Keď už ste teda načali tú tému blatníky... 😉 Dnes som provizórne nahodil SKS veloflex 55, a musím povedať že to vyzerá lepšie ako som čakal. Bohužiaľ musím ešte čo to doladiť na prednom.
user_id stačilo by to Lko kovové, mam sroubku na vidle, čiže to tam musím len nejak prichytiť. A zrejme vymením prednú a zadnú tyčky lebo vzadu by to chcelo kratšiu a vpredu dlhšiu.
Sorry za zbabrany edit, som toho pridal viac ako chcel...
peter120 Moze byt, vec vkusu, mne osobne sa to aj s jazykom paci. Mozno keby som ho zosunul viac za koleso nebude tak byt do oci ale potom by prskalo viac na sedlovu trubku. Ako nie je to idealny setup keby som siel v skupine za sebou (ak nebudem posledny), preto radsej v dazdi a za mokra sam.
lapaloma
Je to allroad blatnik a keby bol dlhsi, asi by prekazal v terene. Mozno keby to predlzenie spravili z gumy, tak by to nemuselo vadit, tazko povedat.
Na cestakovych blatnikoch mam ghetto predlzenie z tvrdeho plastu a celkom mu chutia haluzky na asfalte . Za ciste tretry, stred a kluky to vsak stoji.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano, ma to aj vyhodu, da sa dat ľahko dole
Ja som Darkovi predal toho Ninera, takze kydat radsej velmi nebudem (on ale vie, ze su skarede
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/blatniky/prislusenstvo/sks-nahradne-diely-pre-blatniky-veloflexx-bridge.html
SKS náhradné diely pre blatníky Veloflexx Bridge
8,49 €
MOC 8,89 €Sorry za zbabrany edit, som toho pridal viac ako chcel...
Na druhu stranu, ak planujes mat blatnik pripevneny celu zimu, nemuselo by to vadit.
darkoni potrebuješ upravit geometriu na ninerovi že to nadhadzujes? ?
JoNesbo No nie je to co to bývalo keď už na bikoch musíme jazdiť, sucho je ?
peter120 Moze byt, vec vkusu, mne osobne sa to aj s jazykom paci. Mozno keby som ho zosunul viac za koleso nebude tak byt do oci ale potom by prskalo viac na sedlovu trubku. Ako nie je to idealny setup keby som siel v skupine za sebou (ak nebudem posledny), preto radsej v dazdi a za mokra sam.
Dnes v BA idealny cas na zahrievaciu jazdu.
Je to allroad blatnik a keby bol dlhsi, asi by prekazal v terene. Mozno keby to predlzenie spravili z gumy, tak by to nemuselo vadit, tazko povedat.
Na cestakovych blatnikoch mam ghetto predlzenie z tvrdeho plastu a celkom mu chutia haluzky na asfalte