslanca-hlasu-priznava-len-luxusne-dary/?ref=tit
11.01.2023 - 06:36:22
010
double chapem, ze pre socanov je este stale tazke spracovat odklon od Maticky Rusi, ale pisat tu blbosti o tom ako na sankcie doplaca SK/EU a ako argument davat minimalny pokles HDP Moskalov je citujuc klasika ponekud nestastne, btw verim, ze vies ako sa pocita/odhaduje HDP a preco moze byt pocas vojny dokonca vyssie a samozrejme o vierohodnosti ofiko udajov z tej benzinky sa snad rozpisovat netreba
11.01.2023 - 06:46:00
011
na double sa v tejto teme nereaguje, double sa v tejto teme minuskuje
11.01.2023 - 08:32:02
03
triki Trpíš bežnou poruchou, ktorá sa nazýva selektívne vnímanie. Prosto čítaš a vnímaš z toho textu len to, čo chceš počuť. Tak, že si to Ty, ešte raz :
1. Poplatok po riadnom oznámení župe môžu pokojne ambulancie vyberať.
2. Ak pacient odmietne zaplatiť tento “energetický” poplatok, ambulancia je povinná ho aj tak ošetriť.
3. Ak ho ambulancia po nezaplatenom poplatku odmietne ošetriť, a pacient to nahlási (napr.župe), začne táto konať voči lekárovi.

Trojstupňový test BSK sa práve v treťom stupni venuje rezolútnej kondicionalite, čiže podmieňovaniu poskytnutia zdravotnej starostlivosti zaplatením poplatku. Toto platí pre všetky zazmluvnené ambulancie.

Tento problém sa momentálne plošne rieši, či je tých 80 mil dosť, resp v akom pomere sa budú deliť tieto prostriedky medzi ambulancie a nemocnice, to je ďalšia vec. Ale Teba zaujímajú len bombastické nadpisy, a platí ono známe “čím horšie, tým lepšie”.
11.01.2023 - 09:00:50
00
double napísal:
... No a zaklincovalo sa to 24.2 ked sme kvoli vojne znacne obmedzili vsetky ekonomicke vazby voci Rusku tym vlaste odstrihli lacne zdroje vdaka ktorym sme prosperovali kedze kazda technologia sa musi z niecoho vyrobit. Mozno ti ktori z duse nenavidia Rusko budu ochotni uskromnit sa a znizit svoju zivotnu utoven. Ostatni to budu znasat velmi tazko. Kedze ceny energii su fixovane dopredu az teraz zaciname skutocne pocitovat sankcie voci Rusku. Ak nespolupracuje cely svet tak tazko sa dockame dalsieho napredovania. Rusku klesne hdp v 2022 ani nie 3% co je uplne smiesne. Ale mozno az tento rok pocíti dosah sankcii. Kazdopadne ma pri sebe neutralnu Cinu a Indiu co su 3mld ludi. Nahnevani sme prakticky vsetci napriec politickým spektrom kazdy z inych dovodov.

ad lacné zdroje: Rusko nie je zas až tak lacný zdroj. Dokáže pri dlhodobých kontraktoch garantovať nejakú cenu, ale tá nemusí byť dlhodobo najlacnejšia..toť nedávný príklad Maďarska..+ ako vysvetlíš ten lacný zdroj tým, že majú mom. nastavený rozpočet na cca 60dol a ich zmesi sa predávajú výrazne pod.
ad ceny fixované dopredu: prečo potom existuje niečo ako spotová cena?
ad pociťovanie sankcii: ako konkrétne? pretože oveľa väčší vplyv malo uzatváranie v Číne a rovnako ako bude mať otváranie (zvýšený dopyt po surovinách)
ad Rusku kleslo HDP o smiešne 3%body: aj si videl štruktúru toho HDP? Pretože nie je HDP ako HDP a konkrétne toto súčasné ruské aj keby nekleslo, tak majú riadne zavarené do budúcna.
ad neutrálna Čína a India: ako ich majú pri sebe? Čína dá prednosť Rusku pred trhmi USA a EÚ? India ako vytrhne Rusov z biedy?
11.01.2023 - 09:30:03
01
čína hra na dve strany a každú chce využiť. Ked si druhym najvačším vývozcom plynu na svete a komodita ti zdražie desatnasobne tak určite ti to na HDP niečo spraví takýisto ostatné komodity.Naviac vela firiem cez tretie strany ale aj napriamo stale nakupuje len sa tvari ,že to nieje Ruské. Už len to,že sem píšem je vdaka tomu,že tu pristávaju Ruské lietadlá z úránom. Rusko Čína aj Irán nielen že majú plyn ale ine komodity ktoré sú nevyhnutne pre ekonomicky rast západu. Už len ten zostrelený dron mal súčiastky z celého sveta. Takže naivne očakávať najbližšie roky,že sa bude niekde ekonomicky napredovat obzvlášť ked aj čína začína byt nepriatel. Myslím,že vela z Vás to aj vie, že nás čakaju tažke časy. Ak si myslíte,že minuskovanie pomôže zvrátit stav aj to,že hlas smer republika maju 50% voličských hlasov tak minuskujte.
11.01.2023 - 10:01:44
00
to je fajn, že Čína hrá na dve strany - ale nedáva to odpoveď na otázku, ktorá strana je jej bližšia. Ja som nevravel o výške ruského HDP (čo inak moc nedáva zmysel, že keď ti hlavný vývozný artikel zdražia 10x, tak ti HDP klesne..), ale o jeho štruktúre, že Rusi si doslova zarezali dojnú kravu a mäso z nej rozhadzujú doslova do luftu, keďže významnú časť výšky ich HDP zachraňuje momentálne zbrojný priemysel..
Väčšinu z tých komodít majú aj iné krajiny..plyn je prakticky všade, otázny je vždy len zmysel jeho ťažby a dopravy. A čo má preboha spoločné iránsky dron? To že bol plný západných súčiastok, na ktoré má Irán embargo hovorí akurát o tom, že sa to embargo dá nejako obchádzať, ale nehovorí nič o tom, že za akú cenu. A skôr to vypovedá o závislosti Iránu (a Ruska) od západu ako naopak..
11.01.2023 - 10:29:51
01
will napísal:
Zial, pozeram teraz spravy a vsetky spravy tykajuce sa ekonomiky maju spolocneho menovatela - tato vlada je uplne ale ze uplne drbnuta. A je jedno ci Matovic alebo Budaj.

Takze Ficovi staci len sa trochu pretrcat popred kamery a bude spat. Achjo...


Tak konečne aj tu niekto povedal kde je jeden s hlavných problémov .
Hlavne Slováci sa totiž radi odbavujú na tom že médiá a politológovia kritizujú tých úspešnejších a média im to teda teda s radosťou servírujú a samozrejme tak ako im to kážu chlebodárci. A je úplne jedno či sa jedná o profesorov alebo politikov.

No a samozrejme kritizovať psychopata je oveľa ľahšie a stačí teda zaplatiť oveľa menej takže sa to dá vysielať častejšie. Ale pozor tým nechcem Maťka vôbec ospravedlňovať .

Dobrá huba a dobrý marketing nie vždy znamená dobré činy a dobré produkty.
11.01.2023 - 11:33:00
00
ten psychopat vyhral rovnakym sposobom posledne volby ...a vysledok sme videli
11.01.2023 - 12:11:38
00
eCT81 napísal:
... že médiá a politológovia kritizujú tých úspešnejších a média im to teda teda s radosťou servírujú a samozrejme tak ako im to kážu chlebodárci. ...


Však buď konkrétnejší! Chlebodárci - máš na mysli napr. Sorosa? Úspešnejší - máš na mysli napr. Fica?
11.01.2023 - 12:12:51
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up