Normálne v pohode funguje. Nezvyknem jazdiť v nejakých sračkách. Užil som si toho dosť v minulosti na moto. Wapku tiež používam málo. Vystriekam pred garážou záhradným postrekovačom, štetcom nanesiem cyklostar a zmyjem. Wapka fakt len keď to je nutné.
A nájazd možno 10k km. Odkedy mám gravel tak jazdím viac na ňom ako na MTB.
Heh ale v zadnom kolese sú za ten čas už asi štvrté ?
mt500 freezing point ? daj vediet ako si spokojny. celkom ma to zaujima
Nieje to freezing point, ale MTB500 Thermo Jersey. Mam starsiu verziu bez kapuce, ale ten som pri poslednom pade dotrhal tak toto je nahrada. Od freezing point ma fixska odhovorila ze je to velmi teple, ze by som sa v tom uvaril. S Thermo Jersey a nejakym termo pradlom nemam problem vydrzat okolo 5°C (tak ako bolo posledny vikend).
valecek lenže pozor, Polo sa v zime bicykluje v stave veľmi záhadnej telesnej hybernácie a ostatní bikeri sa podľa jeho oblečenia nemôžu riadiť, pretože by zmrzli a on sa zas nemôže riadiť radami ostatných, lebo by sa roztopil ak práve nestojí v bufete. To je klasický príklad toho, že oblečenie sa radí ťažko, lebo ak si 10 bikerov na rovnakú trasu v rovnakom počasí oblečie rovnaké veci, tak sa každý bude cítiť inak
Vsak to je iba 5 cisticov a 5 odmastovacov Ja som sa k nim dostal az v druhej vlne dostupnosti, kedze v prvej aj mne pisalo vypredane Mozno zajtra zas budu.
bladerunner, martinsulovsky, veru tak ako píšete. Ja som od malička 15 rokov hrával hokej a potom kvôli VŠ a nezhodami s trénerom bohužiaľ skončil ( a to som pri tom na výške študoval učiteľstvo + trénerstvo ľadového hokeja ). No a neskôr aby som sa hýbal som začal jazdiť na bicykli. Síce odvtedy prešlo už 20 rokov, ale telo si čo to pamätá. Takto si dam 2x do týždňa večer hokej a zvyšok mi cez zimu úplne v pohode stačí trenažér v Z2
Hokej som stále jedným očkom sledoval, ale nejako nebolo v pláne sa k nemu vrátiť. Ale človek mieni, život mení. Nás starší v škôlke po korčuliarskom výcviku zahlásil že chce chodiť na hokej. No a po pár dňoch zahlásil že aj ja musím opäť začať hrávať hokej. A aby toho nebolo malo, najmladší ( 4r ) videl svojho staršieho bráška ako chodí na treningy a že chce aj on…a zrazu mame z ničoho nič doma tri kompletne výstroje a ja si občas pripadam, žeby mi niekedy mohli dať kľúče od zimaku
U nás podobne človek si zaobstara veci po 15 rokoch kvôli malému dal sa na hokej (5) ale dlho ľad u nás nevydrzal až 2 mesiace od novembra sme bez ľadu (Gelnica kvôli cenám energií)
Dojdi k nam do Popradu tu sa ukorculujete do nemoty 200m od bytu mame nove velke hokejovu ihrisko v lete tam hraju muzi pozemny hokej extraligu a v zime verejne korculko doobeda pre deti. Extra pre deti je verejne velke na inom sidlisku ale to je pre cenu energii tento rok zavrete ale o rok tam uz budu opat kindercata trenovat. Velky stadion a dalsia treningova hala aj pre verejnost a keby ste to mysleli uz vazne tak postavili novu strednu sportovu skolu s dalsou halou a komplet vybavenim pre hokejistov a mlade repre. Ked je dobra sezona tak este na namesti otvoria male klzisko pre stuplikov. Este v mestskych castia vybudovane klziska ale uz na svojpomocnu upravu ladu a este jedno hokejbalove ihrisko s mantinelom ale iba na leto ak by bolo niekomu malo tak pri stadione s treningovou je jazero kde sa v zime tiez korculuje hlavna vec ze Poprad este nikdy nevyhral extraligu ale korculovat vie aj predavacka v potravinach
trochu taký slovenský kontrast, že kvôli energiám sa detičky nemajú kde korčuľovať a do toho tie hry na futbalovom štadióne na to zrazu peniaze sú, chápem že marketing sponzori atd... ale v prvom rade by sa malo dať vždy do mládeže... ešte zrovna taká jalová zima, že ani žiadne jazero nezamrzne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A nájazd možno 10k km. Odkedy mám gravel tak jazdím viac na ňom ako na MTB.
Heh ale v zadnom kolese sú za ten čas už asi štvrté ?
ASSOS MILLE GT 3/3 C2 nohavice, black series
245 €
Nieje to freezing point, ale MTB500 Thermo Jersey. Mam starsiu verziu bez kapuce, ale ten som pri poslednom pade dotrhal tak toto je nahrada. Od freezing point ma fixska odhovorila ze je to velmi teple, ze by som sa v tom uvaril. S Thermo Jersey a nejakym termo pradlom nemam problem vydrzat okolo 5°C (tak ako bolo posledny vikend).
Takze “poštárka” potešila, uvidíme večer čo je to za zázrak…
Takze “poštárka” potešila, uvidíme večer čo je to za zázrak…
Pri hokeji idu tepy riadne vysoko kedze je to vybusny sport a vysoko intenzivne sa hybu nie len nohy ale aj ruky a stred tela
Hokej som stále jedným očkom sledoval, ale nejako nebolo v pláne sa k nemu vrátiť. Ale človek mieni, život mení. Nás starší v škôlke po korčuliarskom výcviku zahlásil že chce chodiť na hokej. No a po pár dňoch zahlásil že aj ja musím opäť začať hrávať hokej. A aby toho nebolo malo, najmladší ( 4r ) videl svojho staršieho bráška ako chodí na treningy a že chce aj on…a zrazu mame z ničoho nič doma tri kompletne výstroje a ja si občas pripadam, žeby mi niekedy mohli dať kľúče od zimaku