Nie každý ryžuje (na štáte) alebo sa musí celý deň pchať do ficovho analu . Slabučko hryzkaj, slabučko.
Aj neúčasť je jasným vyjadrením názoru, a sam vieš aj akého. (Okrem časti nezucastnenych z objektívnych dôvodov)
V skutočnosti žiadnej politickej strane nezáležalo na tom, aby bolo referendum úspešné. Robert Fico oklamal časť verejnosti, ktorá má plné zuby tejto koalície, že ju môžu povaliť cez referendum. V skutočnosti do referendových otázok zrejme úmyselne zakomponoval dve v rozpore s Ústavou SR, aby mohol kopať do prezidentky Zuzany Čaputovej, vlády a aby mohol klamať ľudí, že sú obeťou politikov, ktorí neslúžia občanom.
Kultúrne ich “ obohatili” … povedal by som to aj ináč- explicitne , len precitlivenych jedincov v otázke “ migračnej politiky “ , by sa to určite dotklo . Som rad , že tu riešim len našich ciganov . Aj keď sa tu tiež dá pozorovať stúpajúci trend “ nerešpektovania autorít “ . Ale aspoň nie skrz náboženstva .
Neúčasťou si len potvrdil to, že tvoje práva a ľudská dôstojnosť sú už dávno v trape.
Len idiot si môže myslieť, že tu išlo o reálne referendum.
Fiko nie je blbý a od začiatku mu bolo jasné, že referendum bude neplatné.
Je to len jeho sebaprezentácia za naše peniaze pre svoje stádo, ako vidieť aj na tebe celkom úspešná
toto "referendum" (Ficova predvolebná kampaň za naše peniaze) mala ešte jeden účel-vopred nájsť vinníka za neúspech-áno,je to podla nich prezidentka,takže to bola zároveň aj Smerácka prezidentská kampaň (dosadenie Smneráckeho nominanta do paláca je ich posledná poistka,keby ich nakoniec pozatvárali) to snáď chápu aj jednoduchší jedinci-či ani nie ?
a vyjadrenie, tej, čo je "zodpovedná" za neúspech referenda
Hoci je podľa prezidentky Čaputovej referendum neplatné, vzhľadom na aktuálnu vnútropolitickú krízu je nevyhnutné, aby poslanci čo najskôr prijali zmenu ústavy o predčasných voľbách v parlamente“. Dodala, že rešpektuje výsledky referenda a postoj občanov, ktorý tým vyjadrili.
„Jednak tých, ktorí sa referenda zúčastnili a tiež tých, ktorí sa rozhodli svoj postoj vyjadriť neúčasťou.“
Nie každý ryžuje (na štáte) alebo sa musí celý deň pchať do ficovho analu . Slabučko hryzkaj, slabučko.
Aj neúčasť je jasným vyjadrením názoru, a sam vieš aj akého. (Okrem časti nezucastnenych z objektívnych dôvodov)
Keď by sa zúčastnili len tí ktorí sa naozaj musia pchať do análov tak by to snáď nebolo viac ako jednotky percent.
Tých zvyšných 25 však dokázali zmagoriť.
Keď by 6 mesiacov v TVs každý deň dávali 5h info o tom že Česi majú 3x drahšie energie ako Slováci tak by to do volieb mohlo klesnúť na 10 ???
Slovákom treba pravdu opakovať desať krát viac ako lož.
Kultúrne ich “ obohatili” … povedal by som to aj ináč- explicitne , len precitlivenych jedincov v otázke “ migračnej politiky “ , by sa to určite dotklo . Som rad , že tu riešim len našich ciganov . Aj keď sa tu tiež dá pozorovať stúpajúci trend “ nerešpektovania autorít “ . Ale aspoň nie skrz náboženstva .
Neviem ako riesis "nasich ciganov", ale ked chces pomoct, mozes zacat tu: https://cestavon.sk/projekt-omama/index
Povodne som chcel napisat, ze nemusis ani prstom pohnut, ale mylil som sa. Chce to minimalne zopar "tuki-tuk" na mobile v internet bankingu.
a vyjadrenie, tej, čo je "zodpovedná" za neúspech referenda
Hoci je podľa prezidentky Čaputovej referendum neplatné, vzhľadom na aktuálnu vnútropolitickú krízu je nevyhnutné, aby poslanci čo najskôr prijali zmenu ústavy o predčasných voľbách v parlamente“. Dodala, že rešpektuje výsledky referenda a postoj občanov, ktorý tým vyjadrili.
„Jednak tých, ktorí sa referenda zúčastnili a tiež tých, ktorí sa rozhodli svoj postoj vyjadriť neúčasťou.“
zlaty Flasik, ten to robil hlavne za prachy, tato zenska tomu naozaj veri… ocividne v tomto svete nie je problem hlupy a chudobny dezolat, ale ten “vzdelany” a bohaty 🤷♂️
Toto vypoveda vsetko o cloveku, ktory vedie prezidentsku kampan. Rovnako ako avizovany krok Babisa, ze po zvoleni pojde mier vyjednat do Kieva a nie do Moskvy.
Ta teta netusi, kde je sever.
"Ako hovorím, pristupujem k tomu s veľkou pokorou, takže ešte nemám predstavu o fungovaní Hradu, o tom, čo všetko má prezidentská kancelária na starosti, ako sa rozdeľujú jednotlivé úlohy. Myslím si, že by som postupovala rovnako ako na úrade vlády. Úradníkov, ktorí sú apolitickí, vykonávajú tú prácu dobre, sú lojálni k štátu a nebudú vynášať informácie, by som nevyhadzovala. Potom sú tam však ľudia s politickými väzbami, také miesta by sme museli obsadiť inými ľuďmi."
... Rovnako ako avizovany krok Babisa, ze po zvoleni pojde mier vyjednat do Kieva a nie do Moskvy. ...
Veď nech skúsi, myslím, že ho pošlú do p...i, len sa tak za ním zapráši. Zároveň si myslím, že v úlohe prezidenta sa tam momentálne nedostane. Nerád by som sa však mýlil.
Neviem ako riesis "nasich ciganov", ale ked chces pomoct, mozes zacat tu: https://cestavon.sk/projekt-omama/index
Povodne som chcel napisat, ze nemusis ani prstom pohnut, ale mylil som sa. Chce to minimalne zopar "tuki-tuk" na mobile v internet bankingu.
“Trošku “ do toho vidím , a ver mi , že žiaden “ ťuki-ťuk” im nepomôže … posledná skúsenosť zo včera , počas 24hodinovej sluzby som ošetroval 2 deti do troch rokov z “ marginalizovanej spoločnosti “ , kde zlyhávali nielen ich rodičia , ale aj štát , sociálny pracovníci a vedenie/ nezáujem obce.
Ak tým chúdatkam mame skutočne pomôcť , tak len cez veľmi nepopulárne opatrenia , striktne obmedzenia a možno s dlhodobého horizontu sa to podarí . Ale určite nie žiaden “ ťuki-ťuk” , že pošlem 5€ a detičky nebudú týrané , zanedbávané sfetovanymi rodičmi, analfabeticke so skrátenou dĺžkou života na 2/3 oproti ostatnej spoločnosti .
Nemôžem tu písať podrobnosti , no z toho čo tam zakaždým vidím som veeelmi smutný . A len tak pre seba si prajem , že nech o5 zajtra nemusím ošetrovať žiadne týrané dieťa s omrzlinami , poleptane kyselinou, ovarene vriacou vodou , utopené v potoku … ale len bežne respiračné ochorenia a jednoduché detske úrazy . Ešte raz , treba poznať komplexne problematiku a potom dávať populistické “múdra “ .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://echo24.cz/a/HruQu/zpravy-svet-svedsko-gangy-strelby-vrazda-policie
Len idiot si môže myslieť, že tu išlo o reálne referendum.
Fiko nie je blbý a od začiatku mu bolo jasné, že referendum bude neplatné.
Je to len jeho sebaprezentácia za naše peniaze pre svoje stádo, ako vidieť aj na tebe celkom úspešná
Ja som sa tiež nezúčastnil.
Keď by sa zúčastnili len tí ktorí sa naozaj musia pchať do análov tak by to snáď nebolo viac ako jednotky percent.
Tých zvyšných 25 však dokázali zmagoriť.
Keď by 6 mesiacov v TVs každý deň dávali 5h info o tom že Česi majú 3x drahšie energie ako Slováci tak by to do volieb mohlo klesnúť na 10 ???
Slovákom treba pravdu opakovať desať krát viac ako lož.
Súhlasilo len 27%... Ja som proti zmene ústavy.
Ta teta netusi, kde je sever.
"Ako hovorím, pristupujem k tomu s veľkou pokorou, takže ešte nemám predstavu o fungovaní Hradu, o tom, čo všetko má prezidentská kancelária na starosti, ako sa rozdeľujú jednotlivé úlohy. Myslím si, že by som postupovala rovnako ako na úrade vlády. Úradníkov, ktorí sú apolitickí, vykonávajú tú prácu dobre, sú lojálni k štátu a nebudú vynášať informácie, by som nevyhadzovala. Potom sú tam však ľudia s politickými väzbami, také miesta by sme museli obsadiť inými ľuďmi."
Veď nech skúsi, myslím, že ho pošlú do p...i, len sa tak za ním zapráši. Zároveň si myslím, že v úlohe prezidenta sa tam momentálne nedostane. Nerád by som sa však mýlil.
“Trošku “ do toho vidím , a ver mi , že žiaden “ ťuki-ťuk” im nepomôže … posledná skúsenosť zo včera , počas 24hodinovej sluzby som ošetroval 2 deti do troch rokov z “ marginalizovanej spoločnosti “ , kde zlyhávali nielen ich rodičia , ale aj štát , sociálny pracovníci a vedenie/ nezáujem obce.
Ak tým chúdatkam mame skutočne pomôcť , tak len cez veľmi nepopulárne opatrenia , striktne obmedzenia a možno s dlhodobého horizontu sa to podarí . Ale určite nie žiaden “ ťuki-ťuk” , že pošlem 5€ a detičky nebudú týrané , zanedbávané sfetovanymi rodičmi, analfabeticke so skrátenou dĺžkou života na 2/3 oproti ostatnej spoločnosti .
Nemôžem tu písať podrobnosti , no z toho čo tam zakaždým vidím som veeelmi smutný . A len tak pre seba si prajem , že nech o5 zajtra nemusím ošetrovať žiadne týrané dieťa s omrzlinami , poleptane kyselinou, ovarene vriacou vodou , utopené v potoku … ale len bežne respiračné ochorenia a jednoduché detske úrazy . Ešte raz , treba poznať komplexne problematiku a potom dávať populistické “múdra “ .