Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
- cena za pracu, ked ma nad niekym stat technik tak to su tie iste hodiny ako keby skladal bicykel sam, pravdepodobne s vysvetlovanim este viac.
- ked bude nieco zle, kto nesie zodpovednost za vykonanu pracu? Profi servis existuje preto ze zaplatis za odbornu sluzbu, ktoru si vies pripadne reklamovat.
- zodpovednost za techniku a neodborne pouzivanie draheho naradia. Trochu extremny priklad ale ak napr. nahodou pokazis profi Parktool momentovy kluc, si ochotny potom zaplatit skodu?
neuvazovali by ste nad novou sluzbou - "postav si sam" - zmontovanie a nastavenie biku pod dohladom skuseneho mechanika? myslim si ze by ludia mohli mat o to zaujem.
Su cyklisti co by to urobili aj sami ale boja sa, takto by mali tu moznost a este by sa aj nieco naucili a viac spoznali svojho milacika
Skor by som bol radsej, keby mali v kazdom vacsom meste spriateleny bike servis, kde by mohol zakaznik riesit pripadny problem s bajkom z MTBIKER. Ale zatial sa nevedia dohodnut ani s niekym v Kosiciach, co je celkom skoda.
- cena za pracu, ked ma nad niekym stat technik tak to su tie iste hodiny ako keby skladal bicykel sam, pravdepodobne s vysvetlovanim este viac.
- ked bude nieco zle, kto nesie zodpovednost za vykonanu pracu? Profi servis existuje preto ze zaplatis za odbornu sluzbu, ktoru si vies pripadne reklamovat.
- zodpovednost za techniku a neodborne pouzivanie draheho naradia. Trochu extremny priklad ale ak napr. nahodou pokazis profi Parktool momentovy kluc, si ochotny potom zaplatit skodu?
vsetko co si napisal sa da podchytit. a netreba to hnat hned do extremu. takyto servis by robili mozno raz za rok ak vobec
ankhax s pokrytím našimi službami máme dlhodobejší plán, východ medzi ne určite patrí, toto je aktuálne strednodobý plán. Rozumiem, že by veľa ľudí potešila nejaká forma našej prítomnosti aj okamžite, dajte nám ale prosím ešte troška času.
Kazdopadne podla nasich skusenosti je spravidla fitting ich oblecenia rovnaky s cislovanim beznych kusov od inych znaciek, cize je urcite viac "true-to-size" ako napr. Castelli alebo Sportful..zial, tento model dresu momentalne fyzicky na nasej predajni/sklade nemame, tak Ti ho nevieme aktualne osobne premerat..samozrejme aj v tomto pripade plati, ze ak sa rozhodnes dres objednat a nesadol by Ti idealne, tak ho nie je problem vratit/vymenit - https://www.mtbiker.sk/shop/informacie/vsetko-o-nakupe.html.
Dobra sprava. Uz sa tesim na nizsie ceny tovaru.
Nikdy to nebolo pre dobrý pocit.
na to by som sa netesil. ale ak si "twisted" tak sa pravdepodobne mozes tesit na nizsie OPEXy ked OPINC prestane vychadzat podla excelovskej tabulky.
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Zato moja zena odmieta nakupovat v eshopoch bez podpory Apple Pay
Len priklad, 4000-5000 euro za gravel na Rival axs (MOC brzd a pak 300-340 euro, kolesa za 300) je trochu moc ?.
Tak isto ako polstrovane gate za 150-300 euro ? (zase len priklad, nehovorim, ze sa nedaju vychytat akcie atd….).
OK, uz viem v com to je.
Vcera vecer som robil objednavku cez notebook, tam to nezobrazuje. V telefone to vidno. Ak browser v telefone prepnem na desktop verziu, zase zmiznu.
Vplyvy dopravy a kurzu USD sa nastastie otocili, na druhej strane energie a inflacia nedava priestor na poklesy.
Aktualna situacia skor ceny zmrazila a uvidime co sa bude diat dalej. Aj ja ale pozeram na niektore bicykle optikou, ze viac sa oplati kupit ram a vyskladat si to sam...