Tak a už len bmx-ku a na staré kolená sa môžem ísť učiť s mladým na pumptrack😀.
No inak aj ja rozmýšlam nad kúpou dirt biku, lebo často som s deťmi na pumtracku a ten horák je tam taký ťarbavý.. musím si to akurát trochu doštudovať aby som nekúpil z bazáru nejaký predražený šrot
No inak aj ja rozmýšlam nad kúpou dirt biku, lebo často som s deťmi na pumtracku a ten horák je tam taký ťarbavý.. musím si to akurát trochu doštudovať aby som nekúpil z bazáru nejaký predražený šrot
Toto aj mna zaujima, nie je tu niekto kto by vedel dat dohromady zakladne odporucania ?
Vôbec sa do nich oficiálne nevyznám ale v minulých rokoch keď sa začal boom som mala tendenciu na pumptracku oslovovať chalanov, že "hej kámo, požičiaš mi na jednu jazdu?" A všeobecne tieto bicykle hodnotím ako pocitovú záležitosť, pretože som sa takmer na všetkých mala tendenciu báť sa, že sa zabijem až na Mongoose Fireball Ten som si dokonca požičala aj na jedny preteky Ostatné aj Befly, CTM, aj iné všeliaké dirťáky sa mi zdali, neviem, také nejaké vratké, a hlavne že ti nič neodpustia, lebo sú hrozne rýchle oproti mtbčkam, aj keď ja mám aj hardtaila ale tieto dirťáky sú rakety a ak pomotáš v rýchlosti tú dynamiku pohybu tak ťa to rozhodí. Ten Mongoose bol zázračne v pohode aj pre takých povecme začiatočníkov ako som ja.
male kolesa a kratka zadna stavba robia s dynamikou na vlnach zazraky
Kazdopadne - pri vybere treba dat pozor na dlzku bicykla (TT) - vela najma lacnejsich dirtakov je strasne kratkych, ak mas 180+ cm tak to moze byt celkom problem sa tam pomestit
Ten chalan, čo som si od neho požičala ten Mongoose mal tiež takú výšlu aj viac a dokonca frajer má 2 metre a tiež sa mu na ňom dobre chodilo. Ale teda miešajú sa nám tu pojmy BMX a dirtový bike, tak len upozorním, že teda všetky tie biky, na ktorých som bola boli dirťáky s 26-palcovými kolesami a relatívne rozumnej veľkosti a napriek tomu to bolo také zvláštne, treba sa naučiť a trochu si na to zvyknúť, čo sa stane rýchlo keď ho vlastníš a chodíš na ňom. Raz som skúšala aj BMXku a to ma šlahlo hneď v zákrute a v sekunde som lícom zotrela povrch tej asfaltovej klopky ako nič Ale teda to bolo aj tým, že na nej boli hladké plášte a nebola som na také zvyknutá
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myslel som ten prvý čo si poslal, http://www.mtbiker.sk/bazar/ramy-bmx-dirt-street/180910/specialized-p2-quot10-alu.html tento druhý čo si poslal je ten starší nie? a ešte P2 a P3 sú tie isté rámy?
No inak aj ja rozmýšlam nad kúpou dirt biku, lebo často som s deťmi na pumtracku a ten horák je tam taký ťarbavý..
Toto aj mna zaujima, nie je tu niekto kto by vedel dat dohromady zakladne odporucania ?
Kazdopadne - pri vybere treba dat pozor na dlzku bicykla (TT) - vela najma lacnejsich dirtakov je strasne kratkych, ak mas 180+ cm tak to moze byt celkom problem sa tam pomestit
BMX je iny svet..