Ahojte,
neviem ci viete, ale za tyzden sa otvara decathlon v Bratislave.
Dufam, ze to nebudete brat ako reklamu, ale mam od nich celkom dost veci na sportovanie, hlavne ich domace znacky a ceny na urovni ciny, kvalita na strednej europskej - spokojnost .
Zazraky sa sice nekonaju, ale vcera som tu v NL kupil MTB kratasy v akcii, lebo minulorocny model za 9.95eura - bezna cena 19,90 a podobne.
Len su schovani v Boroch, tak aby sa o nich aspon trosku vedelo.
ale ta uz je zaradena v dopredaji kolekcie v oboch predajnach, vo pharose bola za 75, v eurovei v standardnej cene za 90, ale to ani nevycitam, to si asi spravuje kazda predajna sama a je to dopredaj. tato bunda mi ale sedela ako jedina super, fakt idealne, skoda ze nepotrebujem taku ozaj zimnu, len je zvlastne ked jedna racer sedi super a druha ne
Akurát teraz ju mám na sebe, bol som si vyklusat na Popradské pleso, zbeh dolu a ešte na Štrbské, potom vláčik. V batozku mám tu vetrovku a termo tričko. Po dobehu rýchlo do suchého a vetrovka slúži ako plnohodnotna vrchná vrstva.
Ak by som vzal iba tenkú (=viac skladnu) vetrovku, tak by som aj tak musel pribaliť aj nejakú izolacnu vrstvu, vo výsledku by to zabralo viac miesta.
Taktiež to používam po bežkovani....
Slovenský web D je číra katastrofa. A úplne ma dojalo, že keď kupujem dve veci, tak jedna sa dá prevziať na predajni a druhá len cez kuriéra a len expres za 5 euro. Kuriér nakoniec prišiel o deň neskôr... má D účet ešte z Česka, chodia mi pravidelne kupóny ale dajú sa uplatniť len v Česku, na Slovensku nie, hoci som nákupy robil na Slovensku...aktuálne mám prepadnutých kupónov asi za 30€...
Takže D je fajn, slovenský už menej a ich web je úplne nanič, pokiaľ neviete presne, čo hľadáta, najlepšie kód výrobku, tak tam nič nenájdete. Ako bonus nové bicykle bez popisu....
(Nech nejdem daleko, alza sk, cz, at)
Ja ju mám ešte z doby, keď som býval v Česku a vybavil som si ju tam....teba pozrieť ich český web, čo tam píšu...
Aj som si to myslel, ale nepodarilo sa mi nájsť nejaký čiarový kód v mojom profile, aby som to vedel pri nákupe oskenovat, nájdem to tam niekde?
Tiez som si s tym nevedel rady, az mi v Popradskom Decathlone poradili aby som si do mobilu nahodil "Stocard", tam si nahodis svoje zakaznicke cislo a vygeneruje ti k nemu ciarovy kod
Otázka možno nielen na Decathlon. Mám doma rotoped Domyos EB 140 ( https://www.decathlon.sk/p/305488-83947_rotoped-eb-140.html?objectID=2744272&queryID=939442540371e2e532d3e2ab2273f40a). Jasné, že to nie je trenažér, ale cez zimu ho dosť využívam počas týždňa, keď sa potme už nedostanem von. Pomohlo by mi však, ak by som si vedel dať iné pedále, je tam však iný závit - menší (čo som meral, tak okolo 10 mm, klasicky je to pri bicykloch cez 12mm). Písal som aj do Decathlonu, ale bez odpovede, tak skúsim tu - Jackob47 nevieš náhodou, či sa tam dajú prehodiť kľuky, ktoré by mali väčší závit? Prípadne sa nedá dať do pôvodného závitu na pedál nejaký medzikus, na ktorý by sa namontovali iné pedále? Ja viem, že by to o nejaké 3cm zväčšilo šírku, ale keď som pozeral spôsob uchytenia kľúk, tak pochybujem, že ich budem vedieť nejako vymeniť.